fredag 13 september 2024

Parisa Liljestrands kluvna tunga, låtsas kritisera Nooshi Dadgostar (och vad om ungmoderaten Thor?)

https://www.expressen.se/debatt/v-kan-inte-hantera-sina-politikers-rasism/

Moderaten Parisa bara låtsas banna V-ledaren för att inte hägna in sina partimedlemmar som är lika dogmatiskt pro-israelitisk som karriärborgaren själv. 

Men den som läser debattartikeln hör direkt den unkna avsikten. Hon bara utnyttjar en uppkommen aktualitet för att så ondska och kasta käppar i Magdalena Anderssons valmaskineri. Parian talar bara falska ord i syfta att om möjligt skada vänstersidan och hjälpa den alltmer generande höger.

Hennes karta snabbkommenterades i början av 2024 som tredje punkt.

En av huvudpunkterna var bloggarens lilla benskada som upprepades - med den långsamma Demonen (norra månnoden) på samma ställe som första gången och med så astrologisk exakthet att man måste fråga om Kosmos och Människa ändå inte är makro- och mikroparalleller som antikens tänkare fann vara fallet.

 Vattenupplevelsen/benskadan :

  • 27°17'34" Fiskarna
  • "Jubileum"/ny skada samma ställe och exakt en månnodsretur nästan 19 år senare:
    27°18'00" Fiskarna

 (Definitivt ingen läsning för de som saknar tanketräning eller har tagit ordinär materialism till sin. "Koincidensen" får helt enkelt inte plats i den ordinära världsbilden. Statistiskt borde den inte vara möjlig. Frågan var snarast hur många "andar" som var med på det praktiska skämtet bloggaren utsattes för - vid båda tillfällena.)


******

Parisias metod tycks utbredd bland mentalt korrumperade borgare. IT-Metall avslöjar - för vilken gång i ordningen?  - ungmoderaten Douglas Thors lögnaktiga inre värld. (Född 1997 har hans nyligen sparade horoskop redan försetts med notiser om dålig press.) 

Också han talar osanningar för att egentligen attackera i helt annat ärende. Det tycks vara högerns modus operandi:

https://www.expressen.se/debatt/muf-sprider-ogrundade--konspirationsteorier/

Horoskopet är komplext men innehåller flera tecken som i kombination kan förråa.


2 kommentarer:

  1. Försökte kommentera bloginlägget "Örnen eller ägget? Barnets psyke kontra vuxenlogiken". Det spelar ingen roll om jag kommenterar som "anonym" eller om jag loggar in på google eller om jag använder ett tillfälligt alias. Antingen går det inte att publicera eller så står det att det publicerats för att sedan försvinna om jag uppdaterar sidan. Jag tänker att jag prövar publicera kommentaren här och om bloggaren inte tycker det passar får han helt enkelt ta bort kommentaren..

    När man går riktigt långt tillbaka i tiden så ska det ha varit samhällen på jorden som ENBART bestått av kvinnor (evidens för detta ska vara dom äldsta väggmålningarna man hittat). Marija Gimbutas (bland andra) har skrivit flertalet böcker om detta. Men alla religioner och kulturer som är väl kända idag verkar dyrka Saturnus (som alltid beskrivits som manlig genom historien). Saturnus sägs påverka oss genom sina frekvenser och dess symbolik går att hitta både i populärkultur, hemliga mäktiga sällskap och gamla traditioner. För inte så länge sen upptäckte NASA en gigantisk ring runt Saturnus som påminner en om "Sagan om ringen" och mottot "One ring to rule them all". Gamla myter om Saturnus beskriver något som liknar ett dataprogram där allting upprepas in i oändlighet. Likt Ouroboros som äter sin egen svans så sägs Saturnus äta sina egna barn. Dock finns teorier om att Saturnus inte alltid varit såsom vi känner till planeten och kanske t o m var vår egen sol för väldigt många år sedan. Detta ska då sammanfalla med myten om att Saturnus kastrerar sin fader Uranus vilket skapar dag och natt. Från Hesoids verk Theogony (som kom att bli standard för grekerna) kan man läsa att första entiteten som uppkom ur ur-kaos var Gaia (Jorden), senare kom Uranus (himlen), Ourea (bergen) och Pontus (havet). Ett vida spritt mytologiskt motiv handlar om en hjälte (en man) som har ihjäl ett "kaosmonster" (en kvinna?). Om man gå bortom Saturnus alla begränsningar kanske man hittar en Moderguddinna på andra sidan som är helt annorlunda än de Saturniska former vi är vana vid?

    Källor:
    planetamnesia.com
    saturniancosmology.org
    The Saturn Myth by David N Talbott
    NASA Discovers Giant Ring Around Saturn (https://youtu.be/-9LbL0QjxdU)
    Purple Dawn of Creation (https://youtu.be/by7b85miSGg)
    Why Are All Religions and Mythologies Based On SATURN WORSHIP? (https://youtu.be/6cCQWL88h0U)
    Did Our Ancestors Watch Saturn Nova? Exploring More Saturnian Mythology (https://youtu.be/EfiJ45MntDo)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Marija_Gimbutas
    ELLEN KING ~"Satanic Saturn Black-Cube Worship `Corpse-oration´ Frequency Control" [Age Of Truth TV] (https://youtu.be/pkhrJRaLX9I)
    Saturn, Satan & God And The Nature of Reality Part 1&2
    https://youtu.be/1w2fkE0h1RU
    https://en.wikipedia.org/wiki/Uranus_(mythology)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ouroboros
    https://en.wikipedia.org/wiki/Chaos_(cosmogony)

    SvaraRadera
  2. Av okänd anledning klassas dina poster som potentiell skräppost. I just detta fall tycks Blogger ha blivit så "AI-smart" att den ser att även andra av dina poster väntar på "godkännande".

    Är du då övertaggad och hinner upprepa kommentaren innan jag ens hunnit se och okejat den blir varje senare kommentar (som denna) också klassat som skräp.

    Blogger tycks nästan analysera "kvaliteten" på postaren om det nu inte är någon inkompatibel enhet som används. Andra (få) kommentarer går utan detta beteende.

    SvaraRadera

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.