söndag 29 september 2024

Satanism på höga och låga platser: Israel och Ebba

 

Isarels 11e ideologihus: "there can only be One"
(och det handlar inte om Gud)

En kort blick på den mördade libanesiske folkledaren Nasrallahs och Israels kartor räcker för att notera en nervig störning mellan entiteterna (ja, ett nationellt horoskop kan jämföras med ett individuellt horoskop).

Skönhet ligger i betraktarens ögon heter det ju, och enstaka gånger tycks det stämma när tydliga dubbelgångare visar sig hänga ihop först när man jämför kartorna tillsammans. Här är en anti-version där Israels ideal eller ideologi är det krigande Lejonet i 11e huset, Vem bättre än Nasrallah att locka fram Israels inre djävul, han bara råkade födas i ett angränsande land och med trigger-planeten Mars i Lejonet. Nasrallah var förstås bara en projektion, det är Israel som ser onda ting i sin egen själ.

Och Israel med sitt Förintelse-trauma ... landet verkar inte ens ha börjat bearbeta det än: här vaknar 8e dödshuset med Israels Sol (identitet) nära knuten till Satans stjärna (Algol). Nasrallah hade dubbel otur var Mars i sin tur triggar Isarels inte mördarinstinkt! Eftersom Israel mördar i 8e, och därför hopar mer dålig karma över det som var hemskt redan 1948, har landet nu försämrat sina chanser än mer mitt bland sina fiender som de uppenbarligen inte kan sluta tänka sig omvärlden.

*****

På ett ytligare och mer fördummat svenskst plan utspelar sig liknande scener, fast kodade i Himmelen så att svenskarna aldrig fattade i förväg vad som stod på tur för deras land. Ibland måste KARMA komma som blixt från klar himmel för avsedd effekt...


Ebba Busch, som sökte smyga sig förbi journalisterna på fascisten Jimmies bröllop, lämnade samma tillställning och gav papparazzis en triumferande satanshälsning Den där kvinnans själ är svart som synden! Att hon leder "Kristdemokrater" visar att svenskarna tappat greppet om allt, inte minst sitt eget språk och ordens innebörd. Den extremt "algoliserade" Jimmie har Solen närmare Satanssjärnan än Israel och också han har han duperat tillräckligt många naiva svenskar för att Ulven Kristersson i sin tur ska våga visa mer av sin inre fascist, en dubbelnatur påfallande lik Jimmie. Men när mörkret börjar dominera ett land så tydligt, då drar sig demoner från de osynliga världarna hit. Inte för att Sverige har kapacitet att se dessa ting (jag gör det heller inte, men har åtminstone gått ut skolan).

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/3MmJJq/ulf-kristersson-vill-att-du-ar-tyst-och-lyder

Det går rätt väl att urskilja vilka symboler som bäst representerar Sverige i denna tid i historien och om Ebba inte tror en satansdyrkande gest är mer än en fräck åtbörd, titta framåt i hennes öde (den som kan). Det mörknar varje gång hon agerar ur sin dominanta IRRATIONELLA SJÄL, det inre djuret som människan egentligen borde ha som chassi enbart men som i en ateiststat blir ändamålet eftersom den högre själen som är känd i kulturländer har avförts från dagordningen här.

Jag misstänker att själar roterar, ibland är de frånvarande men så kommer en rikhaltig skock tillbaka till samma plats på jorden. Sverigehoroskopet från 1809 har en mycket vänligare ton hos den fattiga folkmassan än den svensk som syns i 1974-kartan - resultatet av landets industrialisering, vilken socialdmokraterna bejakade. Arbetarens vän var egentligen i lag med slavdrivarna! Sett på det viset börjar Sveriges öde nästan likna den tragik som väntar Mellanöstern...

Om man med geologins akterseglade tro på "gradualismen" lägger Sveriges två senaste kartor invid varandra, ser det ut som en glidning har skett. Från en JORD-nära och nation av bönder till en LUFT-nation av idel luftslott och försök att bli en ledande tekniker i världen. Glöm inte Vattenbäraren som "social ingenjörskonst" - den återuppståndna svenska fascismens hatobjekt (se Anders Lindbergs träffsäkra text i AB - länk ovan).

Med Stenbocks-persona (1809) och Vågen-dito (1974) bevarar landets ELIT (hus 5) ändå makten över tid, förutom att det 1809 ännu var en KUNG och inte en statsminister som var landets överhuvud (Solen).



Intressant att ambitionens Rahu 1809 passerar den sociala rättvisans tecken Vågen, som skulle komma att bli landets nästa Persona - förutom att tidscyklerna snart nog skulle börja skrapa bort fernissan på det sociala miraklet. (Se föregående inlägg om mödrarna Svea.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.