torsdag 28 maj 2009

Förlovningshoroskopet granskat på nytt

Daniel Westlings hemlighållna njursjukdom ger ett helt nytt - och djupare! - perspektiv på det tryckande dödshot i förlovningshoroskopet jag kommenterade i februari.

Den nytillkomna läsarten utesluter inte den föregående, men visst erkänner jag att jag helt undlät att ens nudda vid en rent somatisk aspekt på horoskopets markanta "dödsvarning".

Samtidigt ska man minnas att astrologiska temata tenderar att färdas med släkter och familjer. Ofta kan ett stjärntecken gå igen i flera familjemedlemmar, ibland som värdtecken för Solen, ibland Månen.

När Expressen uppger att det var kungen som iscensatte mörkläggningen av Westlings förestående operation, kan man därför påminna sig att han själv har dödsmotivet med sig pga sin fars otimliga frånfälle. Vad ljus astrologin kan kasta över begreppet "släktförbannelser" har dock, mig veterligen, aldrig gjorts någon stort upplagd studie av.

Här är förlovningshoroskopet med analys (nytt fönster). Obs. Astrologi kräver mer mental disciplin än moderna kommunikationsverktyg som sms eller twitter fostrar! Så bit ihop i tio minuter!


Tidningar om organdonationen från far till son:

AB, Expr, SvD, DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.