Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 4 september 2018

Satan i gatan vilken korrupt vårdprofitör!



Undviker man bara Wolodarski och de andra ledarskribenterna gör DN ett riktigt bra jobb med att avslöja rötan i Sverige! Det är ingen dålig vampyr de fått vittring på här, den JÄVIGE utredaren av skandalen med Nya Karolinska. Det räcker visserligen med att söka på företagsintressen på nätet och upptäcka att denne Anders Milton sitter i styrelsen för ett företag som sysslar med så kallad värdebaserad vård, dvs. bästa vården till dem som är värda mycket, de rika, och sen den tillsyn man har tid med åt de samhällets allt mer utsatta medelklass. 

(Underklassen har inte längre någon vård värd namnet. Vi är snart på samma nivå som det vidriga USA i frågan om hälsovården.)

Är Anders Milton släkt med fackhataren Jonas Milton som framgångsrikt började attackera fackföreningarna från den dag han tog befäl för arbetsgivarorganisationen Almega? Det finns likheter mellan männens horoskop (se två äldre inlägg om två år yngre Jonas)...

Chockerande formation mellan "ond" Jupiter, begärets Måne
och den onda och "fallna" Mars i 10e makthuset

Jag har andra (anonyma) horoskop där vidrigt jäv eller brist på rättrådig opartiskhet utmärkt individerna trots starka inslag i balansens vågskålar. Även i dessa fall har det handlat om hur den skadade krigaren Mars slåss partiskt och sekteristiskt inifrån klanintressets Kräfta, vilket skapar en rätt omdömeslös Våg. I fallet Anders Milton stegras problemet mångfalt genom att Mars också drar med sig den för Vågen annars välgörande Saturnus i sin canceroida korruption.

Problemen i Kräftan, i 10e makt- och överhetshuset, påverkar också psyket på denne Anders Milton så att den framgångshungrande Skytten blir sämre än normalt. Det kunde man ha varnat för redan via Månens härskare Jupiter ("stora och lätta pengar" för drägget), en planet som inte alls fungerar bra ihop med rättvisande och jämlika vårdens Vågen! Utifrån karriäristen Solen (den enda ascendent vi har tillgång till här), befinner sig Jupiter typiskt nog också i pengarnas 2a hus... 

Sista spiken i kistan i den här snabbgranskningen kommer från pengarnas Venus som är rejält sjuklig till följd av angreppet från vårdtecknet Kräftan. Och nu kommer jävet i en andra symbol: den prostituerade Venus är BASEN för 8e korruptions- och dödshuset och där förstärks den av äregiriga demonen Rahu i Oxens 2a grad på nästan rät linje med den onda stjärnan Algol, judarnas Rosh ha-Satan eller satanshuvudet. 

Vilken mönsterkapitalist detta är! Ruttenheten sjunger sin falsksång från himlarna. Det är inte underligt att han dragits till området sjukvård bara för att sedan ytterligare besmitta det som redan är sjukt.


Inga kommentarer: