torsdag 12 januari 2017

DN och deras kvalitetsproblem





Titta på den här rubriken! Kan det bli mer floskel? Jag har inte läst texten, det kan vara den ojämne Helmerson som når den här briljanta kalkonen till slutsats. Det kan också vara en rubriksättare som å det grövsta missrepresenterar Helmserson som något katten släpat in. Ett är säkert, borgarbrackornas DN har sedan Wolodarskijs tillträde sjunkit som en sten.

Därför är det tacksamt att notera att åtminstone några bra skribenter finns kvar på de öppna sidorna för "gratisläsning", som Rysslandskorrespondenten Anna-Lena Lauréns analys och sågning av skandalrapporten om Trump. Det är med all sannolikhet de dåliga förlorarna på Demokraternas sida som söker knäcka Trump. 

Det råder med andra ord närapå inbördeskrig på USA:s högsta nivåer. När ska någon "mainstream-journalist" våga pröva den vinkeln på den störtflod sörja och lögner som just nu väller ut från USA? Landet håller på att gå sönder redan (som bloggen "profeterat") och Trump har inte ens hunnit tillträda!

Se även föregående inlägg och att Obama skapat en myndighet för åsiktsregistrering av hela internet! "Den Stora Satan" var ordet. Och det applicerar på USA, inte Ryssland!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.