onsdag 15 juni 2016

Svenske "terrorexperten" dabbar sig - igen !!!

Demonstrationen mot Sveriges näriga och småaktiga sätt att söka sälja av sitt tyska brunkolsinnehav istället för att ta förlusten och lägga ner skiten, har nu av högermedierna vanställts till en fråga om "säkerheten runt Rosenbad" och "allvarliga hot mot demokratin". 

Förstå vilket galet manskap som styr skutan Sverige! Och den mest patetiska av dem alla måste vara "terrorexperten" Magnus Ranstorp, han som var pinsamt trigger happy och skrek "muslimterror" efter Anders Breiviks hatbrott på Utøya. Nu gör han det igen - gör fel!

Magnus Ranstorp, forskare vid Försvarshögskolen och terrorexpert: "Det är jätteallvarligt att man riktar in sig på det här utomparlamentariska sättet och använder sig av våld." (SvD)

Denna omdömeslösa och därmed för rikets säkerhet farliga människa tar genast de styrandes perspektiv och beskriver aktiviteten lögnaktigt, som ett våldsdåd!

Minns någon hur bloggen tidigt inroducerade tanken om "Sverige under en ond demon 2002-2020" och hur framför allt det svenska intellektet flyger sin kos under denna "förlorade generation"? 

Det är tydligen inte bara dagens skolungdom eller dem tidigt i sina karriärer som drabbats av demonangreppet utan även äldre medborgare med bristfällig andlig skolning som under vissa kosmiska cykler avslöjar en djup omdömesbrist.

Se två tidigare kommenterar till Ranstorps födelsehimmel och dess problematik.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.