Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 15 maj 2024

Överhetens självprotektionism bevarar SD trots trollen

Med den konstruktion Sverige-horoskopet har, kan man sluta sig till att Ulf Kristersson, även om han inte varit en velpotta, aldrig skulle hantera den uppkomna demokratikrisen (SD:s trollfabrik) eftersom han åtnjuter en så fin position till följd av SD:s väljarbas. 

Överheten regerar med hjälp av samhällets lägsta skikt, alla dessa svennar som slutade läsa och tänka i det ögonblick konsumtionsuppmuntraren SmartPhone såg dagens ljus - en maskin från helvetet för statsflanören som numer både måste se till att överleva cyklister som kör hur som hest och SmartPhone-konsumenter som med blicken riktad ner i skärmen vacklar runt knappt medvetna om vad som pågår och kvalificerat ointresserade av människorna runt dem. 

Det här bloggens dystra skildring av den  egocentriska och lätt störda folksjälen måste ha sitt koncentrat i storstäderna i lika hög grad som "på landet". Sveriges måntecken Väduren indikerar egocentrism (dvs själva motsatsen till ett sammanhållet och enat folk) det är bara yttringarna som skiljer sig. På landet gör livet för invandrare jävligt och i staden innebär egot inte ens gruppegoism utan den ultimata själviskheten. Det var väl för att odla själens nederlag maximalt som de valde "full urbanisering" från fåvalsfrågan som erbjöds själar på denna mognadsnivå. 

Bloggaren har som människoskådare visst mött roliga månpsyken - en av hans bättre manliga kollegor har den och två Luft-Solar, en Mån-Väduren och en Mån-Tvilling har visat sig en lyckad vänkombination. Den har den överlevt tjugo år efter att arbetsplatsen gick i konkurs. Män vet hur sällsynt det är att skapa hållbar vänskap senare i livet. 

Men egocentreringen är påfallande i de flesta fall och en tumregel är att söka förstå hur väl Vädurshärskaren Mars fungerar. Mars i ett av de mogna tecken (zodiakens 3e akt, de universella tecknen, bör om allt annat än väloljat ge ett "jag" som underordnar sig en större sak och därför inte alls beter sig som en egoist. Astrologin innehåller så mycket nyanser att det går att tänka ut många andra scenarior som kan hjälpa debutanten Väduren till ett bättre helhetsomdöme än den umbärliga kanonmat som typen ofta kulminerar som.

*****

Följande uttydning är inte ny, den har förekommit tidigare. Men så pass komplex är astrologisk symboltolkning är man kan ägna ämnet många år och bara efterhand se fler och själv självklarheter som man inte kunde föreställa sig. 

Sveriges interna psykologi är som sagt Mån-Väduren på outvecklad nivå. Egot är totalt eftersom Månens fundament Mars inte kommit längre än till spädbarnets behov av mat eller pengar, Oxens tecken. Det här landet bidrar inte till världens bästa, vad än alla de självgoda myterna från landets spinndoktorer söker övertyga omvärlden (Svenska institutet) och medborgarna om. (Se föregående inlägg om självskrytet om svensk musikalitet, säkert har Svenska institutet ett finger med i den produktionen, på engelska och alla de mest slitna klyschorna alla svenskar över trettio har med sig i ryggraden.)

Mars-Oxens rent basala behov (och världsbild) är tyvärr infrusen i Sverige-karta och 8e dödshuset är en plats där inget händer - själen är i dödsriket och bortkopplad från verkligheten. Paradoxalt betyder detta att landets medborgare är så världsliga att de i senantiken betraktades som andligen stendöda! Svenskarna ägnar livet på ytan alla uppmärksamhet och nationalhoroskopet bekräftar sig självt genom att 9e huset påfallande svagt. Socialrealism drar starkt för dem med viktiga planeter i 8e huset, kanske inte det man räknat med givet dess koppling till döden sedan astrologins äldsta tid. 

Men det finns ledtrådar: 8e huset är analogt med Skorpionen och jämfört med den opposita Oxen (föda och pengar för överlevnaden) blir 8e sektorn en avundsjukans zon där "de döda" hungrande tittar mot Oxarna som förnöjsamt sitter och doftar på blommorna under sina korkekar. Skorpionen av lägre slag blir således en hypermaterialist och i djupet en som fruktar den kroppsliga döden. Och här finns ett djup och kanske bortträngt nationellt trauma i den svenska folksjälen. Mån/Mars-kombinatet (Vädur/Oxe) förvaltar ett trauma från gamla Fattig-sverige och den som är så extremt fixerad på att få vardagen att funka finns inget intresse av mer förverkligade människan som börjat frigöra sina högre själsförmågor.

Svenska Överheten vet hur lätthanterade "små människor" är och staten manipulerar enkelt detta folk genom att hålla inne på den materiella tryggheten. Att sedan låta överhetens organ - reklambyråer eller marknaden i stort - skapa falska bilder som en enkla massan dras till, fullbordar bilden av Sverige som en oändligt ful korruptionsmaskin - om man ser djupare än till den tillrättalagda ytan (Vågens tecken). 

