söndag 12 maj 2024

Värd för schlagern mitt under "Sveriges Lilla död"

Föregående inlägg noterade att bloggen publicerade ett "nazi-test" när den onda stjärnan Algol och glädjerusets Jupiter perfekt möttes när testet väl lades ut, månader efter tillkomsten. En ren slump men träffsäkert för den som kan de gamla döda och närmast förlorade traditionerna.

Men varför inte gå ett steg till och se hur Sverige, f.n. under sin period av "lilla döden" fortsätter att dra på sig all världens jävelskap. En del åstadkommer vi själva, som högerregeringens slappa hantering av koranbränningar, men oroligheterna kring schlagern tillhör inte nationens öde utan världens öde. Väl värt att minnas är att nationalstaten Israels födelse skedde med en skadad himmel och Algol högaktiv via Solen (landets själ). Den som har tid att gå igenom Eurovisionsschlagerns deltagarländer kommer säkert att finna få om ens något nationalhoroskop som lika väl triggas av tidens eget budskap om Satans pervertering (med Guds medgivande, enligt Jobs bok i den judiska bibeln) av vad som borde vara en fröjdefull, jupiterisk period.

Med lite god vilja kan man ta kartan för finalstarten och via det horoskopet ta den utbuade programdirektören Martin Österdahl och tajta till hans irriterande osäkra karta. Utan känt klockslag är det värsta när Månen byter tecken runt lunch så att inte ens en sinnelagskartan är pålitlig. Men se vad dagarna av oro i Malmö tipsar om:

Månen står för folkliga rörelser och här illustreras en vred och turbulent pöbel eftersom oroshärden Mars står i Vatten och skadar förståndets Måne-i-Luft. Ja så skulle överhet och ordningsmakt se saken, även om Månen i Tvillingarna under angrepp från Vatten ibland kan vara märkligt klarttänkt och representera korrekta reaktioner, om än inopportuna i vissas ögon. Det går att grotta ned sig åtskilligt i frågan om vilka dissociationer mellan Vatten och Luft som verkligen skär sig och vilka som bara är aparta men inte nödvändigtvis sjukliga. Men den veka och defekta Mars är här förstärkt av Rahu och i 6e huset för störningar och olyckor. 

Så gissa om Ordningsmakten Saturnus ligger rätt till att hålla evenemanget (Solen) i kort ledband. Den gröna och röda pilen summerar perfekt finalsändningen! (Och eftersom Saturnus f.n. passerar Sveriges soltecken påminner även denna karta om regeringen som inte är sin uppgift mogen. Det blir ingen mer nazi-moderata samlingsregeringar, folket har fattat sitt misstag nu.)

Jämför med Österdahls karta och gissa vilken månposition som verkar troligast. Detta måste vara en av hans livs sämsta yrkesnederlag, och jag tror det borgar för en sen Måne i "kaostecknet" Fiskarna, så att periodens Mars-Fisk i transit verkligen kryper under skinnet på honom.


Född med en retrograd Mars i Väduren knyter kartan an till finalkvällens Sol-Väduren (eld söker eld) på ytterligare ett sätt och Österdahl föddes kort före Sveriges omstart (regeringsformen februari 1974), med landets gräsligt svaga förmåga att dra rättrådiga gränser: Saturnus förklenas av södra månnoden.  Hos programdirektören skadar den redan skadade Saturnus "hens" sannolika Fisk-Måne. Det är kanske så man hamnar som ansvarig för en festival omhuldad av dem som hamnat mitt emellan stolarna.

En DN-skribent frågar sig dagen efter om Eurovisionkonceptet någonsin kan hämta sig från den här årgången. En enda lång fadäs. Sverige sprider sin "lilla död" omkring sig och det rätta borde ha varit att be Israel stå över ett kast till de få ordning på sin skit. Istället sprider sig nervositeten och man diskvalificerar ett annat medlemsland för att fejka handlingskraft. Istället har från nationalkartans onda karma (hus 8) vi på något märkligt sett kanaliserat världens onda på vår egen mark. 

