onsdag 14 december 2011

Idrottsman och kvinnomisshandlare

Fotbollsspelaren Alexander Gerndt som dömts för kvinnomisshandel har två oppositioner mellan Eld och Luft. Den ena är den typiska aspekten för en krigares eller idrottsmans karriär: Solen och Mars i aspekt.



Men det är inte där kvinnomisshandlaren sitter. Möjligen kan den här lättantändliga och handlingsbenägna Solen ha bidragit. Huvudspåren är istället den kallsinniga tyrannen Saturnus attack från iskalla Skorpionen mot kvinnans och kärlekens Venus i det älskande Lejonet. En motsägelsefull kombination, minst sagt. Och faktum är att våld mot kvinnor finns dubbelt angivet här, för Mars angriper också Kräftans tecken, kvinnans och det sårbaras tecken.

Det intressanta här är att mannen är som en kall hink vatten över den älskande Venus i Lejonet. Riktigt rysligt faktiskt. Därför stämmer inte etiketten "sensationalism" eftersom vissa fall av Eld och Vatten visserligen skapar "sensation" (skandalrubriker), men inte pga överdriven hjärtevärme utan tvärtom. Iskyla och en vilja att skada.

Att Månen, psyket eller sinnet, i Jungfruns tecken redan ligger på andra plats bland brottsdömda hjälper inte heller. Här kommer ett fall till som hjälper detta märkligt kallsinniga tecken att toppa den skamliga ligan. Där hittar vi också mängder med rasister och moderata politiker och det är väl för den med Månen i Jungfrun att minnas att statistisk signifikans på denna bloggen betyder ±50% avvikelse från medelvärdet. Den övervägande mängden sinnen i Jungfrun är alltså inte alls skumrask. Möjligen liten gnälliga och överkritiska.
:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Popup m ordverifiering (öppet kommentarfält ledde genast till drivor av spam).

30+ dagar gamla inlägg räknas som arkiverade.