Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 1 november 2016

Bara 11 procent av USA tror Hillary är en ärlig människa!

Har du en stund, läs t.ex. de här tre amerikanska texterna (som jag själv just baxnat inför). Då kommer du att fatta vidden av vad de svenska medierna sysslar med som söker smutskasta Trump när den verkliga skandalen rör de hyperkorrumperade kapitalistgrisarna Bill och Hillary Clinton och deras chockerande smutsiga Clintonstiftelse!

http://us.blastingnews.com/news/2016/10/hillary-clinton-s-bleachbit-emails-among-the-650-000-on-huma-abedin-s-husband-s-laptop-001220969.html
"In sum, 17 of 20 countries that donated to the Clinton Foundation saw an increase in arms exports authorized under Hillary Clinton's State Department."


http://ijr.com/2016/09/703663-fbi-director-let-hillary-off-the-hook-now-we-know-why-he-wouldnt-talk-about-the-clinton-foundation/

Det var AB som öppnade mina ögon för en del detaljer i den här skandalen genom en medlande länk till Washington Post. AB:s länk går först till
nyhetssammanfattaren Omni, som för "opartiskhetens skull" nämner att deras källa är en konservativ skribent. Men det är immateriellt och så typiskt för Sveriges nya mediokra journalistisk. Det är bara att läsa fakta innantill, behövs inga fega ursäkter.

https://www.washingtonpost.com/opinions/get-ready-for-four-more-years-of-clinton-scandals/2016/10/31/6cd1f3e2-9f6d-11e6-a44d-cc2898cfab06_story.html?hpid=hp_no-name_opinion-card-f%3Ahomepage%2Fstory&utm_term=.535cfea68d5d

Uppenbarligen har något hänt mellan Clinton och FBI-chefen Comey för att han nu bytt stol och åter drar fram Clintonstiftelsens korruption och beredskap att sälja ut USA till utländska intressen för Pengar. Har den f.d. bidragsgivaren till stiftelsens äntligen börjat sona sina brott? Han var tidigare chef för en stor vapentillverkare som tjänade grova pengar då Hillary var utrikesminister!


Det är exakt som Donald Trump säger - den kvinnan är svartare än synden, den värsta HÖK som setts på länge. Och USA:s kvinnor och män har låtit sig luras av hennes dubbelspel.

Den här har jag inte läst men det ser ut som en intressant referens, en tidslinje med snabbfakta rörande Clintons epost-skandal:

http://www.thompsontimeline.com/category/clinton-foundation/
 
Det är VÄRLDSHISTORIA det som just nu pågår. Ska den Stora Satan äntligen falla, ännu en gång avslöjad i sin inre rättsröta ?

*****


Se också bloggens återbesök av Hillary Clintons horoskop någon månad före det amerikanska valet:

http://siderisk.blogspot.se/2016/10/den-kopta-den-patologiska-den-maktgalna.html


Lite tidigare i år: Instabila Hillary, rovkapitalisternas köpta verktyg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar