torsdag 5 maj 2022

Världshoroskopet 2022 klämmer Ryssland illa

En andra kommentar Världshoroskopet 2022. Jag såg det ursprungligen bara som ett klartecken till naturens fortsatta lek med den destruktiva mänskligheten via covid. I återblicken 15 mars såg jag hur några formuleringar stämde in med Rysslands påbörjade "aktivitet".

Men jag lade aldrig Världens årskarta på Rysslands för att söka "känsliga punkter", så här:



Förfarandet vet jag föga om, som i hela livet dissat prognoser som något enkla själar ägnar sig åt, sådana som ännu inte förstått att tiden bara bjuder bedrägliga fantasier vilket den allra lägsta själarna kommit på att man kan profitera på. 

Vad som är helt klart är att man kan ifrågasätta varför London (eller Greenwich) ska vara utgångspunkt för hela världens årsöde. Finns ens en enda värld att göra horoskop för? Är inte den konceptionen ett förmätet antagande av ett Europa som låtit sig invaggas i en dröm av grannen i Väst? Att svensken inte vet ett dyft om annan underhållning än den anglosaxiska och framför allt amerikanska är knappast ett argument för att det existerar en global värld. Borde inte t.ex. Kina göra ett eget "världshoroskop" utifrån Beijings koordinater? Vattenbärarens tidsålder - en värld, ett folk - är inte här än även saker håller på att hända.

Dessutom innebär nyårsdagen 1 januari att Solen bara oändligt trögt flyttar sig och ascendenttecknet likaså. Ska man utesluta allt tänkande som utgår från dessa punkter? Om världen representeras av Greenwich och Solen på något sätt indikerar denna världs livsöde kan man förstå deras (relativa) stillastående under långa tider (vårdagjämningens precession ger inte ett Världshoroskop med Solen i Skorpionen förrän 1 januari 3119.)

Återstående planeter, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus och nodaxeln, blir de aktiva "triggers" som dels berättar sitt eget budskap (t.ex. årets krigar-Mars i revanschlystna och långsinta Skorpionen som attackerar välståndets Jupiter i Vattenbäraren, en krigare som ställer ifråga expansionsplanerna Jupiter odlar inom någon konceptuell folkgrupp eller kultur (Vattenbäraren står för alla konceptuellt sammanhållna förställningar, som t.ex. den ryska idén om sitt fornstora större jag, Sovjetunionen). Men dels skaver transiterna också på nationernas horoskop, alla svarar på Världens eller Tidens tema på sina sätt.

Världshoroskopet enbart som en intern berättelsen ger då Mars som en attack utifrån från en giftig och illasinnad värld som söker förneka någon annan dess ritbordsplaner och hela konceptioner om vad det handlar om. Notera hur året har dess desinformation om "främmande påverkan" blossa upp i svenska medier. Svenska säkerhetsmyndigheter kunde ha hämtat detta utifrån den här bloggen och använder Sideriska siktet för att hjälpa sina fantasilösa experter lite på traven!

Alla vi andra ser förstås denna toxiska och insidiösa kränkare (Mars-Skorpionen) som USA och dess vapenuppbyggnad i Rysslands närhet. Det är USA som drogar och lurar in land efter land i NATO i syfte att till sist eliminera det USA galet fortfarande tror är "röda faran" trots att Ryssland och Ukraina idag är samma kapitalisthelvete som USA självt. 

I båda stormakterna lever de Rika gott på de Fattiga massorna. Det är klassiskt svenskt att vilja ha hit samma fenomen som i USA. Det hade varit mycket mer praktiskt att bara bjuda in Ryssen direkt, vi har redan samma klassamhällesmodell här, bara importerad från USA. Samma skit.

Världshoroskopets Mars i Skorpionen triggar således Rysslands egen krigs- eller överlevnadsinstinkt i Skorpion ("lika för lika"), och det började som bekant med Rysslands varningar till närliggande länder att ens tänka tanken på NATO-anslutning. De skickades till USA i november 2021 (har inte hittat något exakt datum för kravlistan-i-hand-på-myndig-amerikan).

Men trots att Solen just räknats bort är det underligt dess oändligt långsamt baklängesrörelse genom zodiaken som träffar en bekant faktor i Rysslands horoskop: vid nyår 2022 skiljer bara en bågminut mellan Solen i expansiva Skytten och Rysslands fiende Rahu i landets 6e hus för Fienden eller Olyckan. Detta är häpnadsväckande exakt! 

Någon Rahu-galen ukrainsk extremist har denna torsdag gastat om att vi redan befinner sig i Tredje världskriget (så vitt vederbörande uppfattar saken inifrån sitt hemland), och svensk radio förmedlar varje galenskap vidare om den bara kan spå på rysshatet ytterligare. Är det någon som faktiskt startar världskriget blir det svenskarna, så dumma är vi som internationella aktörer!

