Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 15 maj 2018

Nordea-kraschen under Djävulens och penningens nymåne

Så makalöst exakt Nordeas banktjänster slutar fungera i synk med nymånen i Oxens - pengarnas och ägandeinstinktens tecken. 

Dessutom ett möte mellan Sol och Måne i Oxens första grad, nästan så nära man kan komma Satans egen stjärna Algol i tredje graden. 

En påminnelse från det Eviga Öde som söker vägleda mänskligheten ur sin låghet och upp mot ett nytt civilisationssystem?De tre kvaliteterna bildar en egen och intressant
berättelse just som Nordea svartnar...


Ska man vara petig kommer felrapporten just efter sju på morgonen och då har Månen ännu några grader kvar till Oxen. Men enligt Expressen kvarstår felet fortfarande halvåtta på kvällen, så det finns fog för att uppfatta den sataniska nymånen som "mörkrets hjärta" vilket sedan sprider sig åt båda hållen i zodiaken. TID är inte det du ser på klockan utan resultatet av solsystemets interna mekanism! Det är själens misstag att ha gått in i detta system som förklarar varför människorna måste leva och sedan dö. Sånt händer inte själarna.

Men att felet går igång när det gör motsvarar ändå några omgivande problem som nymånen så att säga förstärker. Vid sjutiden på morgonen är det it-helvetets planet Merkurius som äger östra horisonten i Stockholm (där väl ännu Nordeas huvudkontor befinner sig). För närvarande befinner sig Merkurius under attack från illgöraren Mars som är "dubbelt ont" för Tvillingarna. Och det är från sin tillfälliga position i korruptionens och dödens åttonde hus Mars kastar sin kärvande 90-gradersvinkel mot sitt eget tecken Vädur där Merkurius (och Månen ännu några timmar) befinner sig.
Morgonen dagen innan var det Swish som var tillfälligt ur funktion, också vis sjutiden om jag minns rätt. Men det var bara "varmkörningen" inför "the big one" under dagens sataniska nymåne.

Dessutom är begränsaren Saturnus maximalt stark i väster när Nordea slutar fungera, bara några grader från en total opposition med ascendenten. Dessutom är Jupiter en symbol för den onde rike mannen då den fria kommunikationens Tvillingarna stiger i öster och denna onda Jupiter opponerar och destabiliserar både Merkurius och Måne mittöver.

Jag hade tänkt skriva om denna galna himmel redan i samband med Israels och indirekt USA:s massmord på palestinier i samband med nationens 70-årsdag som den Store Satans lillmördare i Främre orienten, men nu blev det istället en illustrativ bankkrasch i Sverige. Vi är som bekant numera sammanlänkade med USA tack vare Sveriges onda rika män, så det råder ett andligt släktskap mellan de här två urspårningarna under dåliga stjärnor... Statliga Nordea deltar så att säga i det israeli-amerikanska komplexets skuld på något outgrundligt sätt som bara stjärnorna antyder att det finns en relation mellan Gaza och svenska statens pekuniära läggning. 

Eller ligger kopplingen i svenska statens intresse av export av svenska mördarvapen och massakern på civila palestinier i Gaza? Är Satans stjärna och Solen i Oxen en indikation om hur brutalt Sverige egentligen är? 

Himmelen är också fylld av LJUS och PASSION vilket gör det mörka penningtecknets minglande med Djävulen så mycket lättare att se och förstå sig på. Ingen kan heller betvivla att staten Israel nu avslöjat att de också är en - med Olof Palmes berömda ord - "satans mördare" (sagt om USA under Vietnamkriget). Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson fyller år om ett par dagar, då Solen går i exakt konjunktion med Algol. Ska bli intressant att se om det åtföljs av något speciellt i hans liv eller partiets. Det sades ju redan i antiken att en NYMÅNE som föregår en sådan transit förebådar saker och ting... I så fall har Åkesson problem framför sig.


*****

Själv drabbades bloggaren också, genom att råka skriva en överflödig jobbansökan vilket personaluthyrarens it-system reagerade på efter att jag suttit i nästan två timmar och engagerat beskrivit - för andra gången - varför jag var så bra för tjänsten. Det var it-fascismen som lurade mig att slösa tid - annonsen sades bara vara 13 timmar gammal enligt metasajten Indeed som samlar ihop platsannonser från många olika ställen. 

Jag trodde på uppgiften som visade sig falsk eftersom jag hittade min första ansökan, skriven och inskickad för nästan fyra veckor sedan (nu glömd i mängden av andra ansökningar). 

Till saken för förstås att bloggaren också har en Tvillingascendent. Jag började skriva ansökan cirka 9.20 och vägrades registrera den cirka 11.55. Det senare klockslaget är intressant eftersom Solens tecken Lejonets femte grad då stiger i öster med kungavärdighetens stjärna Regulus - jag var mycket nöjd med att brevet blivit så bra! 

Men ascendentens ägare var nu Solen i Oxens 1a grad (i betydligt mäktigare 10e huset) och själv angripen av svekfulla Djävulsstjärnan Algol (och med Månen nu mycket nära, i Vädurens 30e och sista grad).Tillägg


DN uppger istället att felet börjat strax före 7.30 men det förändrar inget på den här detaljnivån, det är fortfarande Tvillingarna som stiger i öster, aspekterad av den för tecknet onda rikedomsplaneten Jupiter och den begränsande och påvra Saturnus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.