fredag 7 april 2017

Sverige, landet som valde att attrahera mörker och inte ljus


Det förvånar inte att se den dödliga terrorattacken i Stockholm City ligga under samma indikation som bloggen för bara några dagar sedan noterade i Donald Trumps horoskop och där kunde ses som en krigarkonung med Guds mandat - i sig en märklig koincidens eftersom Trump strax efter publiceringen angrep Syrien! Ännu märkligare att närmast föregående inlägg varslade om en kommande "tsunami" i Stockholm city efter regeringens vansinniga utspel mot religionen. 


Ödesmakten Saturnus glider just nu in i samma position där den stod då bloggaren föddes och dessa returer kan ha en mer eller mindre global anknytning. I bloggarens fall äger t.ex. Saturnus det universella ödets 9e sektor i födelsehoroskopet - en förklaring till att han alltid fascinerats av de stora frågorna och vad som egentligen är viktigt.


Outgrundliga är Ödets vägar för det människosläkte som i stora delar mest påminner om råttor som ränner runt i ett ekorrhjul uppmanade av sina ledare att "göra rätt för sig" (i Satans valör, penningen).


Icke desto mindre en tråkig början på fredagskvällen. En mer utförlig kommentar till Sveriges första riktiga terrorhoroskop följer i helgen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.