Rysslands värsta hot: Rahu-Skyttar 16.23.38 (med Solen i lös konjunktion - Rysslands självkänsla blir därför negativ, den upplever sin identitet i händerna på expanderande imperialister som de facto USA är och Ryssen är därför labil som en krutdurk. En imperialist som därför tror sig "ha läge" att kväva ärkefienden kommer istället att trigga Storkriget och stå som den Store Satan många länder redan insett att världen har att göra med).

Världshoroskopets Sol-Skytt i 16.22.07 och har alltså backat sig förbi Rysslands fruktan om en Rahu-expansion i närområdet, men bara med en bågminut och några bågsekunder. Nyår 2022 är det närmaste man kommer en exakt konjunktion, inte året innan och inte året efter. Väljer man helt bort "Världshoroskopet" som en överflödig konstruktion och ser när himmelens Sol faktiskt vidrörde Ryssens medfödda problem Rahu, var det bara drygt 30 minuter klocktid in i 2022 enligt GMT, så ett "Världshoroskop" håller måttet!

Detta var det enda år i Ryssens historia Fienden och Förövaren gick till överdrift. Och den Ryska Björnen skred till verket. Förhistorien i svenska medier är naturligtvis en helt annan, där är Ryssen boven i varenda vers i den krigssång Väst nu oavbrutet sjunger i förberedelse på att skriva in sig själva i en historia en helt annan stormakt mer opartiskt kommer att skriva och lära ut till framtidens barn på Jorden. 

Och symbolen på denna Ryssens fiende var som sagt Rahu, händelsevis stigande dominant i Ukrainas horoskop.

Missa inte heller att årets Saturnus når dess position i Rysslands horoskop. Året eller Tiden själv är TRYCKANDE för Ryssland och hotar kväva landet. Saturnus kräver en sådan här tid att man stålsätter sig och tar ansvar och kontroll. Vilket Ryssland har försökt, även om de verkar ha haft en svagare armé än väntat (vilket leder till krigsförbrytelser), men länder som skickar Ukraina vapen är medskyldiga till krigsövergreppen eftersom de bidrar till att Rysslands övertagande drar ut på tiden. Den tanken klarar inte Sverige ens att tänka, sedan länge bundna som de är till främmande makts narrativ.

Kanske bara en lek med tillfälligheter, kanske den djupa nivå på vilken astrologi kan fånga upp historiska tilldragelser, givet exakta data. Det talar för de gamla grekiska stoikernas astrologisk-determistiska världsbild, ett arv från Mellanösterns intelligenta forskare, kulturerna som gav världen det sexagenära talsystemet och den 360-gradiga cirkeln. Människor med förstånd.


PS. Dagens mest skrattretande, som visar vilket fejkad berättelse medierna kablar ut från dag till dag: 

"Ja! USA ger oss gräddfil och snabbehandling OM vi säger ja till NATO."

Vem som helst fattar att det här redan är bestämt så jag förstår inte varför medierna ens låtsas rapportera om någon slags process. Sossar och Bofors vill kränga vapen och NATO är en fantastisk kund. De har alltid något land att kriga i för att i slutändan införa "demokrati" eller skamfyllt dra sig ur, så detta är vad betongsossar och Storfinansen (troligen med utländska påtryckningar) begärt av sosseregeringen från första början. 

Kursen tog troligen form redan i december förra året, efter att Ryssland ställt krav på närliggande länder att leva utan Imperialisten under blodet. USA bör ha kontaktat Sverige (i hemlighet) så fort de fått Putins "kravlista" och där bestämdes (inofficiellt) vår NATO-anslutning, odemokratiskt precis som allt annat som rör Stora Pengar i detta land (ond rikemans-Jupiter i Elitens sektor i Sverigehoroskopet).

Det är möjligt att Putin visste att de dumma svenskarna skulle resonera tvärtom, rusa mot USA som livvakt och ge honom skäl att starta storkrig för att visa USA att ont krut inte så lätt förgås. Men det enligt teorin som håller Putin för galen (eller sjuk i huvudet till följd av cancer eller en myriad andra sjukdomar västerlandets spekulerat om). Jag tror inte att han är det minsta galen, svaret är enklare än så. Solen i 6e huset i Rysslands horoskop vittnar om hotad eller svag och vacklande identitet, men hotad av en påtaglig Fiende (Rahu). Förstår man så mycket kan man lätt tänka ut resten själv och västmediernas koordinerade lögner blir då ganska uppenbara.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.