måndag 16 september 2024

Ödescykeln för socialdemokratins moraliska lågvattenmärke (lotterigeschäftet)

Efter några av Norges nyckeltidpunkter enligt hinduisk ödeslära måste bloggen erkänna att några år i en grotta med en tillbakadragen guru varit på sin plats. Mundan eller världslig astrologi är en mindre spridd form och Sideriska har spritt Tvillingarnas nyfikenhet över ett väl stort område. Träffsäker var bara den här sommaren där "demoni i Lejonets kungahus" åtminstone pekade i tydlig riktning. Kung Harald V har fått ett verkligt problem på halsen i familjens vapenbärande och våldsbenägna oäkting.

Med svenska socialdemokratins lotteriförsäljning gick partiets moraliska botten ur och för andra gången kan nu ett inlägg från maj 2018 repriseras: "Är det nu gamla Arbetarpartiet dör till följd av svekfullhet?" Då gällde det ett odemokratiskt insmugglandet av Sverige  i NATO.  Alla medier hällregnade propaganda tills avtalet var i hamn och skendemokratin visade sig helt skamlöst. Svenskarna är bara brickor i det nationella spelet och trälar i ett ekonomiskt system av Rika och Fattiga socialdemokratin underkastade sig redan från början. Nu är det för sent i historien att undersöka om revolution i Sverige burit bättre frukt än i Ryssland/Sovjet.

I vilket fall, här är S-horoskopets hinduiska ödescykeln när lotteri-geschäftet ännu en gång blossade upp och nu på ett avgörande sätt. Dasha-metodens beräkningar har aldrig redovisats eftersom ett astrologiprogram blixtsnabbt ger resultat och kommer aldrig att redovisas pga dess komplexitet. Den som söker på nätet kan säkert hitta någon ambitiös artikel som förklarar den tidskrävande manuella beräkningen...

Vimsottari Dasa:

 Ven MD:  2022-07-19  -  2042-07-19

  Antardasas in this MD:

  Ven:  2022-07-19  -  2025-11-18
  Sun:  2025-11-18  -  2026-11-19
  Moo:  2026-11-19  -  2028-07-19
  Mar:  2028-07-19  -  2029-09-19
  Rah:  2029-09-19  -  2032-09-19
  Jup:  2032-09-19  -  2035-05-18
  Sat:  2035-05-18  -  2038-07-19
  Mer:  2038-07-19  -  2041-05-17
  Ket:  2041-05-17  -  2042-07-19


Venus som en tjugoårig huvudcykel aktiverar temat "välmående". Det är Jupiter som står för stora pengar, men Venus passar väl för ämnet "smärre rikedom" och allmänt välmående. Sverige är ett lågutbildat land och dess Venus grundar sig i en utslagen Saturnus vilket speciellt slår mot befolkningens tendens att "tro på turen".

Det var folkets obildning som en gång fick staten att söka kontrollera befolkningens spel- & dobbelmentalitet, vilken lever vidare i 1974-årsnationalhoroskop där begärets (folksjälens) Måne knappast får andra än Överheten att ta glädjeskutt. I Sveriges Mån-Vädur fastfrusen i sin mognad pga ytterligare faktorer ser man den närmast perfekta Undersåten (ja Undersåte!) En av många sorgliga dealar i ett nationalhoroskop som överlevt bara för att okunskapen är så massiv i landet och den penninghungriga eliten så förslagen. "Verksamt ond" Finans-Jupiter för de lägsta, dvs de i de finaste kostymerna, och Månen för den närapå kastlösa underklassen.

Tragiken ligger i att den breda massan i det längsta inbillar sig att det åtminstone är medelklass och inte kan se helheten. Kognitiva experiment har visat att människor kan ta evigheter på sig att förstå bilder som förändras långsamt - de fryser en enstaka bildruta i medvetandet och håller fast den tills den kognitiva dissonansen är pinsam! Överheten känner till detta och söker frysa befolkningen via ständig manipulation och vinkling av nyheterna. Massans kontroll har alltid varit den maktlystna låga satens  primära begär (se nya utrikesministern). 

Elitidrottaren (i det halvt glömda experimentet), som går på instinkt, är helt överlägsen den tröga massan på att snappa små förändringar i bildmaterialet (eller tidsandan). Idrottaren tycks helt hoppa över den logiska, "mänskliga" fördröjningen genom att enbart bestå av "Eld och Vatten" - psyket ser och reagerar direkt på förändring och det är bara att hoppas att intellektet inte är underutvecklat - där är idrottarna som får problem när deras fysiska aktiva dagar är över.

