torsdag 17 januari 2013

Moderaternas Stockholm - fullständig rättsröta



Högermänniskans korrupta förstånd har bloggen ägnat möda åt att kartlägga via astrologisk symbolik sedan valet 2010. En hemsk indikation på hur snett Sverige hamnat ger DN som undersöker hur moderaterna i Stockholm snuvat skattebetalarna genom storskalig svågerpolitik. 

När dessutom rättssystemet håller det vita medelklassdrägget bakom ryggen och t.ex. lägger ner förundersökningen av den moderata Filippa Reinfeldt/Serafen-affären, är det sista spiken i kistan. 

Om huvudstaden anger en sådan ton behövs inget mindre än ett bonde- eller folkuppror. Lyncha stockholmarna av viss övertygelse, men hoppa gärna över min dörr - jag umgås inte längre med det här inkrökta, självtjänande packet som ingenting förmår diskutera förutom marknadens produkter. 

Se bara vad människor presenterar sig genom på FB - prylar, prylar, prylar - följda av meningslösa kommentarer av hur de egna affekterna ställer sig till föremålet eller upplevelsen ifråga. 

Hur liten kan människan bli innan hon helt försvinner bakom Logotyperna? De är inte ens "nyttiga idioter" längre, bara patetiska kugghjul i Marknadssystemet. Kan det vara så att det inte känner till några alternativa system? 

Nej, människan är inte bättre än så här. Inte på det här evolutionsstadiet. Råttan i oss dominerar alltjämt över den intellektuella anden. Vi får låta naturen utkräva sin hämnd och hoppas på nästa akt.

Se även: Stockholms moderata finansborgarråd, en laglös råbuse
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.