tisdag 12 oktober 2010

Våldtäktshoroskopet: rätt man gripen




Nästan samma horoskop som det för stockholmaren som igår hängde sig inför sin webcam för världen att se, kan användas för tumultet i Örebro igår och idag. 

Gripandet av den 23-åriga våldtäktsmannen sorterar distinkt under en av Mån-Skorpionens flera betydelser, och kanske den som ligger närmast ytan i vårt sekulariserade, det vill säga havererade samhällssystem: Skorpionen som sexdriften. 

Värt att notera att är ett psyke i Skorpionen disponeras av Mars som för närvarande ligger i kombination med Venus för ett "maxxat libido". Tyvärr i Vågens tecken så att den ibland psyksjuka Vatten/Luft-kombinationen resulterar. Och det är just en sådan störning 23-åringen illustrerar.

Enligt AB började psykopaten agera ut en sjuk sida av det skorpioniska motivet under söndagen, då inte mindre än tre kvinnor i Örebro överfölls. Månen gick in i Skorpionen 13.50 lokal tid.

Ingen liten passage för Mån-Skorpionen de senaste dagarna: båda de hemskaste inhemska nyheterna byggde på Skorpionens nyckelord, "död" och "sex". Men då räknar jag bort finansminister Anders Borg som lade fram sin plan för ytterligare fyra år i borgarnas, dvs de döende egoisternas våld.


*****

Teknikalia.

Horoskopet rör minuten för gripandet och det är intressant att se Mån-Skorpionens disponent Mars ligga i sjätte huset för "fienden" och därifrån attackera inte bara sin granne Venus utan också Venus kroppsliga tecken Oxen som i det här läget stiger över Örebros östra horisont. Sannerligen att horoskopet signifierar förövaren!
 
Från femte huset ser vi lagens långa arm Saturnus gripa Mån-Skorpionen som är på väg mot sin död vid västra horisonten.

Bara två flyktiga observationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.