onsdag 13 mars 2013

Saade - en felkopplad ung man?



Två tankar flyger samtidigt genom huvudet på mig när jag ser AB-blänkaren. Ingen riktig man skulle säga det Eric Saade säger. Och: Herregud! Han ser ju ut som generalhomot Freddie Mercury! 

Är det så här Saades karriär kulminerat och redan störtdykt? Som en i strutsfjädrar som fjolligt svassar runt inför förtjusta kvinnor utan någon förståelse av livet?


Horoskopen visar vilken grundtyp det kan röra sig som ger den här look-alike-signalen.



Man kan tänka sig att det är Freddie Mercurys kvinnhatande Kräftascendent med bindande Saturnus ("Tie your mother down") som har ett eko i Saades budskap av samma typ: Framgångens Jupiter i kvinnotecknet halshuggen (bestraffad) av Draksvansen. (Se Molly-separationen - en knäckande sågning och ett så viktig milstolpe i hans liv att den t.o.m. anges på himmelen?)

Men det kan också vara från Vågen vi har snarlikheten, och då närmast Vågens härskare Venus i hemmaläge. Jag har faktiskt ett horoskop för en kvinna otroligt lik båda som var född med Solen i Vågen under attack från Mars i Kräftan, så det troligaste är att vi ser en av Platons mer komplexa former i arbete.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.