tisdag 15 oktober 2013

Aftonbladets högervridning

Vilket schizofren tidning den är, Aftonhoran. Tio procent LO och nittio procent ogenerad spel & dobbel-kommersialism med lågutbildade som drömmer om "Vinsten" som måltavla.

Så här ser journalister ut som inte längre respekterar det jobb de ska utföra. Eller som via val av rubriker och underrubriker väljer att agera medlöpare till Reinfeldts och Moderaternas ständiga våldtäkt på heder och sanning.




Smaka på den förrädiska kovändningen! Det är djävulskt, insidiöst och skrämmande  maktlojal journalistik. Bland det värsta jag sett.

Hur kan man anlägga en positivt "rapporterande" ton när en falsk anpassling fattat att han gjort bort sig i sin ensidiga politik? Här är det lämpligt för journalistiken att ifrågasätta hycklaren och maktspelaren Reinfeldts manipulativa utspel. Han saknar all trovärdighet och det gör Aftonhoran också.

Lika skönt att de inte längre vill visa vad bloggosfären tycker om deras innehåll. Jag tittar mindre i den nättidningen än någonsin tidigare (med undantag för de politiska ledarna), och mår så mycket friskare i knoppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.