söndag 22 september 2024

Israels terror mot civila libaneser (lågvattenmärket personsökarna)

 


Svenska medier verkar obenägna att störa sina nya mordiska relationer med USA och därmed Israel och kallar inte personsökarbomberna inte en israelisk terrorattack, vilket det är. 

Både den första och andra dagens sprängningar återföras till den växande listan av israelisk aktivitet som sker under inflytande av den onda stjärnan Algol som infekterar landets Sol (identitet). Mytologiskt är det en Djävulens aktiva illvilja som utan mening och mål korrumperat det här landet. Pur destruktivitet är hela poängen. 

Man kan leta tecken på att Israel bryter ut i aggression denna period. Landet har det stridande lejonet som ideal (Mars i 11e ideologihuset) och händelsevis transiterar Mars "vårt högsta goda" (hus 9) och stimulerar samtidiga nationens persona/ascendenthärskaren Venus. Vågen/Venus är en fullt kapabel krigare trots att det är en Venus som följer efter Solen och därför inte visar sitt krigiska natur. Men ett enstaka omen gör ingen sommar. I Israels horoskop är inte ens ascendenthärskaren viktig, det är den stenhårda Saturnus med Månen som är det skrämmande: vad som pågår i djupet av landets folksjäl. Så KARMISKT. Nationen är så emotionellt skadad att den tycks oförmögen att uppfatta hur patologiskt störd den ter sig inför omvärlden.

Kartan med tisdagens transiter är som en underfundig gåta att kontemplera: tecknar himlen Israels skuld? Nationen har en militant och störd nationalsjäl vilket visar att det inte är några offer från förintelselägen som ockuperar dagens judiska kroppar utan andra själar med en historia som förmodligen är rejält solkig. Sagda Saturnus nära Månen skapar en kall själ, en som inte reagerar på normalt tilltal. 

Apropå satanisk höger-kristendom och dess blodshungriga Harmageddon-förväntan visar staten Israels tilblivelse på att det verkligen tycks dra ihop sig till en payback time - bloggaren har ev. ovetenskapligt och utifrån Sverigehoroskopet föreslagit 2036 - "vår" Stora Dödens period - som den gamla världens kollaps. Men då ska man minnas att Storbritanniens själviska och svekfulla beteende - om och kring sig för att säkra sitt beroende av arabisk olja under sitt palestinska mandat. Elden kommer att brinna lika mycket i Väst som i Mellanöstern.

Ta den mörka folksjäl som tecknar den judiska befolkningen och se hur deras fingeravtryck (Månen/döden Saturnus) syns vid Beiruts horisont just som personsökarna börjar spränga oskyldiga människor i ansiktet.. Finns ens slumpen, eller är detta ett tydligt omen som återför olycksdygnet till just Israel som avsändare? 

Missa inte hinduernas symboliska "6-8-relationen" mellan Israels inre mördare i folksjälen (deras trauma från Förintelsen) och Beiruts östra horisont i horoskopets yttre halva av transiter. 

Känner man de indiska principerna kan man justera namnen på hållpunkterna för att öka klarheten. Detta kan kallas en "1-till-6-aspekt" eller "jaget och min fiende" (husen 1 och 6). Kommer Mossads nästa illdåd att avslöja avsändaren lika pinsamt tydligt? Vet man ens att stjärnorna kommenterat skeendena? Det spännande är i vilket fall att söka den himmelska undertexter och jaga omen utifrån eget bästa förstånd. För en omenlära är vad det är och både de gamla grekerna och andra folk lärde ut att filosofiska astrologer kunde träna sig till ett högre medvetande än veka politiker. Man kunde förvärva något av gudarnas insikt i tillvaron. Sades det.

Detta är alltså Israel mot ännu en av sina fiender. Hamas övergrepp på dem den 7 oktober borde vara en separat historia men jag tror Israel närmast sig galenskap och snart är helt paranoid.

*****

Wikipedia har en tidpunkt för explosionernas början. 

 https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Lebanon_pager_explosions

Det är viktigt för att kunna binda Beiruts himmel till ondskans rot, den ibland helt sociopatiska konjunktionen av Måne/Saturnus (bloggen föreslog tidigt att en opposition är att föredra än konjunktion där Saturnus helt förlamat och införlivat Månen med sin plan eller sina gränser. Iskall effektivitet, en nation av yrkesmördare)

Som framgår av frågehörnan Quora har ryktet om konjunktionens elände (gestaltad av Israels folksjäl) läckt ut:

https://www.quora.com/Is-the-Saturn-and-Moon-conjunction-always-bad

Den av bloggaren glömda men återfunna hinduiska sajten av Barbara Pijan bjuder på en kaskad genomtänkta och relevanta observationer. I relation till Månen som modersprincip syns här Israels patriarkala och militaristiska natur:

  • social repression, limitation, or repression of the comforting feelings
  • harshly speaking mother-guardian-caretaker 
  • emotionally triggered authoritarian repressive regimes 

 https://barbarapijan.com/bpa/Graha_Yoga_Combi/Chandra_yuti_Shani.htm

Missa inte att Månen är som mest artificiell och fejkad i 10e huset medan Saturnus excellerar i att spela tuff (patologiskt militant) i 10e där statens våldsmonopol finns. Månen står för protektionism så det är klart att Israel måste vara världens räddaste land. Att Månen är extremt exponerad i offentliga 10e stämmer med staten Israels misslyckade skapelse.

2 kommentarer:

  1. Du borde söka på YT efter videos där olika israeler menar att 7:e oktober måste ha varit ett insiderjobb.

    Har du hört talas om Den trettonde stammen av Arthur Koestler? Det kan förklara en del. Många av dagens judar bla Ashkenazisks är konvertiter som härstammar från Khazarien. Författaren är själv ungersk jude och att många härstammar från Khazarien är tydligen välkänt därför går tex gamla föremål från den regionen för stora summor på olika auktioner bland judar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta är OT som dina "alternativa" diskussionspunkter framställs. Du antyder ett annat ämne men utelämnar dess bakgrund (och jag nappar inte på försök att kapa en tråd och prata annat).

      En relevant invändning trogen tråden hade t.ex. varit: hur unik och hållbar är transiten som binder ihop två platser via en av astrologins "fiende-signaturer"?

      Radera

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.