Några omen om "rena själar" som diskuterades flitigt hos senantikens grekiska filosofer ges inte i Sverige-horoskopet (Själar som styrs från högre principer än den irrationella själens domän, människan delar med djuren). Landet som nyföddes 1974 tillhör dem som har att backande släpas in i en framtid majoriteten inte är redo att bejaka, när den redan är här. Folket har dummats ner och håller vist vid stillbilder de håller i som drömmen om ett status quo. Befolkningen kommer inte att organisera sig som en infantil "Bohlin-prepper" som i defekt egoism gräver ner sig i sin trädgård med en livstids konsumtion av konserver. Ett folk som svenskarna är som "lamm till slakt" och hoppets stjärna Jupiter som (defekt) styrs av högre skikt är inget att hoppas på för vanligt folk.

Inte ens Vänsterpartiet har längre något att säga om hårda tag mot klassamhällets allt vidrigare övergrepp mot det åtminstone hyggliga samhällsklimat som är borta. Svensken övergår i försvarsläge så fort den har minsta lilla att kalla sitt eget och blir en reaktionär typ, en utveckling som har pågått i årtionden. 

Trots att Vattenbärarens är Sveriges soltecken är detta en skev version som inte lever upp till tecknets närapå socialistiska karaktär (människor i gemenskap) eftersom Månen i egot-är-mig-närmast-tecknet numerärt dominerar befolkningen och motverkar alla visioner om den nya postkapitalistiska värld som ligger i tiden (om inte världskrig eller klimatKATAKLYSM hinner före).

Med landets förmåga att möta framtiden (borgarna och deras kärnkraft - ha!) avförd från dagordningen, vad då om socialdemokratins 2024 och lotteriskandalen?

Med Venus som huvudcykel och även sub-cykel (juli 2022 nov 2025) ser man att även tidigare hackande på lotterigeschäftet sorterar under "små lätta pengar" i partihoroskopet. Och det är här den extremt egocentriska "om-och-kring-mig"-kartan med dess maktfixering blir tydlig för dem som glömt hur primitivt (och lätt sorgligt) denna ögonblicksbild från svensk historia är. Sorgligt eftersom öde och historia är processer och just bara vad de är. I oturliga fall bara att genomlida för de som levde då, vilket skapar en hårdhet och okänslighet vilken bäddar för ytterligare problem längsmed vägen. "Jag gick stryk  som lite och mig har det aldrig gått någon nöd på". Så här lät en äldre generation svenskar och därför har landet avstannat så generande. 

Svenska kvinnor är inte bättre men de gör helt rätt i att refusera kalibern på svenska drullar till män. Att istället valt den uppsminkad gatflickans karaktärstyngd har att göra med Sveriges Venus som på ytan se ut som lyckad stajling av det fysiska (Venus i JORD-Stenbocken) men lider av samma sjukdom som "eliten" (Solen i Vattenbäraren) eftersom båda ägs av den defekt gränsdragar-Saturnus. 

Svenskarna vet inte när nog är nog och tycks dömda att ständigt gå över gränser på ett skadligt sätt. En helt annan "gränsdragare" följde socialdemokratins födelse: en sjuklig begränsning av den intellektuella förmågan till följd av den illa 1a husplacerade Saturnus fixering mot 10e makthuset. Horoskopet har kommenterats förr.


Vid sidan av Saturnus närmast diktatoriska maktbegär och maktfullkomlighet gäller också en verkligt dålig Venus i partihoroskopet. Detta är tveklöst antikens glädjeflicka eller prostituerade och socialdemokratins födelse visar sig vara föga mer än en hora för makten. 

Venus svaghet i Väduren är dess egocentrering - detta är inte ens en kvinna mogen för relationer än, den är alltför om sig och kring sig. Och underläget mot "männen" från Mars är groteskt. I Sverige kommer kvinnan/Venus aldrig att få sin rätt om man ska bedöma de två könsbestämmande planeterna. Mars i Väduren är i hemmaläge och lättare att anamma en primitiv härskarstil (denna morgon beklagar sig Stefan Löfven ännu en gång av sitt genanta sandlådekrig med Annie Lööf när han i tv sökte mota bort henne när hon retoriskt sökte pracka på honom en pappersbunt oönskad statistik).

