lördag 21 september 2024

Iskalla handen & sossarnas "fördelningspolitik" (inte långt från högern)

 

SAP - Vatten nog att släcka präriebränder?

Patrik Kronkvist /Expr kommenterar rappt Socialdemokraternas präriebrand till lotteriskandal och en uppenbar sak blir tydlig när han nämner åldringar för elfte gången.

S-partihoroskop föds ju med förtryck mot Saturnus - ålderdomens planet exakt dess svagaste läge i öster. Eller är det Saturnus i bemärkelsen armod/fattigdom som förtrycker partimentaliteten från första början att det som vanligt är moralen som havererar först där den onda rike mannen styr med bara sig själv som förmånstagare?

Sossarna är alltså bara indirekt ansvariga. Den moraliskt outvecklade har aldrig kunnat redogöra för det ärbara livet. Antingen gör man revolution eller också låter man korruptionen fortsätta verka inom landet och de egna leden. S gjorde sitt val.

S-horoskopet passar de gamla rövarvikingarnas kynne. Bara frustande överemotioner (Eld/Vatten-kriget) men ingen intellektualitet. Inte konstigt att oärlig intellektualitet så dominerar 1974 års nationalkarta. All dess Luft måst ha kommit nånstans från och det är förstås USA-kartan som avslöjar varifrån tankens förgiftning kom. Sosse-Sverige har alltid beundrat USA och den stora våldsnationens Skorpion-persona passar som hand i handsen med partiets råbarkade Mån-Skorpionen. Och sedan  1974 slumpar det sig också så att USA:s Måne i Vattenbäraren matchar Sveriges Sol i samma tecken.

Efter snart 15 års bloggande är Sveriges enda livlina ut i världen astrologiskt klarlagd. Det är bara att minnas alla kopplingar - tecken, hus, planeter - som gåtts igenom och inse hur ödesbestämt Sverige var att sluta i denna nesa. Landet med ett horoskop helt utan filosofi och en satellitstat till USA! Så vilse svenskarna seglade denna gång, en verklig identitetskris och bara posörer till ledare.


PS. Bloggen återupptäckte amerikansk-tibetanskan Barbara Pijans blogg häromdagen (Svantesson och Sverige). Så förunderligt väl valda nyckelord hon producerar. En högutbildad astrolog. Det finns gott om dem i världen utanför Sverige om man får bukt med bruset på nätet.

Här är en stoff för ett bra stund: Socialdemokratins Shani/Saturnus i 1a huset (söker man på Saturnus i Krabban mörknar historien ytterligare, Vatten är inte Saturnus bästa element):

https://barbarapijan.com/bpa/Graha/Shani/Shani_bhava01.htm

"anti-change, anti-challenge pressure to conform [Shani] to existing social and cultural restrictions."

På pricken! (S) är betonghäckarnas parti där allt fryser sig stelt.

Kolla också rubriken "Personal change = resistance" vilket förklarar varför partiet söker smita ansvar så ofta!

Pijan sticker in en kort kommentar: "alla förutsägelser förbättras om Mangala/Mars ger sitt stöd". Detta stämmer med SAP-kartan, ett själviskt men stridbart parti (Väduren, hus 10) och jämfört med borgerligt styre är detta en betydligt högre krets i helvetet. Landet är extremt primitivt och blir inte mindre så av alla som köper sig kulturell fernissa, men detta Eld & Vatten-horoskop handlar ännu om barnets dödsfruktan - svenskarna var verkligen fattiga - som dagens invandrare vi tar emot med vassa armbågar.

Det är orímligt att begära moral av ett så outvecklat folk. Frågan om världen har råd med så här primitiva kulturer, nu när det tidandan aviserar alla världens folk i intelligent samförstånd (Vattenbäraren)? Jag tror USA dumpar Sverige och låter oss övergå i det ryska blocket. (Nato är så igår.) Lite pinsamt blir det att vara svensk under en tid då vi valde så fel i en kritisk tid på Jorden men jag tror ryssen är mer försonlig än vi varit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.