torsdag 2 februari 2012

Leslie Carters överdos - död den lätta vägen


Död vid 25 - misstänkt överdos

Varken födelseklockslag eller tidpunkt på dygnet då släktingarna hittade halvkändisen Leslie Carter livlös (och sedermera avliden) är känd. Men kartorna utlöser ändå en del funderingar.



Hon föddes under den illavarslande "sataniska axeln" - non-stop rundgång mellan munnen och anus, mellan intag av föda (eller andra preparat) och ändhålets elimination. Kontraktiva Saturnus i tarmslutets och Skorpionens tecken tyder redan i sig på förstoppning eller tendensen att behålla ämnen i kroppen som borde elimineras. 

Psykologiskt skulle man kunna tala om "skotten, så snål att han vägrar skita". (Finns ens det talesättet kvar längre, nu när alla röstar Moderat och inte vill lägga en skattekrona på samhällets sjuka, svaga och arbetslösa eller ens för att komma i tid med tåget?)

I tiden ligger samtidigt (yttre planetkretsen) de demoniska draknoderna där nej-sägaren Ketu just nu backar sig genom den orala och mumsande Oxen, alltmedan den hungrande Rahu passerar dödsdriftens Skorpion. 

Jag har placerat Carters födelse i Tampa Florida vid lunch. Månen når den kritiska triggerpunkten "en grad innan" först klockan 22.00 lokal tid, men det är möjligt att det är en helt annan problematik som var utlösaren av överdosen här.

En nymåne i småknaprande Oxens tecken ser således en smula kritisk ut, när den stora illgärningsmannen står mittemot. Enligt Chandra lagna-metoden som tar Månen som en ascendent för ett rent "psykiskt" horoskop, är förvisso Saturnus en "verksam välgörare". Myndighetspersoner kan t.ex. komma till undsättning och dra gränser där individen inte själv förmår. Det var just så det kom sig att Carter flyttat ner från Kanada till släktingar i New York som skulle stötta henne i en stabiliseringsperiod.

Men Oxen som psykologisk ascendent gör intressant nog både sinnet självt (Månen), och de båda njutningssökande välgörarna Venus och Jupiter till aktiva illgörare! Detta är komplext! (Minns den drogande och horande tv-underhållaren Charlie Sheens Ox-ascendent.)

I detta korta inlägg stannar jag vid att konstatera att båda dessa riskabla njutningssökare (och njutningsbringare) står i en gigantisk medfödd triangel vars tredje ben inte alls är trevligt: här är Ketu, den halshuggna (straffade) demonen. 

Dagen hon dör går den ena illgöraren (Venus) upp i EXAKT 28 graders konjunktion med medfödda illgöraren Jupiter och utlöser således hela triangeln, bestående av Venus, Jupiter och Ketu. 

SAMTIDIGT står Saturnus - gränsdragaren och liemannen som skördar våra liv när gränsen är nådd - alldeles i närheten av Ketu eller den avhuggna draksvansen! Man kan gissa att definitiva steg togs för att rehabilitera 25-åringen då Saturnus helt nyligen låg exakt vid Draksvansen, men att ingen räknade med att en liten Venus kunde stjälpa hela lasset. (Jag medger att jag blivit van att se Månen akut inblandad som en "sekundvisare" - här hade den fortfarande några timmar kvar innan den nådde kvinnans medfödda startposition.)

Som helhet tycks den mästerlige brittiske (väst-)astrologen Charles Carters observation stämma: att Jupiter i samband med dödsfall indikerar en ganska omedelbar förlossning från den fysiska kroppen. "Död den lätta vägen."

Det finns fler mystiska detaljer i den här dubbelkartan för den som orkar...


Om dödsfallet i AB.

1 kommentar:

  1. Förlåt off-topic, men ville bara dela med mig av en väldigt intressant vedisk astrologi-sajt, med en massa lärorika artiklar:

    http://www.saptarishisastrology.com/articles.php

    SvaraRadera

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.