lördag 13 januari 2018

Fuskbyggaren

Efter att ha lagt för mycket tid på ett tveksamt kvantitativt test faller härnäst bloggarens blick på en fuskbyggare. Denne slår ifrån sig när hans rika hyresgäster stämmer honom för skithusets "tusentals fel" i de lyxrenoverade lägenheterna (Expr). 

Förunderligt nog visar det sig vara ännu ett exemplar av Lejonet den bekymmersamma årgången 1961 och horoskopet har beröringspunkter med den korrupta moderata Göteborgspolitikern i inlägget dessförinnan! 

I det här fallet är det uppenbart att byggherren Hans Wallensten är en räknenisse som fuskar och förbilligar - se hur hans 2a ekonomihus är om möjligt ännu mer anfäktat än politikerns!


I kartan ser man hur girighetens demon Rahu snappar upp "kungavärdighetens" Regulus så att också på den punkten man ser en korrupt typ av Lejon där kontrollen över resurserna (Stenbocken) blir ett problem (6e huset) för individens behov att visa upp en grandios självbild (LejonKungen).

Därefter upptäcker jag att samme Wallenstam kommenterats på bloggen redan 2012. I det inlägget utgick kommentaren istället från Mån-Jungfrun i 1a huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.