Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 22 augusti 2014

Åsa Linderborg: borgarens svek mot sitt eget land

OJ OJ OJ. Den dödshotade (av rasister och nynazister) Åsa Linderborg ÄR verkligen Sveriges bästa politiska kommentator.

Det finns några klartänkta kvinnor ytterligare, inte minst Maria-Pia Boëthius i ETC (fast hon är lite slängig och ETC har inte råd med noggran korrektur och känns ibland som en hafsig blogg). 


Men när Linderborgskan sammanfattar socialdemokratins unkenhet i den här debattartikeln, önskar man sig bara till en annan tid och ett annat land... Där män är män och inte som svenskarna, små och fega skitar.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article19409077.ab

Den här mäktiga kvinnans söndertrasade barndom syns mer än väl till och med i horoskopet för hela dygnet som såg tusentals barn födas. Alla fick säkert inte en lika akut medvetenhet om sociala orättvisor inplanterad, men för att se vilka barn som träffades hårdast av den onda materialistiska Satan och vilka som red på den goda konungen Regulus gröna våg, krävs en exakt födelsetimma. 





I Åsa Linderborgs fall ser man Satan (den onda stjärnan Algol) arbeta genom de människor hon bekrigar. Regulus, den persiska kungastjärnan (här feministiskt utbytt mot en drottning) strålar direkt mot godhetens Jupiter i Lejonhjärtats tecken och visar varför hon aldrig kunde ha blivit en sketen, självisk borgare. Det finns mahatmas, stora själar på jorden, och sen finns det alla de andra av varierande ljusstyrka.

Här sprider sig sedan den goda konungens/drottningens välvilja över hela zodiaken till folkmassans Måne i det intelligenta konceptets tecken Vattumannen. Vattumannen tillhör det sociala (och socialistiska) Luftelementet – de själar som vuxit sig större än bra sin djuriska ångest över att säkra brödfödan för dagen. Luftens herrar är de som borde bygga luftslotten för morgondagen. Dessa är Platons ”filosof-kungar.”

Det är rötan i Oxen (pengarnas tecken) som förnekade Åsa Linderborg en plats bland maktens sataniskt korrumperade män (Solen), men hon talar istället direkt till Folket (Månen) med all den godhet som kommer från lyckans stjärna Jupiter (den är dessutom en fenomenal intelligenshöjare när den öppnar upp det lunära sinnelaget och låter kungavärdighetens Regulus strömma in).

Jag har använt dessa två fixstjärnor på prov i nästan fem år nu. ALDRIG att den goda koungens Regulus fungerat i horoskopet för någon borgerlig politiker. Däremot dominerar den tydligt i många av Hollywoods mest älskade skådisar. Det tyder på att man samlat mycket bra gärningar i ett tidigare liv för att få återfödas till jorden som en blivande filmstjärna som massorna kommer att dyrka om man var en gud eller en gudinna.

 


Okej, man kan bli halvstjärna i Hollywood även genom att exponera sin själs begränsning. Malin Åkerman kommer aldrig att bli någon dyrkad gudinna, och förklaringen är enkel att se.

Där ”kungamakaren” Regulus aktiverar godhetens primära stjärna hos vänsterkvinnan Åsa Linderborg (och hennes lunära sinnelag – solidariskt med alla människor i Vattumannens omfångsrika tecken), där föddes istället Malin (diminutivform av ”elak”) Åkerman med den stora illgöraren och bromsklossen Saturnus som en blockering mot Regulus försök att kröna henne och allt under hennes domän. "Hogging up the royal worthiness for her own part." Vad är det nu hon spelar på amerikansk tv dit hon rasat ner redan - är det en månne en själlös lyxhustru?

Och det korrumperande Satanshuvudet (Algol) står redan på pass att söka bedra och förvrida Malin Åkermans aktiva vandring (Solen). Jag räknar här med en antikens vida "orb" om 7½ grad, vilket drar in även planeter i slutet av Väduren under Frestaren och Korrumperarens inflytande. Kan dessa sena Vädurar i Barnets tecken stå emot Satan, eller dör barnet och de faller huvudstupa in i den materialistiska och ägandefixerade Oxen - fångade av Djävulens simplaste snaror?

Intressant nog blev hon ganska direkt typecastad i Hollywood i roller som en självisk och elak kvinna, ett barn på randen till Satans korruption! Hollywoodrollerna gav henna möjigheter att spela ut sin ytliga och banala sida och – makt- och framgångskåt som få –accepterar hon gärna denna låsning till en destruktiv roll eftersom hon inte vet vad kärlek till det goda är.

För en värre Venus (kärleken) är svår att hitta. Visserligen anser indierna att Saturnus och Venus är ”planetära vänner”, men det förutsätter att den patriarkala Saturnus verkligen är en god fader. I de flesta horoskop är den mer eller mindre bekymmersam. 

Och den kalla och restriktiva Saturnus står ungefär så illa en planet kan göra i Solens eget varma och älskliga tecken Lejonet !!! Så Saturnus blir hos Malin Åkerman inte bara den ”Stora Illgöraren” utan en dubbelt ond faktor. Och när den sedan söker döda Venus hemma i tryggt och lugnt härskarläge i materiella och sinnliga Oxen, då är det en OND FORM som tvingar sig över hennes förhållningssätt till det materiella.

Det är ingen slump vilka namn barnen får! Malin – den lilla illvilligheten – tecknas med skrämmande precision på denna himmel, och sådana är också kvinnorollerna hon gör i Hollywood. (Den ”stora illvilligheten” skulle vara en folkmördare som Hitler, men den lilla illviljan har det i sig att förstöra alla sociala relationer.)

Exemplet med karriäristen Malin Åkerman visar med extrem tydlighet hur GOD som människa kommunisten Åsa Linderborg är, och indirekt vilka kräk karriärister är och hur överlägsen kommunismen är som plattform för det goda mänskliga livet. Problemet är att jorden översvämmas av såväl kräk som blott lägre utvecklade varelser som hatar och hatar ånyo själva tanken på kommunism - de är ju så outvecklade som livsformer. 

Så Kampen om planeten kommer att fortsätta fram till Harmageddon. Sedan rensas de ovärdiga själarna bort från den här planeten och de saktmodiga får ärva den. Det bibliska saktmodet har också med Saturnus att göra (planeten kallas Shani, ”den långsamma” i Indien).

Men på den andliga nivån är inte längre Saturnus ”den stora illgöraren” - för de som redan (frivilligt) har ”dött från världen” har passerat frågor om ”välgörenhet” eller ”illgörenhet”. En sådan har sällat sig till Saturnus egen natur (eller ”essens”).

En sådan kan därför också göra anspråk på att vara Tidens Herre. Saturnierna är realiserade, färdiga själar, gamla själar. Det är de gamla själarna som kommer att ärva världen när folk av typen högerpolitisk preferens har gått under i sin fåfängliga strävan efter 800 grader valfrihet. Du kan lita på mig, du kan lita på mig.

Ibland reinkarnerar de gamla själarna t.o.m. med minnen av vilka roller de spelat tidigare på jorden, på den långa väg som gjorde dem gamla och visa.

Hur vet jag att det ligger till på detta sätt? Fråga dig själv. Saturnus är vårt innersta väsen, t.o.m. djupare in än hjärtats SOL.

Inga kommentarer: