Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 4 september 2024

Islam klassificerade tidigt svenskarna som onda andar!

Läser i Expressen: https://www.expressen.se/debatt/det-gar-inte-att-onska--bort-oss-muslimer/

Blir så trött på Ebba Busch och andra rasister i regeringen. Trött på tonläget bland främlingshatande och likväl chartersesande svenskar att jag undrade hur Koranen kunnat förbli oläst. 

Jag läste dock religion och lite filosofi  på universitet på innan jag fattat att det var en säker biljett till att fastna i omskolnings-  och åtgärdssystemet efter 40 (när den svenska åldersdiskrimineringen mot det egna folket tillkommit). 

Årtionden av "åtgärder", skitjobb och konjunkturkrascher följde - en absolut icke-existens i ett land utan bredd och tankehöjd. Ren omsorg om förståndet tvingade fram den här bloggen från landets baksida. Den ”svenska upplevelsen”  är ett av de viktigaste liv jag återkallat i dröm eller vakenupplevelse. (Seriöst.)  Skulle inte villa ha bottennappet ogjort!

Dags reparera kunskapsluckan om Koranen! En noggrann översättning till engelskan från 1955 (utgiven i Holland, religionsfrihetens land) med sakregister och extra material googlades fram som PDF på ett kick. Jag älskar sakregister och började titta på ord. 

Rikt belönad direkt. Jag visste redan från intresset för den gåtfulla judiska gruppen esséer (48 taggar bara som en början) att deras form av judendom letat sig in i Koranen. Sakregistret visar att den asketiska judiska gruppens favorit Henok (som gjorde en "himlafärd" och "vars bok" innehåller den längre versionen av berättelsen om "jättarna") också gillas av muslimerna. Man här får man söka på namnet Idris och se vilka traditioner islam bevarat om Henok.

Det får bli senare för just intill hittar jag ett välbekant sökord som jag måste på kiv delge, enbart för att det moderna svenska nationalhoroskopet saknar kvaliteter i filosofi- och religionshuset. (Ett fåtal professorer förändrar inget - ett nationellt horoskop är något slags medelvärde och tänkande kring de Stora Frågorna är något Härskarna avvant befolkning från.) Djinn visar sig ha betytt något annat än en Disney-figur typ anden i flaskan (gammal arabisk folktro som bevarats in i islam), se här:

Jinn. Ordet förekommer i Koranen i anslutning till följande:

a/ Onda andar som inger dåliga tankar i människors sinnen. De är Satans agenter.
b/ Fantasiväsen som de otrogna dyrkade men som inte existerar i världen.
c/ Invånarna i norra Europas bergiga trakter, av vit och rödlätt typ och som andra folk har betraktats som särlingar, åtskilda från andra folkslag och som levde avskilda från Asiens civiliserade folkslag men var destinerade att i de senare dagarna (Yttersta tiderna?) leda en stor revolt mot religionen.
d/ Folk som tillhör främmande religioner och nationaliteter, samt
e/ Vilda och ociviliserade folk i förhistorisk tid, innan människan hade utvecklats tillräckligt moraliskt för att kunna ges en uppenbarad lagkod och levde i grottor och jordhålor inte hade någon uppförandekod.

Det tål att påminnas om att detta är ett sakregister från 1900-talet och kanske färgat av islams erfarenheter genom sin historia. Dessutom är punkt d/ så övergripande att man förvånas av punkt c/ där nordbor uppenbart (bleka, vita och rödlätta) singlas ut som en särskild form av djävlar, men delningen ligger tydligen i att de i punkt c/ är så extrema religionshatare att de ser ut att vara Satans eget folk. "De senare dagarna'  kan vara en referens till en tidig jude-kristen (esséisk) domedagsföreställning som påverkat islam. I regeringen Kristersson har vi nu officiellt en prepper i Bohlin (vilket dock motsäger religionshat. Å andra sidan finns det andra - i riksdagen - som ingår i ateistsekten Humanisterna).

Bergiga Norge förefaller mindre trolig måltavla eftersom en mer inskränkt plats än Sverige är svår att föreslå som platsen där ett krig mot religionen (läs: islam) startar (eller redan har startat. 20% röstberättigade gav makt åt en "Jimmie" född med Solen konjunkt satansstjärnan Algol - rätt häpnadsväckande tydlig symbolik - Satan förklär sig ofta och verkar nog så harmlös, heter det.). 

Vore man konspiratorisk och en sopa på källkritik kunde man tro att denna Koran-som-PDF är nygjord och baserar sig på aktuell kunskap om t.ex. bränning av koran i bacon som flyttat ner Sverige några pinnhål i helvetet och redan skapat landet kollektivt öde som lika gärna kan komma via Naturens vedergällning som genom politiskt trassel.

Not. I verkligheten vandrar OND KARMA exakt som onda andar och ingen vet vilka SKEPNADER de kan ta - de är veritabla "shape shifters". I den äldsta formen av västastrologi var traditionen om onda demoner och goda daimoner ändå levande (namnen på husen 12 och 11 respektive och i en gammal västtradition verkar 11e som den goda daimonen vara en synonym till skyddsängeln. Men som noterat såg Platon hellre att daimonen var en "förrationell" eras sätt att tala om den högre/rationella själen, en högre och bättre del av den låga sinnesmäniskan).

De onda har oprecist också kallats Guds straff- eller hämndänglar i kristen tradition men änglar är en högre intelligensform och förvirrande också det som modern "new age" kallar "skyddsängeln". I vilket fall svårt tro dessa höga väsen gör Guds skitjobb, det hanteras av dem som står nära mänskligheten - demonerna!

Det här sökordet hade varit prima att presentera för några år sedan när bloggaren blivit så förtrogen med Sveriges-horoskopet (från 1974) att det skadade 9e religionshuset började framtona som det mest remarkabla med detta land i norr. Svenskarna stämplas kollektivt djävlar i varje moralisk människas blick! Och vissa i regeringsposition skiner som en sol i tron att de lyckats få främlingar att återvandra.

Många inlägg har handlat om 5e elithuset som den verkliga makthavaren i skendemokratin Sverige. Men vill man fånga hela landets inre stämning eller orientering gäller Månen som inledningsvis beskrevs försiktigt, som aggressionshämmat (svensken knyter näven i fickan) eftersom Vädurs-Månens härskare Mars står undertryckt i onda karmans 8e hus Mars i födans och pengarnas tecken. Zodiaktecknen ger ett bakgrundstema och husplaceringen visar hur och kanske vilka samhällsgrupper (i nationalkartor) som berörs.

Den veka folkliga basen Mars påminde om det gamla FattigSverige som ännu 1974 är en levande och sårig rest i folksjälen som gör folket primitivt och efterblivet - och nästan så laglöst på insidan som beskrevs i punkt e/ så primitiva i sina ordinära tankeliv (sinnet/Månen) att de inte ens är kapabla att motta högre undervisning ("uppenbarelse"). 

Detta, vilket många blogginlägg påpekat, passade femtehuseliten perfekt. Skräp har kommit upp sig genom att skinna ett väldigt enkelt och oskolat folk som svarat genom att kompensatoriskt snatta mest i butik av alla nordbor, och streama illegalt och dessförinnan ladda ner lika laglöst. Världens bästa tecknade tv-serie, The Simpson hånade svenskarna för att vara simpla digitala tjuvar - alla exempel från tiden den här bloggen funnits.

Nationalkartan kan mycket väl ses som en flashback till rövarvikingarnas era, kunskap om vilken redan satt avtryck i Koranen (obs måste kollas mot skriftens datering). "Jägarna" - från norr till syd.

Inskott - upptäckt kuriositet

Kan hoppas över fram till orden "Nu är vikingaröveriet " - följande rör indiska ödesprognoser kopplat till den här bloggen. 

Sideriska siktet startade lovande med ett snart omnämnande i SvD, men var förutsägbart alltför specialiserad för att lockad Månen/massorna. Med ökad politisk halt (astrologi handlar helt och hållet om moralisk rening) försvann nästan hela besöksmängden. Talande, är det inte? 

Mycket riktigt lovas ingen succé i födelsekartan, visserligen Vågen i öster, men Venus så svagt världsligt placerad möjligt är: i undersåtens och inte rent av slavens 6e hus med minimalt världsligt inflytande. 

Men skenet kan bedra, Venus i Fiskarna är på en högre himmelskt tematisk nivå den bästa Venus som finns: moksha eller själens blindhet för vilket lågt djur det är under vistelsen i en människokropp. På 15e året har bloggen tydligt dragit från simpla försök att "bevisa" att den funkar. Filosofiska kopplingar mellan olika traditioner är bloggarens nuvarande motivation att dela en eller annan filosofiskt upptäckt som visar antikens mest begåvade människor inte fnyste som dagens hybrisdrabbade elit utan ännu hade vidöppna psyken.

Några iakttagelser aldrig tidigare gjorda: Betraktar man en tankeprodukt (som bloggen) som besjälad kan man studera Atma Karaka. Här startar astrologibloggen med Månen i 30e graden vilket är en viktigare position än den obskyra Solen i 6e även om intressent nog båda Sol och Måne vilar på samma bas, filosofens och det högre vetandets Jupiter. Nu förskjuts bilden en aning från den märkligt dubbla Venus (ren men världsligt inte framgångsrik). Not! Detta är inte självskryt, då hade kartan nagelfarits långt före 2115 i Solförmörkelsen över Sverige.

I dag ser jag annorlunda på bloggens eget horoskop och Solen i 6e är ingen stor stjärna, att Månen blir AK krymper också perspektivet och faktum är att Sverige kan vara det viktigaste temat (bloggaren har också Månen i öster men informerad av Saturnus i väster som en mentor som verkar som ägare till 8e döds- och 9e filosofihusen. För en Tvillingrapportör på ascendenten förbinder Saturnus 8e "dö från denna världen" och 9e pånyttfödelse som universellt väsen. 

Bloggarens egen karta anknyter tydligt till bloggens ämnen och är kanske därför det tog så lång tid att förstå vilket stendött land jag fötts till, givet födelsekartans orientering mot metafysik (9e huset mer än det ockulta 8e). Uppenbarligen ett liv för att reparera dålig karma. Värre mismatch mellan karmiskt bagage/talanger och materiella/lokala förutsättningar finns, men är tur att det dominanta Luft-elementet är billigt i drift för en utomstående. Internet ledde till en hel värld av vetande för dem som inte trillade i första bästa grop av desinformation och fria fantasier... 

En förbättrande omständighet för blogghoroskopet är att både Måne och Sol ägs av religionens och filosofins härskare Jupiter - åtminstone inga tvivel om intentionen. Stärker folksjälens ädlare delar gör den också. Att våldsamt ambitiösa Rahu bidrar har uppfattats som overkill genom åren, men språket har tonats ner ett snäpp. Det sägs ju att internet har fördummat människan så att extra kraft krävs. Men som synes av halshuggna södra månnoden i 10e är oddsen emot bloggen. Dess övergripande öde i rampljuset är den av en doldis.

OBS. Även om Jupiter är den generiska filosofen tillfaller rollen 9e husets tillfälliga ägare om tiden är känd. Här blir det Merkurius, ypperligt placerad i Vattenbäraren i goda karmans 5e hus. Femte är triangulärt vilket verkar på högre nivå och går ofta massorna förbi, särskilt i Sverige med dess kraftlösa 9e som garanterat utelåser massorna. (Sideriska ett av undantagen även om den med åren blivit för komplex för novisen.)

*****

Bloggstarten i början av 2009 visar sig kuriöst överlappa Sveriges karta när den senast befann sig i Lilla dödens undercykel - den som senast gjorde att mörkermän gick med i NATO och samtidig gav bort militärbaser till USA i en separat gest av underkastelse inför den "Stora Satan" som islam kan kalla USA (i linje med tron på djinner). 

Här är ett inlägg från senaste från kort in på senaste Storcykeln styrd av Storfinansens onda Jupiter och underperioden när Sverige 2022 fullständigt dånade av högljudd propaganda. Var finns demokratin här?

NATO-elitens intresse tystade folkets röst. Astrologin och lustigt nog Ryssen bekräftar.

Men det är aktuella skeenden. Nu gäller en äldre svemsk undernivå eller Antara Dasha, sent 2007 - sent 2010:


Den övergripande cykeln förfogades av ingen mindre än Demonen (Rahu, norra månnoden där låga materiella begär är helt vilda). Som alltid är det födelsehoskopets Rahu och medfödda fundament som triggas av den stora och generella Dasha-perioden.

Det hade varit något fel på bloggarens förstånd om han inte börjat reflektera det här landets egen tidsanda och "radikaliserat bloggen med ett par procent" som den likt en dubiös produktannons lät påskina med en tillagd "tag line". (Vem minns det tidigare ordet paroll? Idag är det amerikansk engelska för hela slanten.)

För bloggaren var det oväntat att se sitt namn flykta förbi i en dagstidning men bloggen hade vis omstart under nuvarande namn (090320 22:35) en måttlig medvind. Det som är gott för landet kan vara gott för individen om landets "tidsanda" triggar något gott hos den enskilda. 

Här för första gången upptäckten att bloggstarten visserligen sker Sveriges förfärligt demoniska girighetsattack och subcykeln som antingen innebar "Lilla döden" som en förvärrad fas eller en period där Saturnus ska fattas som att att en gräns sätts. MEN...

Enligt den indiska cykelläran finns ytterligare fördjupning, en tredje nivå som normalt granskas genom planeternas transiter i tiden. Pratyantar Dasha (nämnd i "NATO-elitens intresse" ovan). Denna nivå råkar favorisera bloggarens beslut att 2009 starta en astrologiblogg. Sveriges öde bjuder lite lindring i sitt övergripande haveri eftersom Venus - landets ascendenthärskare får ett ord med och Venus råkar vara bloggarens disponent till Solen i 5e kreativitetshuset och därtill i "ömsesidig reception", Venus själv i 3e kommunikationshuset. 

Nu lär det hänt större saker i landet men vill man fundera kring astrologin som ett lager höljen (som ryska gummor i varandra har bloggaren Venus i det merkuriska 3e och i tajt förbindelse med Solen (generell symbol för själen/atman), en av få tillgångar på denna födelsehimmel. Sideriska siktet startar alltså med en lågintensiv och övergående medvind som en rysk gumma inuti det svenska ödet. Bloggarens "ängel" eller skriveriernas Merkurius är dessutom också i venusianska Vågen och därmed supportad av Venus förutom att vara kartans Atma Karaka (själens exakta signifikator) - inget lunärt svammel utan leverans direkt från själen och via 5e huset för god karma inarbetad från tidigare liv.

En bra illustration av någons "15 minuter i rampljuset" fast förmodligen några få minuter eftersom det var Sveriges tredje dasha-nivå och som knappast gav några förstasiderubriker även om den egna kartan har synergi med den lokala tidsandan. 

Vad hände här? Jo Sverige hade ett visst öde i flera nivåer och bloggaren bara råkar starta i rätt tid och hade rätt planeter på rätt ställen. I efterhand ser man att landets öde medgav lite medieexponering för den som agerade på "turliga" placeringar. Universum är som ett självhalande positiv - vi bara följer med på resan! Den antika kinesiska filosofin utvecklades längre och såg vishet att helt vägra dåliga tider om ovärdiga Härskare drar elände över folket. Arbetsvägra eller bilda rövargäng ute i obygden! Hinduismen utvecklade mig veterligen inga sådana tankar, dynastier och enskildas karma reglerar bra och dåliga tider och inte mer med den saken.

Men det indiska omen-systemet stannade inte här. Skribenten som gav bloggen en tredjedelssida i SvD visar sig ha en karta som särskilt i Lejonet överlappade med bloggarens 3e kommunikationshus - ett bra exempel på hur någon tror sig "fatta" en annan. I själva verket såg den f.d. SvD-skribenten bara ett tonläge, texten hade också en seriös sida i sin gamer-kritik som han, förmodligen själv dataspelare, valde att blunda för.

*****

Nu är vikingaröveriet signerat Regeringen och Ebba Busch - en definitiv djinn/djävul - igång igen!

https://www.expressen.se/ledare/karin-pihl/elpriset-chockhojs-for-svenskarna-29-oktober/

Men nationalhoroskopet är besynnerligt. Landet/folksjälen (Månen) tror stenhårt på sin elit (kanske mindre efter regeringen Kristersson) och på att de sysslar med "demokrati". För en nationell karta kan bara 10:e makthuset komma ifråga Sverige-kartan är så enkel att den passar i en nybörjarbok. 

Månen (folket) ÄGER 10e just här och trots att Månen svaga bas står den i ett av fyra hörnen och för landets insidan uppenbar för alls som kommer utifrån och kommit längre i sin personliga utveckling än ego, mat annan konsumtion. 

"Allt makt utgår från folket" är i praktiken bara en klyscha barnen lapat i sig. Jämför man kartans Måne med elitens koncentration av maktmedel i 5e huset gör Sverige-kartan löjeväckande. Om man besinnar sammanhanget mellan hus 5-eliten och bristen på moral och etisk nivå (det döda 9e religionshuset). 

VIKTIGA planeter i Sverige-kartan binder ihop de triangulära hussektorerna men enligt läran om planeternas "verksamma natur" blir de viktigaste (Solen och Storfinansen Jupiter) skadliga för landet och aldrig mer så än under innvarande cykel då Storfinansens och överklassens Jupiter fungerar som en nationens fiende (och därtill i säng med Solen/statsminister). Detta bäddar för total korruption - som av en händelse skrivet samma dag statliga Telia sviker mängder av anställda genom massuppsägningar...

Not. Hörnhusen är fyra och de triangulära tre. En viktig detalj som påminner om antikens syn på triangeln som andlig symbol (och osynlig) medan 4-talet är den materiella nivån och anknytningen till kuben, den solida materiella världen. Därav hinduernas erinran om att aktiviteten i hörnhusen ger lätt identifierade resultat medan en del inte ens tror det finns en högre andlig dimension eftersom de inte är medvetna om mer än egot (ett av triangelns hörn).

 I åratal förklarade medierna att Sverige tack och lov var förskonat från korruption. Men nu ligger mediernas Merkurius under täcket  mellan de två och i ett "osynligt" triangulärt hus. Merkurius är bra för ingenjörs-Sverige och därför är det så frustrerande med medierna som aldrig är konsekvent onda eller god. Skriv upp att nyheterna avstäms mot "nationella intressen" varje gång det lukta stor skandal. Viss korruption avslöjas när en syndabock behövs för att den större korruptionen måste mörkas.

Och att Lena Mellin läxar up landet för alla klanterier måste tillskrivas den röra Merkurius i 5e elit- och makthavarhuset som gäller många år tlll. Även en skarp Merkurius kan driva snett, särskilt under den stora ödescykeln under den verksamt onda Storfinansen (Jupiter 2020-36). Den var dolt fundament då den här bloggen föddes, men har sedan några år trätt fram i alla dess vidrighet genom plundringen av folket.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/3M1AR0/lena-mellin-det-ar-for-manga-klapare-i-sverige-for-mycket-blir-fel

För att förstå den inkompetenta regeringen Kristersson måste både 10e granskas (Riksdagen) men också 5e (Regeringen). Sveriges problem är att Sol och Måne inte samarbetar (visserligen inget unikt många trasiga själar hankar sig fram och många länder har allvarliga glapp mellan folk och ledarna). Men i Sverige är INGET AV DE STORA LJUSEN bra uppbackade av sina kringbudskap. Hinduisk tradition är mörk och skattar människan som ett relativt misslyckande. I nästa tidsålder är nativiteten extremt låg och aningen har människan nya tekniker då, ELLER så kommer mänsklig sexualitet att ha hittat en rytm som kryssar och undviker dåliga "astrologiska perioder" att bli gravid på, åtminstone i grova drag. 

