fredag 27 september 2024

Sveriges kollaps som kunskapsnation - larm bekräftar nationalhoroskopets varsel

Det räcker numera med hänvisningar på bloggen. Det mesta om fosterlandet och dess horoskop är sagt.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Vz4Ol4/sulf-sveriges-roll-som-kunskapsnation-ar-hotad

Dem här upprörande varningen om hur landets politiker byggt in en självförstörande mekanism i universitetsvärlden. Den beskrivs händelsevis av samma 9e hus för "det högsta goda" som jag gång på gång anfört till som källan till landets religionsoförstånd (hela vägen till hatisk medelklass och underklass som båda väljer demoniserande bilder i linje med hur folkets fostran varit) och brist på filosofi. Men alla "högre studier" och "grundforskning" är uttryck som sorterar under 9e. 

Jupiter äger i grunden området och dess natur är expansion och inte svältdöd. Men här har Sverige en dysfunktionell Saturnus som därmed sakta dödar sig själv. Är vi ett land av demoner i människokropp? Är det hit alla orena själar skickas? Djupt och ockult är det, men svaret i artikeln är enklare. Det är återigen den svenska TEKNOKRATIN - det ska göras "automatiserade eller effektiverade system" av allt och här har alltså idioter skapat en självsvältsrutin . 

Det är notabelt att pengarna åter är Satan och att det är både studentekonomin och universitetens som förvärrats. Det är ett systemfel som bättre stavas SVERIGE även om debattören naturligtvis väljer en vinkel.

Åtminstone de ansvariga för 1990-talets ekonomiska systemändringar måste ha varit genuint obegåvade om inte rent av hämnddemoner som skickats till landet för att straffa det för sin historia av krigande och slavhandlare. Värden som med rekordfart återvänt under borgerligt styre. 

PS. AB-texten säger bara att dårskapen infördes i mitten av 1990-talet. Mars är krig och vrede, det senare existerar i ett spektrum som inkluderar ren galenskap (psykisk distorsion) och Sverige gick igenom sin kanske mest korkade ödescykel i form av Mars maha dasha hösten 1995 - hösten 2002. Om förändringen förbereddes tidigare var åren 85-95 egentligen närbesläktade för då rådde Luna i Sverige och Månen ägs ju av Mars. 

Sveriges Mars slår till med improduktivitet när den kommer i fokus i det här systemet, eftersom dess 8e dödshus knappast låter som ett normalt tillstånd. Det blir en lång serie år då dubbelsystemet Månen/Mars rådde och kan vara väl vagt. Men ge perioden tid. På avstånd kan troligen den käpprätt tokiga nationen ses för vad den var under den tid då IT-djävulen skakade om framför allt det här landet. 

Vi skulle bli världens IT-nation men se hur det gick med det Totalt akterseglade i AI-grenen. Spotify för all del (programmering på barnnivå, nästan) men i övrigt bara en massa prisjämförelseappar och precis allt är knutet till de sataniska bankerna. Nu har ett litet krig utbrutit mellan bankkartellen bakom Swish-verktyget och en norsk uppstickare. Vem ska äga nordbornas digitala "plånböcker"? Vem ska tjäna pengar oavsett i vilken riktning transaktionerna går?

Kommer Vattenbärarens tidsålder (tidssegmentet som sådant) att vara en postkapitalistisk frälsargestalt, en som som både kristendomen, judendomen och islam väntar på (men under skilda namn)? Numera har tokskallar i USA drivit tv-serien ANCIENT ALIENS ända sedan 2009 och perverterat religionen till teknokratiskt sagosvammel: det är utomjordingar som är den nya Jesus! De är våra förfäder! 

När programserien var som värst (säg de första 15 åren) var "underhållningen" så generande att programledarna kunde betrakta helgonfigurer med den subtila energikroppens aura avbildad som som en gloria. Titta! En rymdhjälm, konstaterande puckona på History Channel. I ett avsnitt visades bild av Hadron (partikelkollideraren) och något religiöst österländskt byggnadsverk följda av korkade slutsatser om likheter. Psykologen Jung teoretiserade om "synkronicitet" (släktskap till antik kosmologi), men dessa "rymdteoretiker" har inte ens psykiska ingivelser, de är bara missriktade foliehattar.

Visuella jämförelser är tecken på låg intelligens för de gamla grekiska filosoferna och den här bloggaren har bidragit med sin del - vitt skilda nivåer mellan inläggen. Men beträffande USA måste man ändå fascineras. Så gränslöst dumma fenomen därifrån, men så stor befolkning att de lyckas vaska fram en handfull löften från sina bästa universitet. 

Debattartikeln i AB handlar ytterst om att Sverige sedan längre börjat återinföra klassklyftan mellan elit och slavar. De Rika har inte längre lust att låta högre utbildning i princip vara möjlig för barn från alla samhällsskikt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.