onsdag 1 juli 2015

Rovkapitalisterna pratar genom Aftonbladet



Vem behöver veta mer? Kapitalist-Hydran har lyckats i sitt uppsåt enligt Aftonbladet. Tidningens "publisher" Jan Helin tycker det är självklart att näringslivet får köpa sig textreklam hos honom. I klartext innebär den här rubriken att nysvenskarna är de värsta losers man kan tänka sig. 

Välkommen hit i tron att det var jämlikhetens Sverige ni nått, himmelriket på jorden. I själva verket väntade er den falske kapitalistkramaren Löfven och samma tillvaro av lägstalön som demonerna planterar över hela världen. 

Folket i de hårdast bevakade bostadsområdena sår just nu fröet till nästa Världskrig då jordens utnyttjade befolkningar kommer att välja sig mot den promille som koncentrerat alla resurser till sig själva via aningslös och därför ytterst "lönsam" arbetskraft. 

Är detta ett självgående och självdestruktivt spel som pågår inför våra ögon? En pre-programmerad tragedi? En del djupa tänkare genom tiderna har trott det. Ekpyrosis, Världsbranden väntar. Och sedan börjar allt om på nytt.

1 kommentar:

  1. http://www.astro.com/astro-databank/Machiavelli,_Niccolo

    Kollade på rt.com, en historisk baseball arena brann ner. När inslaget var över poppade Youtube upp med detta förslag att se vidare på.

    https://www.youtube.com/watch?v=l_nD_z7nlq4#t=82

    Talande för det som sker just nu och värt en vidare studie möjligen.

    SvaraRadera

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.