lördag 25 juli 2020

Andra vågen


Världens länder är som facettögon på ett enda väsen - planeten Jordens själ. Förmodligen är det detta som ses när nu lördagens AB basunerar ut att coronas andra våg nu offieciellt är global.

Att denna andra våg kunde ses genom det obetydliga facettöga som kallas Sverige spekulerade jag i maj. Jag granskade ofärdens Mars rörelse genom vårt nationalhoroskop under dess egen "planetära ödescykel". Då noterade jag för just denna period:

19.06.2020-16.08.2020, sedan retrograd Mars och sedan åter 5.10.2020-24.12.2020 Mars i Fiskarna, Sveriges 6e hus för ohälsa, olyckor och fiender - detta är om något en usel hustransit för Sverige och en ny coronavåg förefaller sannolik givet världsläget. Och allt för att Etablissemanget ville smörja ekonomin under Mars transit genom Vattenbäraren.

Inte mycket att tillägga, förutom att andra vågen inte nått Sverige än. Men som Tgenell inte säger: svenskarna klämmer ihop sig "hyggligt bra" på badstränder och i festlokaler så vi ska nog få upp dödstalen, vi med. Vem vill vara en outsider i detta läge? Det försökte Sverige först och då hatade hela världen detta pluttland för dess egocentriska stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.