fredag 11 januari 2013

Tarantino - certifierad galning?

Den som hittar ett legitimt forum för sin psykiska störning slipper ofta bli inburad som brottsling. Som en Quentin Tarantino kan man t.o.m. bli firad filmregissör i kategorin filmer med sjukt övervåld.

Horoskopet är verkligen extremt men behöver flera år in i bloggens historia knappt alls förklaras. Det räcker med att titta på den ömsesidiga receptionen mellan Vädurens och Kräftans härskare (Eld/Vatten-krig) och på den i sig derangerade krigaren Mars i defensivens tecken Kräftan. 

Dessutom angriper Mars Vattumannen och samma 210-gradersvinkel resulterar även i fallet Christer Sturmark, Humanisternas ordförande i en snarhet att dra upp röstläget och starta krig. Enligt DN fick Tarantino en fråga om våldet i sina filmer och fick ett vansinnesutbrott som varade tre minuter! 

När han säger "jag är inte din slav" är det bara att notera hur Saturnus söker kontrollera hans skadade Mars via opposition, just i en av herre/undersåte-axlarna! Mannen är en vandrande påse shabloner, långt ifrån ännu en verklig människa.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.