Antropologin har omvittnat "primitiva folk" som kan styra sin graviditet. Läste vid tjugo "Altered States of Consciousness", huvudredaktör Charles T. Tart, med forskningens kontroversiella frontlinje 1969. Drömmar, hypnos, psykedeliska experiment. Bara ämnesbredden var medvetandexpanderande. Förordet nämner att vissa forskare var välrenommerade men skrev under pseudonym. Detta var tider när USA:s makthavare var paniska över LSD och risken att droger skulle beröva dem makten över folks tänkande. 

Först de senaste åren har forskning om psykoaktiva substanser återupptagits och visat fenomenala kurativa resultat för svåra psykiatriska diagnoser. Vilket påminner mig om vilka stenåldersmänniskor svenskarna var runt 1979-80 där jag minns ständigt reaktionära Aftonbladet köra en serie om "dödsknarket" vilket var vad man kallade cannabis sativa, en medicinalväxt som varit känd i tusentals år i kulturer där folk vuxit ur primitivism och inte längre var "onda andar". (Samma konventionella feghet utmärker tidningen idag, även om några få journalister kämpar mot samhällets mest uppenbara galenskap. Utrikespolitiskt sitter tidningen plötsligt till höger och kramar USA som svensk raggare på1950-talet. Ett schizofrent organ.

Människan efter undergången kanske hittar tillbaka till förmågan att psykiskt kontrollera sina graviditeter när penning och lönsamhet kriminaliserats och inte längre tillåts förgifta flocken av måndrivna varelser och tvinga dem till beteenden staten önskar se. Men kapitalismen kommer att dö smärtsamt. Det kommer att bli en övergångsperiod av diktatur i den här arten innan Vattenbärarens globala civilisation blir tydlig i konturerna. Det patetiska är att svenska regeringen inför diktatoriska tendenser i tron om att stärka den gamla Ordning som redan är döende.


Tillägg


Nyheten om utrikesminister Billströms avgång har med ämnet "Sveriges bild i världen" att göra och två timmar efter bloggposten ser det ut som en gåtfull "jungiansk synkronism" - vars innebörd det är upp till individen att förstå... Precis som med astrologi fördolt visar om finns högre medvetandenivåer som inte bygger på enkla logiska sammanhang. Kanske båda dessa publiceringar var delar av samma högre arketyp.

Efter några timmar ändrar DN rubriken till "Man ska gå när det är som roligast", en spyframkallande och inte ens sann floskel, med tanke på att utrikesminister och andra ansvaroga gjort att hela den islamiska världen undrar vad det är för fel på Svärje. Jag tror Billström är lättad att smita från en roll han inte gick i land med. Snart nog vet andra än DN bättre och knyter om att Kristersson blivit maktgalen (vad nytt?) och klampat in på Billströms område.

PS. Efter det här inlägget publicerades en fin betraktelse av DN-Swartz om utanförskap som för tankarna till demonerna i betydelse /c i Koranens sakregister - troligen. Svenskarna som från muslimernas horisont aldrig "tillhörde" någon. Skaparen av sakregistret skriver sannolika från cirka 1955 (bokens publicering) när islamska världen kände Sverige som ett neutralt land.

Hans tankar om Sverige "med svår minnesförlust" kunde vara bloggens som ofta pekat på den hemska kopplingen av halshuggningens södra månnod kopplad till Saturnus som i sin tur  binder till sin "ägare" Merkurius. Båda de sistnämnda förekommer i den astrologiska spekulationen om vem bäst representerar minnet.

https://www.dn.se/ledare/richard-swartz-finland-bestamde-sig-for-nato-och-sverige-foljde-efter-som-en-lydig-hund/

AB:s Anders Lindberg pekar samma dygn ut den horribla Ebba Busch senaste Vatten-sanka utspel, som om regeringen just blivit rasbiologiska djinner/djävlar - på nytt! "Etnonationalism" är bara ännu en synonym till rasism. Hur mycket längre dröjer religionskriget i Sverige? Vi stämmer allt bättre in på Koranens halvt profetiska uppslagsord.


Inga kommentarer: