tisdag 26 oktober 2010

Sahlin fryser projekt rödgrön - horoskopet!

Ett tolkningsverktyg enbart för landets klassiska filosofer, de som enligt Platon har i uppdrag att bevaka den mindre spelplan som kallas politik:



Tidens tecken (yttre planetkretsen) infogad i Sahlins horoskop med dess Lejon-persona (1a huset) tecknar likartade budskap som för reggaesångaren Gregory Isaacs som dog igår. Se det nedersta stycket i det inlägget för en kort kommentar till när planeter återvänder till sina startlägen. 

I fallet Sahlin ser vi emellertid tidens Jupiter i opposition till medfödd dito, tidens Mars i opposition till medfödd dito men tidens Måne vid samma punkt (Oxen) där livsödet Sahlin en gång tog sin början. Liemannen Saturnus aspekterar från Jungfrun sitt startläge i dödens Skorpion i det sahlinska horoskopet.

En kuriös detalj är att samma tre planeter som stod samlade i Lufttecknet Vattumannen (samfällighet) då Sahlin föddes åter står samlade, men nu i det Lufttecken, Vågen, som betecknar allianser (typ: Röd + Grön)!

Jag tror kosmos skrattar åt oss korkade människor i våra försök att både få till det här på jorden och att ens förstå vilken vår uppgift egentligen var...

PS. Astrologin exemplifierar vad modern vetenskap idag benämner "komplexa system".

Nyheten i AB, SvD, DN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.