lördag 18 juni 2011

Idrottstränare och pedofil (version 2)

Endast för bloggens återkommande läsare, som vid det här laget kan identifiera kritiska tendenser på stjärnhimlen.

Nästa homosexuella idrottstränare postumt ertappad (AB, SvD). Här har vi klassiska patologiska indikationer, en serie av omen som sammantagna är åtminstone en kraftig varning för att det kan vara en förövare eller ett offer.



Månen fallen i sexualtecknet Skorpionen; Skorpionens härskare Mars i Lejonet i attack mot sitt eget hemtecken. Libidinösa Mars förstärkt av giriga Drakhuvudet. 

Månen också aspekterad av en tredje naturlig illgärningsman Saturnus och involverad i storkorset i Tamas guna, Mörkrets eller fixeringens kvalitet. Det senare förhållandet inkluderar automatiskt den sataniska axeln för en hård identifikation vid sinnesdata.

Detta totala psykologiska haveri förfogar sedan över handlingsmänniskan Solen (disponent: Månen) i "irrationella" Vattentecknet Kräftan. Ett av de värsta känslomissbrukarhoroskop bloggen hittat på ett tag.

Precis som vissa kända politiker lyckas emellertid de tamasiska individerna i allmänhet dölja sina sanna naturer och inge förtroende utåt.

*****

Se även horoskopet för Patrik Sjöbergs incenstuösa höjdhoppartränare. Nästan ett fullgånget storkors i Tamas guna där med, och återigen båda illgärningsmännen Mars och Saturnus i strid mot psyket/Månen.


2 kommentarer:

  1. Rekommenderar alla som vill ha bevis för den sideriska zodiakens förträfflighet, att se denna video med den vediske astrologen Jeffrey Armstrong:

    http://www.youtube.com/watch?v=3N1dIUTbZTo

    Det intressanta är att läsa alla kommentarer från rabiata astrolog-hatande ateister...

    SvaraRadera
  2. Intressant länk (9 minuter), verkligen intressant med de statistiskt tydliga resultaten!

    Man märkte att astrologen arbetade utifrån traditionella föreställningar knutna till vissa astrologiska konfigurationer - "buskiga ögonbryn" - nämndes i samband med två av de nio försökspersonerna!

    SvaraRadera

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.