Och här kommer påståendet in, att det alls inte ligger i överhetens intresse att rensa upp i den korruption som Kalla Fakta uppdagat om Sverigedemokraterna, elitens nuvarande "regeringsunderlag" (vilket svammelspråk). Som tidigare visat har den hinduiska metoden att bryta fram mer information avslöjat hur perfekt eliten lyckats domptera folksjälen. Landet som sådant må ha 11e huset som en fingervisning om dess ideologi eller ideal (det är också ett vänskapshus, vilket förstås kräver en idé att samlas kring). Men zoomar man och vill se enbart det enkla folket och vad de idealiserar, utgår man från Månen och räknar till elfte steget - ett virtuellt folkets ideal). 

Och chocken är att folket idealiserar den genomfalska överheten i storstaden! Månen i egocentriska Väduren har nationalkartans och elitens 5e hus som sin målsättning. "Vem vill bli miljonär, vinna världen och förlora sin själ?"

Alla som följer den lägsta typen av Väduren drivs av instinkten att komma upp sig, antingen genom flyttning till storstaden men därefter genom den ohyggligt förfulande "bostadskarriären" som staten naturligtvis stöttar med RUT och ROT eftersom detta är ett av sätten att kontrollera medborgarna och hålla deras ambitioner så låga att eliten kan sova gott om nätterna.

Överkurs: Se även vilket ideal femtehuseliten har! Den hinduiska skärskådningen avslöjar hur patetiskt landet är: de rika vill bli rikare. Elitens virtuella elfte landar i det onda (merkuriska) 3e räknenissehuset som innehåller överambitionens demon Rahu (den som kommer att halshuggas tids nog). T.o.m. det Sverige tror är "elit" bottnar i den lägsta sortens människa, den lunära begärstypen. Den svenska elitens ideal har kommenterats en gång tidigare.)

Hade nu Sverige haft en nobel överhet (sluppit odla ett Rahu-infekterat ideal) hade folkets Måne tjänat enormt på att ha blicken riktad mot dekreten från Huvudstaden. Men nu visar sig landets bedyranden om att vara rättvist och jämlikt (Vågens ascendent) vara svaga om än inte helt lögnaktiga. 

I det lilla gör Sveriges Vågascendent gott genom den alls inte ofördelaktiga ascendenthärskaren Venus i 4e huset för hemmet, men godheten är riktat inåt, mot det egna. Och dessvärre vilar Venus på en svag grund (Saturnus halvt utslagen av likgiltighetens demon Ketu) så hushållens och hela rikets interna situationen är som politiker ofta säger: lilla Sveriges välstånd är ytterst beroende av omvärlden. 

Men vad beror det på? Jo, I ledningens/elitens 5e hus visar sig ytterst negativa för föreställningen av "Våg" vacker, estetisk, rättvis. Ur perspektiv av detta komplicerade zodiaktecken är varken Storfinansens (Vågen) eller Ledarskap (Solen) önskvärda prioriteter - de är verksamma illgörare om landet tänkt sig genuin rättvisa för alla medborgare. Men här är de två "onda" makthavare i 5e elithuset och arbetar aktivt med att bygga en falsk yta av den lilla välgöraren Venus. I själva verket är detta verkligt fula män (i allmänhet) som tar från de fattiga och berikar sig själva.

Och här kommer nu Ulf Kristerssons velighet om avslöjandet om Jimmie-partiets antidemokratiska agenda: sedan kungen fråntogs politisk makt måste 5e "konungsliga" huset istället ses som statsministerns hus. Kristersson kan inte ta i med hårdhandskarna eftersom vi redan sett att den låga folkligheten idealiserar 5e huset och dess löften. Och Mån-Vädurens kärna är garanterat minst de 20% av väljarna som röstat SD. Se rundgången av korruption som binder Kristersson. Han har redan bevisat hur korrumperad han är av sin livslånga maktsträvan, så Jimmie kan nog tryggt se fram mot att skandalen bedarrar som den enorma skandal detta är för den svenska "demokratin". 

*****

Sedan Sideriska "blev medveten" (ett par år efter start) och insåg att astrologin på en nivå var ett antikt verktyg för forntida härskare men också hade en filosofisk sida, har bloggen vägrat acceptera demokrati som en korrekt benämning av det som avslöjas av nationalhoroskopet. Kalla Faktas avslöjande är en bekräftelse av astrologin av samma dignitet som ABBA:s/Sveriges seger i Brighton bara månader efter att gällande nationalkarta trätt i kraft. Landets nya fejkade bling-ascendent i Vågen kunde inte beskrivas bättre än de fyra ABBA-dockorna på scenen och kvällen var Sveriges, tidig Våg hade visat sig i öster när kvartetten framförde numret, genom hela röstningsproceduren och vad jag kan bedöma tills dessa att tv-sändningen kungjort resultatet. 

