måndag 26 september 2016

Astrologin: Hillary förlorar den historiska tv-debatten




För en intressantare presentation än svenska mediers av den historiska tv-tilldragelsen som kommer att avgöra hur fort den OFRIA kapitalistiska västvärlden rasar samman, se texten i The Independent.


TV-debatten börjar exakt när Åklagaren
(onda stjärnan Algol) börjar stiga i öster!

Astrologiskt förefaller det nästan övertydligt vilket pissläge Hillary Clinton kommer att hamna i. Hennes soltecken Vågen står i olyckans och fiendens 6e hus då tv-sändningen börjar klockan 21.00 (EDT). Men det som gör detta så viktigt är att Vågens härskare tillfälligtvis i 6e huset också är ascendenthärskare eftersom den också råder över Oxen. Och Venus för en Oxe är en verksam illgörare enligt hinduiska spelregler! Vi har alltså den explicita "kvinnoplaneten" dubbelt dålig i det här horoskopet.

I övrigt samma inskränkta främlingsfientlighet på himmelen idag som är så vanlig hos materialister och bigotter: Sol och Måne befinner sig båda i den "sublunära sfären" och betonar Jord resp. Vatten. Det tyder på att USA kommer att hörsamma Trumps hets mot allt icke-amerikanskt och därmed bekräfta för amerikanerna själva hur inskränkta de i alla tider faktiskt varit och hur patetiska svenskarna är som ser upp till denna komplexfyllda nation! 

Amerikanerna i tv-sofforna kommer förstås inte att själva uppleva det så - för dem är det Trump kommer att säga uttryck för deras "sanning" och patriotismen kommer att skörda en gigantisk seger i och med denna historiska tv-debatt. Jag tror de visionära bland oss (de är dock några promille av befolkningen) kan slappna av nu. Trump kommer att driva västcivilisationen till dess undergång mycket snabbare än Hillary - de superrikas språkrör - någonsin gjort. 

Det världen behöver är inte 30 år till av den globala rovkapitalism hon företräder utan något nytt - vad som helst faktiskt - som kan bryta dödläget när nu vänstern inte duger något till längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.