tisdag 24 januari 2017

Demokraten som avslöjade Obamas hemliga stöd till IS (för att störta syriske härskaren)




She doesn’t move the way we used to imagine a progressive hero moving, but she’s easily the most clear-eyed rebel in DC right now.


En politisk världsskandal är på väg att rullas upp men som inte kan förvåna någon som vet hur USA bedriver sin onda och falska utrikespolitik! 

Jag fick just syn på den virala delningen i mitt FB-flöde och nöjer mig med att notera att den här Demokratiska visselblåsaren är en krigsveteran från Irak och född på Samoa. Hon är andlig och tillhör hinduismen.

Det räcker f.n. att notera visselblåsaren eller sanningsvittnet Fiskarnas starka aktivering i horoskopet och hur starkt SATTVA GUNA - Ljusets kvalitet - genomlyser det här födelseögonblicket. Inte en enda planet i Mörkrets kvalitet! Kvinnan ser faktiskt alltigenom god och medveten ut! 

För ett förflutet i det militära kan man notera hur den strikta Saturnus (hackordning) håller frihetens Jupiter i herrans tukt och förmaning.





https://friendsofsyria.wordpress.com/2017/01/19/democrat-congresswoman-just-confirmed-americas-worst-nightmare-trump-was-right-from-the-beginning/


En bakgrund, USA:s lkända dubbelspel, gavs dagen innan samma sajt:

https://friendsofsyria.wordpress.com/2017/01/23/heres-how-and-why-the-us-has-been-helping-isis-take-deir-el-zour/
 
I en tidigare artikel tecknas kvinnans bakgrund och stöd för Bernie Sanders trots brutala härskartekniker från Hillary "krigshetsaren" Clinton. Snacka om att Demokraterna var den mörka sidan under det gångna valet. Eller, det kanske var som ett val mellan pest och kolera...

https://friendsofsyria.wordpress.com/2017/01/21/while-others-bickered-about-whats-happening-in-syria-tulsi-gabbard-went-there-to-find-out/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.