måndag 20 februari 2017

Aftonhorans sverigenarcissism

Mainstreammedierna älskar i smyg Trump för alla klick/inkomster han genererar, men fördömer honom som de hycklare den tredje statsmakten (i säng med de kapitalstarka) alltid varit. Priset tar nog Aftonhoran med den här råsopen över hela skärmen när jag knäpper på datorn på måndagsmorgonen:




Det har förstås sitt lilla astrologiska intresse att Solen sedan en vecka rör sig genom den sideriska Vattumannen, Sverigehoroskopets placering, och att Trump twittrade under Månen i Skorpionen (f.ö. hans egen månplacering). 

Tillsammans tecknar Sol och Måne i dessa tecken social mobbning - av Sverige inför världssamfundet! Ingen ska påstå att Sverige inte samlat ihop till en utstötning genom de rikas ansvarslösa politik gentemot befolkningen, men Trump som Satan eller Anklagaren ger kanske inte tillräcklig träffsäkerhet.

De senaste inläggen har alla skrivit under inflytande av denna störning mellan Sol och Måne och det märks i tonen - mer våldsam och militant. Ingen går helt opåverkad av himlamakternas inverkan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.