Ett par senare inlägg har frågat sig om Algol trots för stor avvikelse ändå kan ha en allmän påverkan på Mars i Oxens tidigare del. Mars är ju nationens passiv-aggressiva stil, fundamentet till Sveriges drängiga folksjäl/Måne - den femtedel som inte borde rösta utan att någon slags demokratisk bilbesiktning.

*****

Bloggaren har inte sett schlagern många gånger i sitt liv, men upptäckte nu att han gjort det bättre valet klockan 21.00, en fantastisk svart komedi från 2005 med Robin Williams, Holly Hunter, Woody Harrelson och flera toppskådespelare. Jag hade aldrig hört talas om filmen och recensioner på imdb förklarar varför: filmen är udda och efter några provvisningar som gav ljumma recensioner fegade bolaget ur och vägrade pynta upp för den annonskampanj som måste föregå en premiär över hela USA. 

De ansvariga lät filmen självdö trots eminenta stjärnor och ett ljuvligt manus! Den påminner om Fargo, snö och död, och är i mina ögon lika bra. Komplex handling med många små sidotrådar och intressanta karaktärer. En höjdarsittning framför tv:n (på TV4 Film som ibland innehåller otippade rullar).

Lite humoristisk är allt upptäckten att medan hela Sverige slösat tid på schlagersmörjan startade såväl finalen som filmen när Vågens 28e grad steg över huvudstaden, där bloggaren bor. Hans visuella Sol står i 28e Vågen och med Månen i samma Luft-Tvilling (och nästan samma gradtal) som lördagskvällens position valde bloggaren att lunärt respondera på bra förströelse. Alla föds med det Platon kallade en lägre och en högre själ. Bloggaren hade pga medfödd "astrostruktur" denna kväll inte svårt att lyssna inåt och välja det ur tv-tablån som resonerade i harmoni. Dvs. ingen stor prestation alls. 

Ett större dåd skulle den utföra som förmådde lyssna förbi sina medfödda dispositioner och kanske tendenser mot dräggighet eller statiskt knaster i systemet. Och dubbelt stort att från Sveriges kulturella nivå (bara knaster) höra kallelsen från verkliga kulturartefakter. Ena programvärden, Malin Åkerman, hade inte rätt gehör, tackade ja till vad som bara kan bli en plump i CV:t till följd av Sveriges för närvarande dåliga karma.

Finalen sammanföll med hennes astrologiskt exakta födelsedag (Solen 28e Väduren) och med Jupiter och förmodligen också Månen i Tvillingarna kom hon för detta gig att inneslutas i Sverige-kartans funktionellt onda Jupiter i nöjesbranschens 5e hus. (Ofta kallat elitens hus, men vad ägnar sig den onde rika mannen åt annat än ett liv av nöjen?) 

Det här ett bra exempel som visar att ingen går in i Syndens Hus utan att bli delaktig i gruppens kollektiva karma. Och det gäller förstås Österdahl också. 

Sveriges högsta elit blir automatiskt en utvandrare
till den nya världen


Denna nivå av astrologin kom aldrig till Sverige som aldrig haft någon filosofisk böjelse (hela folket måste lyftas till en tillräcklig nivå). Hit kom bara kvällstidningsastrologi, kliniskt fri från alla de nivåer som gjorde detta till ett högt skattat verktyg för antikens härskare.

 

PS. DN skriver att svenska folket gav sin tolvpoängare till Israel och AB preciserar den svenska förståsigpåarjuryn gav noll. Det besannar Sideriskas farhågor om Satansstjärnan Algol åtminstone indirekta påverkan på "folket" i nationalhoroskopet (tänk: sittande regering, folkets bejakande av en fascistoid kontrollstat där kontrollanten Saturnus fungerar illa i landet). Bortom bokstavstrohetens hämmande inverkan kan man lätt se hur Algol motsvarar Mars svaga placering i Oxen och DÄRTILL i skorpioniska 8e huset. Det är är en omedvetenhet i folksjälen som gör landet sårbart för vilken som helst ondska! Ren Algol-symbolik med andra ord.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.