torsdag 25 augusti 2022

Annie Lööf - tilltänkt måltavla för Almedalsmördaren

När Ing-Marie Wieselgrens knivmördades i somras nämndes i nyheterna att Annie Lööf befunnit sig nära platsen och jag noterade särskilt detta i horoskopet för mordet. 

Efter att namnet på mordoffret blivit känt ändrade jag inte i kartan och de nya uppgifterna bekräftade de riktiga i det. Om inte annat visar horoskopet för mordet vem mördaren hade sin INTENTION riktat mot. Varför Annie Lööf klarade sig berodde förmodligen på att mördaren inte kom i närheten och tvingades byta mål.

För att förstå vilken LYCKLIG STJÄRNA Lööf hade med sig kanske kunnat uppdagas via exakt födelseklockslag, men redan hennes mån- eller sinnelagsascendent i Jungfrun smälter otäckt väl samman med mordögonblicket:

Sol och Måne åter vid Lööfs födelsetecken vid dådet

Spekulation: Vid Jungfruns 26e grad ändas ett annat liv, men runt denna tid bestrålas Månen i Jungfrun - både transiten i skyn och Lööfs medfödda - av tursamhetens stjärna Jupiter. 

Vid mordet står Månen och Jupiter t.o.m.gradexakt i opposition vilket gör att Jupiter favoriserar och skyddar Månen - och Lööf åtnjöt därmed Jupiters beskydd, inte minst som den transiterande Jupiter harmonierade med hennes medfödda Jupiter i ett annat Vattentecken. 

Samma flyt hade inte mordoffret vars medfödda Jupiter i Vågen befann sig "disjunkt" till Jupiter-i-tiden. 150-gradersvinkeln beskriver en tillfällig blockering ("radioskugga") där Jupiters välvilliga inflytande - i tiden - tappar kontakten med sin natala position hos horoskopinnehavaren Lööf höggradigt favoriserad av Rikemansplanetn och Wieselgren inte alls.

(Varför Lööfs C var ett av de tre partier som tackade nej till ett olagligt partibidrag berodde som Cervenka påpekade i AB på att hennes parti är som hennes Jupiter: svinrikt och inte alls i behov av några partibidrag. Det är Sveriges Gamla Pengar, skogsägare och traditionella industrialister som stöttar hennes obehagliga nyliberalism. "Den Onde Rike Mannen" som Jupiter framtonar som i Sverigehoroskopet. Det gör de återstående två, MP och V, så mycket mer hedervärda som motstod testet av korruptionsbenägenhet!)

Mer än så tänker jag inte spekulera eftersom hela ämnet är lätt osmakligt. I teorin bör Lööf vara född med ett av de ascendenttecken som gör Jupiter till en tillgång (Storfinansen, egen lycka, etc). 

Dessa ascendenttecken är: 

* ettriga Väduren (mycket möjligt givet Lööfs rödlätta hår),
* Krabban,
* Lejonet (faktiskt också en möjlighet, givet hennes stridsvilja), eller
* Skorpionen (vilket skulle placera Jupiter i 1a huset och göra henne till en fanatisk nyliberal eftersom Jupiter betecknar frihetlighet och Skorpionen håller hårt på sina pengar och rättigheter - nästan gränsande till det rättshaveristiska).

https://siderisk.blogspot.com/2009/04/planeternas-hemmatecken.html#verksam-natur



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.