tisdag 24 januari 2012

Disneys vd: 1 miljon om dagen i lön

Robert Iger nämns i SvD. Ett bra horoskop att begrunda i frågan om de snuskigt rika. Har de bara "gott" karma att skörda i detta liv, eller föddes de när himlen signalerade sjuklighet?



Det är inte helt otippat att hitta viljan till kontroll - Saturnus - i det tecken jag av en ren händelse upptäckt ha med profitlystnad att göra: Jungfrun. Kanske är de här sjukligt giriga cheferna barn av vissa "subgenerationer" - t.ex. då "själens form" Saturnus står i Jord eller Vatten?

Att Månen står i hungrande kallt Vatten och Jupiter befinner sig i Vattumannen som via sitt "naturliga" elfte hus har med förmögenhet att göra i indisk astrologi, det ger en tendens till irrationell böjelse: begärets Vatten disponerad från Vattumannen med förmåga att planera för sig själv (och andra). Det lustiga med den här Vattumannen är hur extrem den är: pengarnas Venus med förmögenhetens Jupiter. Aggressorn Mars för en förhöjd libido (jättebehov av mycket pengar). 

Och så till sist: det giriga Drakhuvudet !!! Allt detta spelar som konceptioner som tycks kanaliseras in i begärsnaturen (Vatten) på något underligt sätt.

Jag vill föreslå en sak som kanske kan spika Rahu och Ketus betydelser en gång för alla - efter cirka två års iakttagelse av hur de beter sig i horoskop som ramlar in på den här bloggen tycks den indiska läran stämma: norra månnoden är girig på framgång. Mitt förslag är att man i samband med de giriga och stormrika generellt bör finna den giriga månnoden på ovanstående vis - i kontakt med viktiga planeter. Sällan den "avmätta" halshuggna södra månnoden som "been there, done that". 

Det är som om stjärnorna säger: "Låt mig svina mig nu och dra dödssynden Girighet över mig nu. Betalar tillbaka gör jag under de nästa sju-åtta jordeliven som fattig och utstött."

De stormrika måste vara sinnessjuka varelser, och just Disney-vd:s märkliga "läckage" från Idén om kriminellt stor rikedom in i den ständigt hungriga vegetativa Vattensjälen (en engångssjäl som återvinns av Naturen efter avslutat liv) måste rimligen vara nyckeln här, mer än bara Saturnus i profitlystna Jungfrun.

Att Saturnus aspekterar en då här märklig Måne minskar säkert inte hungern efter pengar. Sedan kan man se Solen i Stenbocken: viljan att bygga ett monument, viljan att prestera. Men det är från "läckaget" i Månen orimligheten kommer.

Ett prima exempel på en helt dekadent version av Vattumannen. Vilka chefsförmågor han än har, faller helt i skuggan av den här omåttliga hungern efter rikedom! Själen tycks ha fötts med det på hjärnan! 

Vad hände alla andra som föddes med samma läckage i sin Måne? Finns det fler stormrika födda under två dygn med Månen i Fiskarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.