onsdag 10 juli 2013

Kadhammar om säkerhetsneurotikern USA

Peder Kadhammars fina krönika om trygghetsneurosen i USA bekräftar perfekt bloggens inzoomning på amerikanska nationalhoroskopets idealhus och dess tilllfälliga ägare i det "slutna kvarterts" tecken. Tragiskt att ett folk så många svenskar beundrar i själva verket är moget djup psykoanalys och avprogrammering. 

Fredrik Reinfeldt ska skämmas som, med näringsliv och reklambransch sökt smuggla in den amerikanska drömmen - ibland t.o.m. under förevändning att det skulle röra sig om den svenska modellen, listigt förändrad till den nordiska modellen i de lögner svenska skattebetalare bekostar och som sprids i omvärlden för att dölja den faktiska nedmonteringen av Sveriges klassiska och humana samhällsskick.

*****

Svenska högermedier visar varje dag hur de försöker mind-fucka svenska folket. Alla medvetna skribenter har hyllat Edward Snowdens rättrådighet och kallat honom visselblåsare. Expressens övergripande policy gör istället att han stämplas som en läcka, som en säkerhetsrisk - fet neurotiska USA:s fobiska perspektiv i ännu en direktimport.


PS. Pröva tanken att Kräftans tecken - den lilla klanens känsla av "jag mot världen" - helt enkelt inte fungerar i ett så "stort" hus som astrologins nionde, som öppnar mot hela universum. USA-horoskopet har en ofattbar blockering mot öppenhet och frihet - och tillförsikt! 

Nionde huset är långväga resor och det är en sann paradox att européerna nådde USA och genast började bygga paranoia mot gamla Europa - som från det amerikanska fastlandet nu representerades av nionde husets avlägsna platser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.