lördag 11 juni 2016

Den svenska jönsens överman, brittiska försvarsministern


Welcome to my nightmare

Vår pilsnerfilmsparodi till försvarsminister har bråda dagar. Enligt DN  undertecknade han först ett avtal med USA om mer vapenskrammel i Svedala och därefter flåsade han iväg till nästa avtal med Djävulen, nu i formen av Storbritanniens konservativa försvarsminister Michael Fallon.



Det första man noterar är givetvis hur viljeyttringens och den allmänna intelligens Sol står under attack från Satans stjärna (Algol). Samma sak såg vi hos arbetslinjens arkitekt, moderata Sven-Otto Littorin och hos SD:s ledare Jimmie Åkesson. 

Alla tre ägnar sig åt Satans favoritsyssla: att anklaga en annan part. Litterin med sin arbetslinje långtidssjuka och cancerdöende som skulle ställa sig till "arbetsmarknadens förfogande" eftersom sånt här pack enligt högern bara maskar och latar sig. Åkesson anklagar invandrare för allt ont han kan komma på, och så Fallon som givetvis stämmer in i USA/Natos anklagelser mot ryssarna för att hota världsfreden när det är Nato som är det verkliga problemet i dagens politiska landskap.

Ska man säga något gott om kartan så är den brittiska försvarsministern en hejare på mytomani - den bräckliga axeln mellan Väduren och Vågen kännetecknar halvt oblanserade mytomaner. Här dock så mycket stabil Jord att mannen framstår som trovärdig mitt i sina brinnande griller. En farlig kombination, en hök.

Sverige har verkligen skaffat sig de falskaste "vänner" ute i världen som möjligt är. Hur kunde landet sjunka så här lågt från den nivå Olof Palme satte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.