Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google har förstört mängder av horoskop genom att omskapa usla miniatyrer av bilder i GIF-format. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa galna ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 17 februari 2015

Välfärdskrossaren och Dominatrix - matchningen från helvetetMakalöst tacksamt ämne som man kunde skruva både ett och två varv, som rubriken antyder. Tyvärr sjunger bloggen på sista versen, så det får bli en enkel okommenterad synastri-karta som visar hur lyxprostitutionens initiativtagare i Sverige (Dominica startade väl upp den första dejtingsajten) lindat en ytterst dunkel figur runt sitt finger.

D.P. bör notera att Borg nedvärderar henne från första stund genom att ursäkta sig offentligt för att han fått känslor för en profitör av lägsta sort. För det kan knappast vara att han fejkar anslutning till det stoiska idealet, den känslolösa rationalisten. En stoiker djävlas inte med ett gott samhällssystem som Borg gjorde under åren med Reinfeldt.Båda har sina "ostyrbara" känslor i 2a huset enligt den naturliga zodiaken, i helvetets eller Hades förgård!

Man kan notera vilken porrtorsk Anders Borg sannolikt alltid varit genom hans karaktärssänkande opposition mellan sinnelaget i aptitens Oxe och Venus skadad i Skorpionen. En klassisk indikation på mellanhavanden med horor.

Dominika uppfyller således Borgs högsta vision om vad en kvinna ska vara eftersom hon placerar sin solära uppenbarelse i den sjätte slaverisextorn, motsvarande tjänaren Jungfrun i vars tecken Venus "faller". En sexarbetare med andra ord, vilket hon i princip medgivit som den tvivelaktiga nätdejting-kopplerska hon valde att bli i sin andra nätvariant på samma tema.

Eftersom kvinnan har en psykologi som får Anders Borg att nästan verkar frisk måste man misstänka en så tidig födelse på dygnet att månpsyket vrids tillbaka till Oxens början och därmed hamnar i en problematisk slitning mellan den onda stjärnan som också påverkar gränsdragningens Saturnus i slutet av egocentrismens tecken Väduren.

Den här affären ger jag inte lång tid. Båda de här visar precis varför samhället under marknadens dominans lämnat borgarna att degradera sig ungefär hur djupt som helst.

4 kommentarer:

 1. hahahahaha Jag fick ett GOTT SKRATT när jag läste i nättidningarna i morse: Den f d finansministern Anders Borg och den f d "chefen" över otrohetssajten Victoria Milan: Dominika Peczynski. Jo jo, en snygg kombination!
  Den är så otroligt orealistisk så detta kan knappast hålla i längden. Däremot så tror jag att hon har förfört honom rätt så pass bra med både det ena och det andra bakom stängda sovrumsdörrar. Så denna Svensson-pappa boendes i Katrineholm med fru, tvillingar och kanske ännu fler (?) barn under samma tak, kunde givetvis inte motstå otrohetsfrestelsen.

  Så "La Camilla" Henemark vänstrade med kungen på 90-talet, och nu Dominika med en f d finansminister. Då är det bara Alexander Bard kvar då i den f d gruppen Army Of Lovers! och vem ska han ta då? den förmodlige smygbögen Fredrik Reinfeldt kanske? haha

  SvaraRadera
 2. Nej nej, den mycket sluge & omnipotente Gnomen Bard kommer självfallet att traktera Centerpartiets förstörarare/förgörare Fredrik Federley........., maktens boningar i Bryssel borde locka denna listiga Trickster.

  Dominika & Viggo Cavling har f.ö. ett podradioprogram som av alla namn i världen heter Maktpodden......

  http://podcasts.nu/poddar/maktpodden

  Hennes skabrösa vulgaritet och totalt ogenerade lynne tar sig uttryck i senaste avsnittet "Ett gott försök", 5 min in i sändningen kommenterar hon den brittiska regentens underliv uppå en hästsadel...Mon Dieu!

  Dekadansen är nära!

  :00

  SvaraRadera
 3. Hade Anders Borg fortfarande varit finansminister så hade detta bara stannat vid som en hemlig otrohetsaffär. Han hade inte under några som helst omständigheter då skadat sitt anseende med att gänga ihop sig med denna riks-sköka.

  Men nu ledig och fri från politiska plikter (han gav ju upp sin politiska karriär bara få dagar efter det att bästisen Reinfeldt meddelade sin avgång, för att det inte var "kul" längre...), och i efterföljningarna av detta också startat ett bolag, så kände han sig så pass fri från sina allvarliga plikter att han tydligen glömde vem det var som han snubblade över.... :-D :-D

  SvaraRadera
 4. Nu har relationen lett till ytterliggare rubriker i tidningen: http://www.expressen.se/noje/borgs-hangel-nej-infor-smiskshowen-i-idol/
  Dominka skadar sin tumme under showen och Bard säger sig ha frågat Anders Borg om han får "plasthångla" med henne och fått ett ja men Anders Borg själv tillbakavisar uppgiften om ett ja... Rumpsmisket var Alexanders grej och det är hans grej att gå "för långt" säger Dominika... Bard själv säger att "Borg har humor" och därför kommer han inte bli upprörd... vilken rafflande historia... så oerhört spännande.......

  SvaraRadera