tisdag 20 september 2016

Sluddrande svenska politiker





"När en människa tappat perspektivet talar hon förvrängda ord" - gammalt kinesiskt ordspråk i lätt parafras (Ta Chuan 12:7, cirka 200-talet fvt).

Det kan gälla för svenska vapenindustrins köpta politiker, försvarsministern Hultqvist. Under höken SvD:s pågående desinformationskampanj om "rysshotet" lyckas denna pajas trassla till sina ord så att han avslöjar precis vilken säkerhetsrisk svenskarna har i en så viktig politisk befattning. 

För om SvD citerar honom rätt borde han ha sagt, "ryska intresset för Sverige" medan han i sin språkliga kullerbytta råkar avslöja vad han tänker: "ryska hotet mot Sverige har ökat". 

Möjligen har han i full medvetenhet brukat det här obskurantistiska språket, och då har vi en verklig djävul i en nyckelposition! Men jag tror snarare hans dåliga svenska är ännu ett exempel på hur svenska folket tyvärr inte har bättre folk än så här att kora till sina ledare. Je suis Peter Hultqvist.

Så låt då USA få ta över det här landet en gång för alla och sluta hyckla om saken. Svensken är vek och vill inget hellre än bli omfamnad av den stora och förtärande Modern bortom havet. Bättre hålla sig väl med Massmördaren när man ändå inte klarar att stå på egna ben.


Se även: Mannen som sålde sin själ

och: Vapenlobbyisten Hultqvist och det svenska lismandet för USA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.