tisdag 7 maj 2013

Cleveland-kvinnornas horoskop

Eller åtminstone två av de tre. Horoskopen baserade på sinnets Måne som ersättare för (den okända) ascendenten.




  • Treställig "ömsesidig" reception: Hårda Saturnus äger välviljans Jupiter; Jupiter äger aggressionens Mars; Mars söker rubba restriktiva Saturnus
  • Sataniska axeln. 
  • Satansstjärnan Algol attackerar Venus
  • Den kalla Saturnus kontrollerar Venus
  • Solen inspärrad i degenerationens åttonde hus med girighetens demon Rahu
  • Den sataniska axeln (enligt husen) aktiverad av Solen och de demoniska månnoderna
  • Välviljans Jupiter i Fiendens eller Olyckans sjätte hus
Behöver mer sägas?

Kanske att Månen står i Jungfrun och attackeras av sin egen disponent Merkurius, som i sin tur är "fallen" i Fiskarna. Jungfrun motsvarar agrara Persefone - i mytologin känd för att ha blivid kidnappad av dödsrikets herre och våldtagen av honom.

Säreget många olyckliga signaler på den här himmelen.




Ännu en sårbar Måne i Jungfrun. Solen i Fiendens hus. Båda illgärningsmännen Mars och Saturnus gaddar ihop sig mot välgörarna Venus och Jupiter.

Annars är det mest påtagliga att offret delar problem med förövaren Ariel Castros horoskop: det har kört ihop sig mellan begränsande Stenbocken och befriande Skytten. Samma fenomen sågs också i kidnappningsoffret Natascha Kampusch horoskop.

2 kommentarer:

  1. Ursäkta ännu en anekdotisk kommentar, men jag kommer att tänka på Ingrid Betancourt som var fången sex år hos Farc-gerillan i Colombia. Hon är född 25/12 -61 och har en nästan total betoning på just Skytten och Stenbocken. Hennes ascendent är känd - Väduren, vilket gör viktiga Saturnus till verksam illgärningsman .Och i 10:e dessutom - hon var politiker och det var under hennes valkampanj kidnappningen skedde. Och så typiskt en dumdristig vädur - hon hade blivit varnad för att just detta kunde hända.
    S
    S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Utmärkt bidrag! Och missa inte onsdagsmorgonens skriveri om DN:s husskeptiker Clas Svahn. Där finns ytterligare tankar om just "stor frihet"/"stor bundenhet" (Skytten/Stenbocken).

      Radera

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.