Med regeringsformen 1974 och rent uppenbart med schlagerfestivalen började ett nytt, ont kapitalist-Sverige sin intensiva fas via nyliberalismen inom sosseriet. Landets "död" är dessa innevarande år när vi sålde ut oss billigt till USA bara för att smörja vår militärindustri, ett rent elitprojekt. Ja, egentligen är det ett jobb vi gör på befallning. USA söker i en avgörande strid bli Världshärskare och Sverigehoroskopet är tillräckligt falskt och dubbelspelande för att hålla folket omedvetna om vilka de verkliga processerna är. Medierna har tassat runt frågan och några tidning gömde bakom betalspärr lite spekulation VAR USA kommer att placera sina kärnvapen (riktade mot Ryssland) efter att den sorgliga sken-demokratiska regeringen röstat igenom DCA-avtalet. Detta beslut avvaktar bloggen eftersom det är det definitiva ögonblicket då det kortlivade Sverige från 1974 dog.

Att Sveriges Vågskålar har en hjälpare i verksamt god Merkurius (media, kommunikation) KUNDE ha varit en fantastisk tillgång och Kalla Faktas wallraffande är ett bra exempel. Men det finns alltid undantag och huvudregeln här är att de verksamt onda Solen och Jupiter har fullkontroll över medierna eftersom de har Merkurius inklämd mellan sig. Och här visar sig Sverige vara komplext i sin förmåga att förställa sig och bedra sina medborgare - eliten bedrar folket och folket idoliserar samma överhet. (Vilken psykologisk sadomasochism i detta folkdjup! Fröken Snusk i män som kvinnor, medeltida drängmentalitet ännu år 2024, liv levda helt efter överhetens önskemål.)

Elitens svåra lott (deras oändliga begär) måste samläsas med att deras privilegierade 5e hus ägs av gränsdragaren Saturnus. Men här är den undertryckt av Ketu vilket gör att elitsvensken tror att lagens skankor inte gäller honom/henne och därmed försvagas Merkurius ytterligare. 

Notera att husen 5 och 9 båda är goda (dharma-hus) och här har jag ändå valt en ful läsart som får Sverige att framstå som ett monster. Detta är INTE desinformation utan tvärtom att sanningsenligt använda allt man vet: hinduismen har en nödklausul som då och då noterats som som gäller här. 5e eliten är en följd av purva punya - goda meriter eller lyckosam karma. Men det finns också brusten goda karma och det är exakt detta Sverige-kartan illustrerar med en extremt svag ägare (Saturnus) och ett intellekt som borde kunna tänka sig ur problemen men som är handikappat av att såväl Sol och Jupiter är verksamma illgörare. Varför dagens elit är de skitar de är, beror på gamla karmiska förseelser, säkerligen äldre än bara årtionden av socialdemokratiska försök att få bort Fattig-sverige (vilket inte alls lyckades särskilt bra). En koll av diktatorn Vasas Sverige gjordes här:

Sveriges karaktär ur perspektiv av 500-årsjubileet

Komplexiteten  och styrningen av mediernas ordval gör att svensken är knappast kan undgå att bli styrd via den desinformation eliten förklarar äkta info men som tjänar. Detta låter som SD-konspiratörens snack men är motsatsen. SD-väljarna förstå inte att deras skitspridande gjort dem lika korrumperade som allt i landet. Detta är ÖDET, det öde som entiteten Sverige brottats med redan innan nationalstaten var född. I andevärlden finns inga skarpskurna linjer och många medvetandevärldar finns på samma ställe. Därför kan inte statsideologi styra ett folk försåvitt det inte degraderats i lika hög grad som Sverige uppenbart gjort för att "himmelen" ska börja flasha dödsvarningar som den nu gör.

Och det förtjänar att förtydligats "Jimmie" är den Utvalde. Han har Satans stjärna med sin Sol och gissa vad som nu händer? När Jupiter just passerar hans födelsedag vid trollskandalen, står det klart att han personligen triggar hela landets hemska öde av att styras från den verksamt skadliga Finanseliten (Jupiter) som allt inget har emot lite röj eftersom eliten tjänar pengar på precis allt, mer vapen och övervakningskameror följer på trollverksamheten, dessa sorgliga barn av själsligt döda föräldrar.

Sverige genomgår nu sitt nationella livs enda Jupiter-cykel (2020-2036) och Jupiter i sitt eviga cirklande är i sig oskyldig till jordiska händelser, men i passagen över Jimmies satansinfekterade karta uppstår effekter i det land "vars tid är kommen" och hans öde gjorde honom till katalysator för en nationell fråga. Som föregående inlägg sade: Satanssjärnan gör en människa lite bakom flödet och ett lätt offer för onda inflytanden. 

Men paradoxen är att de onda inflytandena själva står på spel och därför kommer några troll ledda av en desinfomationsgeneral Wallerstein att offras så att skendemokratin kan fortsätta ett tag till... Wallersteins horoskop visade sig f.ö. makalöst udda med totalt "intern glappkonakt" mellan flyktig Luft och faktaenlig Jord: När alla talar om trollens verkstad...


Inga kommentarer: