Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)onsdag 14 mars 2018

Genuin ondska: kvinnliga CIA-chefen och hennes tortyrpsykolog
Hos Wikipedia hittas fler detaljer apropå Expressen-artikeln om Trumps skandalösa  utnämning av nya CIA-chefen Gina Haspel, tidigare chef för hemliga och illegala operationer.

Inte minst administrerade hon de tortyrmetoder som utvecklades av sadistpsykologen Bruce Jessen och som användes för att bryta ner fångar efter 9/11-attackerna. För denna "insats" för mänskligheten tjänade hans företag 81 miljoner dollar. Ordet djävul börjar bli slitet på den här bloggen (och nu har Göran Greider tagit efter också!), men här lämpar sig benämningen!

Då målet var pennalism i lika hög grad som att få fram information från fångarna är det inte ointressant att psykologen Jessen var född Sol-Kräfta, precis som f.d. statsminister Fredrik Reinfeldt. Bloggen har konsekvent hävdat att han är en brottsling för de pennalistiska metoder han använde vid Fas 3-förslavandet av de arbetslösa som hans eget marknadssystem skapat som skräp och kastat åt sidan. Han var med andra ord en brottsling i bägge ändar av det marknadsliberala haveri nu regeringen Löfven fortsätter att vidmakthålla! 

Lustigt nog uppgav Reinfeldt i intervju under sin politiska karriär att han alltid varit intresserad av psykologiämnet. Han kanske borde ha bildat firma med Jessen istället för att störta Sverige mot avgrunden...

Men låt oss ta dem i tur och ordning. Först den nya CIA-chefen Haspel, som sannolikt är en krigsförbrytare, skulle någon våga ställa henne inför rätta. Trots brist på födelseklockslag är det intressant att hela dygnet utifrån en sinnelagsascendent tycks teckna en sadist eller väldigt sjuk människa! Månen angrips av BÅDE de naturliga illgörarna Mars och Saturnus och den förra ger sig också på kvinnans handlingsbenägna eller solära natur. 

Given att Solen i Jungfrun anknyter till "intel", fakta eller data, ser vi här en människa beredd att använda alla medel för att skaka information ur de tillfångatagna misstänkta anti-amerikanerna. Efter att i princip ha tagit livet av en arab (han förlorade ena ögat under den "psykologiska metoden") visade han sig ha noll värdefull "intel" att komma med. Hela det bestialíska CIA-maskineriet hade jobbat enbart utifrån sin EGEN INRE ONDSKA. Den här kvinnans horoskop berättar tydligen allt om hur sådan kan se ut:

Storkorset i Mörkrets (demonins) kvalitet är inte bara
för usla svenska politiker Reinfeldt, Borg eller Sahlin...
Missa inte stjärnan Algol här i rollen som en sadistisk
Åklagare! Jag bevärdigar mig pga. helheten inte ens
med att rita in "kungavärdighetens" stjärna Regulus...

När jag söker andra födda den 1 oktober 1956 har bara den konservativa och onda Therese May hittat in i min horoskopsamling, men vilken slående parallell till CIA-chefen! 

Dygnet därpå föddes Mike Scully, en av manusförfattarna till satirserien Simpsons! Vem vet, kanske är det han som kläcker elakheterna som några av karaktärerna frossar i, busfröet Bart och mobbargrabben Nelson från ett psykologiskt fattigt hem med bara honom och strippan till mor.

För att få en bättre inblick släppte jag kravet på att Månen måste stå i Lejonet, men att både Mars och Saturnus alltjämt ska angripa och förråa psyket. Denna ändring innebär också att den utagerande Solen avlastas Mars-attacken i flertalet tecken. Det här sökmönstret ger fler träffar, och några är rejält obehagliga figurer.


 1. William Walter;7.10.1737;12:00 - präst
 2. Karl Doenitz;16.9.1891;12:00 - tysk marinofficerare, tysk president 20 dagar efter Adolf Hitlers död
 3. Eugenio Montale;12.10.1896;12:00 - författare, Nobelpristagare
 4. John Fiddler;25.9.1947;12:00 - brittisk rockmusiker
 5. Sharon Osbourne;9.10.1952;12:00 - brittisk nyrik hustru till satanismprofitören Ozzy (Black Sabbath)
 6. Thomas Jackson;9.10.1952;12:00 - psykiater som hävdade att de apatiska flyktingbarnen simulerade. Utskämd tog han sin tillflykt till nynazismen.
 7. Björn Wahlroos;10.10.1952;12:00 - vidrig sak det här, gammal styrelseordförande för Nordea-banken, en arrogant försvarare av hysteriskt upptrissade vd-löner
 8. Theresa May;1.10.1956;12:00 - nämnd
 9. Gina Haspel;1.10.1956;12:00 - referens
 10. Mike Scully;2.10.1956;12:00 - nämnd
 11. Dragomir Mrsic;2.10.1969;12:00 - dömd brottsling (rånare), känd från "Snabba cash"
 12. Ulrika Kärnborg;4.10.1969;12:00 - journalist (har inga biografiska data och minns inte varför jag sparade kartan)
 13. Mikael Damberg;13.10.1971;12:00 - en usling, en räknenisse utan moral. Säljer av brunkol för att pengar är allt närighetsministern förstår sig på
 14. Sacha Baron Cohen;13.10.1971;12:00 - den ofta hysteriska humorn hos Cohen gör att man lätt överser med ett distinkt sadistiskt drag i hans verksamhet och som jag kom att tänka på bara nu genom Gina Haspel...
 15. Johanna Lind;13.10.1971;12:00 - fröken Sverige 1993, senare dermatolog - osannolikt att i samma andetag föreställa sig denna enkla och ytliga natur och den egendomlige Cohen! Här måste det röra sig om helt olika klockslag och ascendenthärskare...
 16. Mohammed Merah;10.10.1988;12:00 - massmördare
 17. Kim Kasper;3.10.1993;12:00 - brottsoffer omskrivet i AB. Bestals på ID och tjuven råkade sedan besöka just det postkontor där offret jobbade!
Som så ofta blandad kompott vilket visar att inte ens en hårt angripen Måne behöver leda till en utagerande sadism... Granskar man de 14 extra träffarna individuellt, för att se vilka som likt Haspel har också Solen angripen av Mars, ser man följande.

Nr 1, prästen har en konjunktion men som bekant "bränner" nu Solen Mars och tar kontroll över dess taggiga aggression. No problemo. 

Nr 5, Nobelprisförfattaren har Mars-i-Tvillingarna i 90-attack mot Sol-Jungfrun - en kombination av tecken jag ofta kommenterat ger elakhet och en vass tunga och som en period syntes ofta i journalisthoroskop. Men det krävs onekligen en viss intelligens för dräpande elakheter, de slötänkta blir bara plumpa, så visst kan aspekten stämma in på en precis författare...

Nr 11, rånaren Mrsic har en mer komplex störning Mars/Solen via medling. Mars i Skytten disponeras förstås av Jupiter och den senare delar tecken med Sol-Jungfrun! Men detsamma gäller nr 12, journalisten Kärnborg!

Nr 16, massmördaren, uppfyller sadistkriteriet från nya CIA-chefen, och här är det en nymåne i Jungfrun så att Mars i Fiskarna aspekterar båda Ljusen!

Såg någon vad som hände här? Utöver Gina Haspel och Therese May klämtade klockan till ENBART för träfflistans två brottslingar! Är inte det intressant, så säg? Fenomenet bestyrker astrologins grundantagande att "en mygga gör ingen sommar", men när omen börjar hopa sig (multipel attestering), då börjar budskapet se mörkt ut... Här krävdes det alltså att båda illgörarna angriper psyket men också att omoralens och våldsmannen Mars stör Solens klara kognition så att handlingsmänniskan kapitulerar inför sitt psykes låga tendenser...


*****


Så till den sadistiska psykologen som i Fredrik Reinfeldts anda tycker man ska klämma till de redan hårt ansatta sjuka och arbetslösa lite extra...


"Negativ sensationalism" - psyket i Eld baseras på
en Sol som dyker ner i Vattnet. Elden blir hysterisk
och fruktar för sin livslåga! Jfr. psykologens tortyrmetod.

Visserligen är detta bara en sinnelagskarta men den upprepar Reinfeldts problem med sin kroppsliga ascendent: dess härskare trillar in i 12e huset för umbäranden och lidanden. Det kan hända att stora själar, moder Teresas, verkar för samhällets olycksbarn via detta deprimerande hus, men i det här fallet ser man istället skendränkning som tortyrmetod, även om Jessen knappast var den första att inkorporera detta i sitt program för att bryta ner människor. 

Här ser man hur han t.o.m. njuter att sin perversa natur: Månen i Lejonet baseras på en Sol under Vatten, i Kräftan i 12e huset för lidande! Skulle detta ha varit hans egen kroppsliga ascendent hade därmed 12e huset indikerat att han själv dog drunkningsdöden i sitt närmast föregående liv - allt enligt en obskyr hinduisk lärosats om att 12e inte bara omvittnar själens slutliga befrielse (moksha) utan även det liv som den nya kroppsliga ascendenten nu har bakom ryggen...

Här finns också den positionsmedvetna och ofta härsklystna axeln mellan Kräfta och Stenbock aktiv och länkande två ONDA HUS. I samband med en sadist som detta onekligen är, kommer jag att tänka på mobbare som trampar på andra och triumferande utropar "Now who's the boss?". Stenbocken i sitt värsta utförande blir just sådana här skitstövlar och tortyrpsykologen Jessens sinnelag har ingen som helst nytta av sin Jupiter i 6e huset för olyckor och fientlighet. Tvärtom tycks denna expansiva planet ha bidragit till hans sjukliga intelligens (Solen) och de "förhörsmetoder" han hittade på. Jupiter är tyvärr djupt integrerad med hans egen identitet eftersom den aspekterar Solen. 

Undertecknad undrar ofta varför hans Jupiter står så uselt i 6e och inte tycks medge någon världslig framgång. Den enda trösten är att det är den Onde Rike Mannen och den klassens undergång som tecknas av positionen. Jupiter hos bloggaren kontaktar nämligen inte någon av de personliga planeterna, vilket är fallet hos Jessen. Därmed blir tortyrpsykologen sin egen fiende och värsta olycka!

2 kommentarer:

 1. Apropå multipel attestering: En titt på Wikipedia visar lustigt nog ytterligare en premiärminister född 1/10 1956: Estlands f.d. dito, ledare för ett - kan man tänka sig - marknadsliberalt parti, vars profilfråga är platt skatt. Det kan sägas vara ett djävulskt system - alla betalar lika mycket i skatt oavsett inkomst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Tack för tredje exemplet som nu skapar en trend (i linje med P1/spanarna).

   Det ser verkligen ut som det "bränner till" vid vissa tider och en viss typ stiger fram i världen (genom människor som arketypernas kanaler).

   Men helt klart också att de former Platon manade oss att studera på himlen är mer sammansätta än veckotidningarnas simplistiska solteckenastrologi...

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.