tisdag 24 september 2024

Iran kommunicerar personligt med svenskarna om grisaktig mentalitet

 


DN-nyheten att Iran låg bakom ett spam-utskick till 15.000 svenskar som påminde medborgarna om vilken svinstia landet blivit med deras infantila islamofobi och koranbränningarna (SÄPO ser det som en "påverkansoperation") påminner mig om en nu förbleknad tid som dataprogrammare på lägre nivå. 

Branschens hysteriska expansion (it-smällen följde snart) "krävde" att företaget tog in extrapersonal och ett och annat föll mellan stolarna i "tillväxtvärken". En timanställd lämnade oavslutad en defekt massmail-konstruktion beställd av en större kund. Med bara timmar kvar till premiären befanns spam-systemet odugligt. 

I sitt liv före astrologin sattes bloggaren att nödrädda situationen på något sätt. Eftersom det inte fungerade byggde jag som snabbaste nödlösning enklast tänkbara system som loopade ut mejl och som som löpte på bara om en webbläsare förblev påknäppt. (Postnord och andra efterblivna tjänsteutförare använder alltjämt liknande metoder.) 

Primitivt var ordet men det drygt timslånga utskicket förlöpte utan krascher.

Medierna bryr sig inte om petitesser som klockslag men DN-fotot visar att en sms-mottagare har tidsstämpeln 03:31 och frågan blir då hur dagens system fungerar. Hur lång tid behöver det att leverera 15.000 sms - tar det tid eller går alla ut samtidigt?

Jag väljer i vilket fall midnatt eftersom den hjälp Iran här gav svenska folket att besinna hur lågt deras land sjunkit var avsett att gälla hela dygnet via press och annan uppmärksamhet. (Jag missade helt nyheten!) 

Ett horoskop för midnatt placerar dessutom flera viktiga planeter i hörn- eller nyckellägen med inte bara politisk betydelse utan kartan innehåller dessutom ett moraliskt budskap vilket ett sataniskt land naturligtvis inte uppfattar  (varav Säpos rubricering "påverksansoperation").

 Enligt högre lärdom kan ett land arbeta FÖR världen och är då i harmoni med den universella ordningen (Dharma är sanskritordet) 1a jag-huset indikerar Dharma mot sig själv, 5e huset är Dharma mot den egna själen och den ultimata Dharma ges av det universella 9e huset som också innefattar filosofi och religion. Sverigekartan är unikt i det att landet sålt sin själ till Djävulen vilket också speglas i det stendöda 9e huset - de två hänger på tekniska grunder samman och bekräftar det gamla talesättet som svenskarna uppfattat som självsmicker: vi är världens mest sekulära folk. 

I själva verket är Sverige en zon av psykisk pest. Vikingarna byggde landet på röveri och slaveri och under nyliberalismens korta existens har denna simpelhet återvänt in i folkkroppen. Landet är idag besatt och under "Lilla dödens planetära cykel" (2022-25) valde det att ge upp neutraliteten och knäböjer nu för USA:s form av "penningens frihet". Folket plundras nu var dag och Svantessons budget visade det på nytt häromveckan.

 

"Händelsen" ska förstås dubbelexponeras på Sverigehoroskopet - mottagaren till den välvilliga förmaningen. Transiterna är intressanta för hur de påverkar mottagaren men här också i sig själva som en berättelse i egen rätt.

Uppenbarligen är MAKTAXELN det intressanta vid ingången till detta dygn. Något är väldigt sjukt i Sverige och rikets inre trygghet är hotad av islamofobin och inte påpekandet om den (Säpo har fått allt om bakfoten!) Se oron som Kriget och Kärleken bildar och som kommuniceras via teknologiplaneten Merkurius. Att Lejonets härskare Solen sedan står i inre trygghetens Krabba ger en dubblering av samma omen (Lejonet står i 4e "Krabb-huset).

Men det viktiga och det enda Säpo har i uppdrag att bevaka är den politiska dimensionen. Sverige kan gärna få gå under i hat och inskräntkhet, men när gränsdragaren (mellanstatliga) Saturnus höjer sig högst på himmelen, då vaknar säkerhetspolisen till.

Det viktiga här är att Saturnus är en vek och dålig planet i Sverigekartan så Irans välvilliga varnings-spam kan tolkas som att den lyfter upp Sveriges knappt livsdugliga Sol-disponent till allmän beskådan (natalt är Saturnus halshuggen av lunära demonen Ketu). Saturnus i dominanta tionde är en perfekt placering givet att landet är inne i sin "Lilla Dödens sub-cykel i det hinduiska Vimshottari-systemet. Här flyter alltså två perspektiv på transitkartan samman. Den 1 augusti berättade Iran om hur illa Sveriges ledning och moral var.

När stabilitetens Oxe stiger i öster har därtill Saturnus himmelens viktigaste roll: som vårdare av trohet mot den uiversella Dharman eller morallagen. Och står sedan Saturnus som anständighetens signifikator själv i 10e mäktiga huset kan inte bli förvånad att sms-utsicket från Iran påminner Sverige om vilken avgrund av demoni det blivit. Det är UNIVERSUM som talar med Sverige (via Iran) och men allt den förvända säkerhetspolisen hör är "hotbild". Då har ett land tappat all kontakt med världen utanför sina gränser. Faktum är att Irans horoskop domineras av välviljans Jupiter. Öst och Väst förstår verkligen inte varandra längre men alla folk utom Sverige äger läran om en universell ordning så frågan är hur det här ska sluta.

Våren 2024: Det svåretablerade horoskopet för Iran

Prova gärna transitkartan ur andra perspektiv (inte minst T-Saturnus roterad till Sveriges 5e elithus visar hur rörig landets "lejonideologi"i 11e huset är vid denna tid). 

Astrologin är ett språk från tiden när människorna var mer intelligenta än idag, mer kapabla att se många ting samtidigt. Dvs.mindre manipulerade av Överheten. "Det kryptiska ordet är mig kärt" säger Herren Krishna i någon helig indisk skrift. Glömt vilken men citerad av tysk-svensken Walther Eidlitz i "Guds lek" från 1976.


Tillägg

Inte utan viss humor bekräftar DN några timmar senare att de är Husbondes Röst och blir allt tydligare med hur medborgarea förväntas tänka (dvs helt manipulerade av Överheten):


För övrigt har DN gått och skaffat sig en devis (inte för att någon vet vad det är längre, "tag line" heter det i denna USA:s lydstat):


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.