Ett starkt 10e hus representerar inte alltid ren och skär makt. I högre utvecklade själar är ÄRA viktigare (vilket mer traditionella kulturer alltjämt minns), men i SAP-kartan är MAKT ett egenvärde. Saturnus sätter taket lågt och låter sedan fanatisk hetta verka mot de vid den tiden vettskrämda Ägarna (rädslan för en kommunistisk revolution som berövar de gamla härskarna på allt). 

De svenskar som representeras av detta horoskop var så illamående att en revolution var motiverad. Allt är skit i horoskopet och kräver åtgärdande, inte minst den harmsna partisjälen: Månen "fallen" till avundsjukans Skorpion men samtidigt fast besluten i 10e makthuset att likt ett egocentriskt Vädurs-barn revanschera sig mot de oförrätter de privilegierade tyckte sig ha rätt att utsätta underklassen för. 

Inte är detta ett på minsta vis nobelt horoskop, men perfekt för att beskriva hur massorna alltid har det när hemmablinda skumrask lever furstligt och massan felfördelas.

Men precis som med Norges historieförändrande oljefynd blixtrar omoralens mix av Mars och Venus när sossarna gång på gång sopat sitt lotterigeschäft under mattan. Borgerligheten och SD har legat på och alltjämt kvar i den "rena" Venus-perioden (maha- och antara) brast slutligen bubblan. Eftersom Sverige redan under regeringen Kristersson "dog", kan det kvitta vad framtiden för med sig. När "ande" saknas är materia egal. Magdalena Andersson är storbankernas "man" så med henne finns inget hopp om partiets förnyelse. 

Okej förtroendesiffror från folket är för övrigt meningslöst med tanke på hur överhetsfixerade svenskarna är. (Månen/folksjälens "virtuella idealhus" är det 11e räknat från Månen-i-7e.) Denna folkjsjäl idealiserar rikedom och har inte mer moral än det här mer än lovligt dekadenta partiet. Folket (sosse eller ej) har serverats "marknadens" skräpmat så länge att det varken kan skilja man från kvinna längre, eller uttala sig om varför vi alls lever. Filosofin eller "de Stora Frågorna" är som bekant en  avknäppt sektor i det här nationalhoroskopet.


PS. Efter en antara dasha övergår den indiska astrologen till transiterna (goshara) och en första och helt otillräcklig reaktion på skandalen är att Postkodlotteriet "pausar". Detta enligt Aftonhoran den 13/9 12:20.

Vågen stiger i öster vid denna panikreaktion och ascendenthärskaren Venus står fallen i sitt "horaktiga tecken (Jungfrun är känd för att instrumentalisera /effektivisera allt kroppsligt), och tillsammans med halshuggningens södra månnod. Detta är avgjort ett så svagt horoskop att det kunde jämföras med antikens stenande av fallna kvinnor. I korrupta Sverige "pausar" man bara! Någon frågade en gång vem som var utan synd och därmed kunde kasta första stenen, men notera skillnaden i ämne (mänskligt liv kontra lurendrejeri) och att den här kartan är rutten: En illgörande Mars i "goda" 9e huset är bara en detalj som visar hur eländiga omina är. Inte ens Solen i majestätiska Lejonet är reellt: i 11e idealtecken är det en inspirerande drivkraft medan Saturnus kastar sin frågande blick mot REALITETENS 5e zon!

Det här är egentligen lika mycket Sveriges skandal som lotteriverksamhetens: Vågen är Sveriges ascendent eller uppvisade persona. Transiterna påminner också om att landet nu har den tvivelaktiga äran av sin sämsta planet - solhärskaren Saturnus - "hemma" i elitens 5e hus. Det säger något om hur rörig den svenska smörjan är när högersosseri, borgare och äkta finanselit alla minglar i sin utvalda lyckosektor. (9.28: Löfven tillbaka i Morgonradion igen - i fragmentarisk intervju hörs en man som trots en ny självbiografi inte tycks känna till färgen röd, varken i den skadade SAP-formen eller i de svärdbärande ärkeänglarnas skepnad. Men allt i universum passar inte ihop. SAP-kartans Saturnus-i-defensiva Krabban går inte ihop med många och Löfven har både Mars/Venus, Sol och Merkurius där. Och Månen i egoprincipens Vädur. Blindfläck modell större om vad partiet på DJUPET står för... )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.