Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)torsdag 25 januari 2018

Homoporronanisten på SVT
(Dunkelt, såsom i en spegel del 2)Det finns skäl till att den här bloggaren vägrar svensk tv och den senaste skandalen inom den homofavoriserade statstelevisionen är ett av dem. En så snaskig nyhet som den i Expressen om en tv-personlighet som står och onanerar öppet på ett gym och är hängiven fabrikör av egna homoporrfilmer går bara inte att motstå. Det är sådana här fall som brukar vara så astrologiskt tydliga att t.o.m. skeptiker tvingas tänka till lite extra.Horoskopet för denna olyckskorps födelsedygn ser ut som en tanke - här dyker samma astrologiska signatur upp som i närmast föregående inlägg om den självhävdande mördaren. Det är den normativa Saturnus i folkflertalets tecken Vattenbäraren söker disciplinera en vanartig Sol-Skorpion med alla det tecknets anknytningar till den Vegetativa eller Irrationella Själen vars primära yttring är sexualdriften. Allt enligt en äldre världsbild som såg människans väsensled tydligare än dagens reducerade och blott biologiska modell.

Den slirighet som nu uppstår nere i det grumliga Vattnet inför den högre Rationella Själen vittnar om en som inte kan eller vill underordna sig den heteronormativa världsordningen. Men Saturnus i härskarläge i kollektivistiska Vattenbäraren blir i kontrast till utbölingen Skorpionen också till Flashbackmobben eller allmänheten som stöter den svarta Syndaren ifrån sig. 

I föregående inlägg var det genom mord som den skorpioniskt styrda individen gjorde sig omöjlig, här är det sitt insisterande på en degraderad sexualitet. Man måste minnas att sexualdriftens tecken som sådant är en neutral influens, den lägre naturen existerar och söker själviskt sitt slutmål: reproduktionen av det artsegna. Det är först när astrologins symboler kommer samman som mer eller mindre suspekta "yogas" (sankrit: kombinationer) uppstår. 

Just mötet mellan Vattenbäraren och Synden/Döden tycks ge de mest dramatiska resultaten, åtminstone leder Luft/Vatten-dissonansen jag kallat "dissociation" skyhögt över de andra grundläggande kombinationerna på denna blogg. Det kan ha en del att göra med att så många horoskop hämtas från medievärlden som är distinkt orienterad mot det sjaskiga och mörka... 

Själva bloggen i dess snart nio åriga existens har med andra ord kommit att bli en reflektion av det sämsta med människan just genom att ta stickprov på skandalrubrikerna och - som av en slump - upptäcka att vi här har med den svenska mobbarinstinkten att göra, de svenska dreven mot minoriteter som även det här inlägget kan sägas ansluta sig till eftersom homosexualiteten är ett så tydligt tecken på en andevarelse som trasslat till det för sig i tidigare liv för att i detta snubbla redan i den mest elementära av alla uppgifter: dra på sig sin nya kropp som en socka och jobba genom den.

Varje sådan här presentation blir naturligtvis ett möjligt irritationsmoment för den som känner igen viktiga ingredienser från sitt eget horoskop men inte orkar tänka igenom hela situationen. Eftersom det egna födelseklockslaget är pricken över i som personaliserar horoskopet kan t.o.m. nattsvarta kartor styras om i sista sekund så att individer föds in i beckmörker och ändå artar sig väl.

Mer än troligt kommer de att ägna sig åt att opponera sin samtids vanartighet vilka de är ovanligt väl utrustade att förnimma. Den här porrfiguren som hukade innanför SVT:s väggar (dit många med samma psykiska problem sökt sig) har istället blivit ett uttryck för själva problemet i tiden: västcivilisationen är så dekadent att medier och berörda uppfinner ett nytt kön (eller bokstavskombination) för varje psykisk störning som identifieras. Det är i sådana tider man vet att en reaktion är nära förestående, kanske rent av ett civilisationssammanbrott... Det är som om Väst vägrar befatta sig med de stora och övergripande diagnoserna - allt ska fragmenteras och reduceras till "unik individnivå" vilket resulterar i ett land med idioter till ledare som inte ens själva kan överblicka. För överblick kräver klassificering och om alla, som tokliberalerna hävdar, är unika, då finns ingen som helst ordning kvar.

Dock kvarstår den Universella Morallagen från tidevarv till tidevarv (eon till eon), men det är intressant att notera i ovanstående horoskop hur oändligt svag kontakt kontakten med denna universella dharma är om man placerar driftslivets Skorpion i första huset. Det 9e dharma-huset kommer nu att ägas av begärsfyllda Kräftan som i princip bara representerar den lägre naturens kommande och gående, dess ebb och flod. 

Månen som ägare av 9e tecknar med andra ord en mångalen eller fluktuerande medvetenhet om universums vilja. Det är inte konstigt eftersom Skorpionen kör sitt eget race i en mörk zon av Livet. Alla horoskop är inte jämlika i den meningen att de tecknar en klar synrand. Vissa har som sin dharma eller plikt i detta liv bara att spela med i detta förgänglighetens spel. Varför? För att deras själar inte vill mycket mer. De är alltjämt helt ingrodda i den här världens lort.

De senantika filosoferna misstrodde helt klart Vattenelementet och såg det som en metafor för just den låga biologiska aspekt som ytterst sett bara är ett temporärt bihang på den eviga andesjälen. Den f.d. SVT-journalisten är ett praktexempel på en som via det lunära psyket har en opålitlig koppling till samvete och frågor kring den tidlösa moralen (att skilja från samhällsbundna och tillfälliga moralkakor). Jag noterar för övrigt att Lotta Bromé redan tagits till heders igen efter att hon sparkades från SVT. Nu skriver hon och kommenterar andra skandalösa personer i Bonniertidningen Expressen...

Bortom det här livets homosexuella läggning anas en förbrytarnatur hos den offentliga onanisten. Denna känsla slog mig då jag mindes att en känd svensk mördare med samma aktivering av Skorpionen och Kräftan OCKSÅ ERTAPPATS MED ATT ONANERA PÅ OFFENTLIG PLATS, dubbla kvinnomördaren Anders Eklund (tidigare inlägg här).Att han valde kvinnor som offer tyder på att också han tillhör den chockerande stora mängd mördare som är homosexuella. Minnet svek delvis bloggaren som tyckte sig minnas samma sol- och månplaceringar hos Eklund som hos SVT-journalisten. Istället är de två Ljusen i omkastade positioner. 

Men av maximalt intresset är att också Ekund var född 1965, året då Saturnus var väldigt stark i sitt härskarläge i Vattenbäraren. Jag har åtskilliga inte helt friska anonyma fall från detta år, men där allsköns patologier ändå inte hindrar dem från sina yrkesliv. En f.d. arbetsgivare detta år var t.ex. en mobbande "bully" (Månen i Oxen/the Bull !!!) och hotade konkurrenter inom samma bransch att hålla sig bort från de produkter HAN sålde - som om en detaljist kan ge order åt andra! Det här horoskopet hade flera kopplingar till Fredrik Reinfeldts - också född 1965. 

Alla dessa tre, kvinnomördaren, mobbaren och statsministern föddes under något av de tillfällen under 1965 då ett STORKORS I DEMONINS MÖRKER tornade upp sig...Hinduerna är dramatiska och den som önskar kan byta ut ordet "demoni" mot "okunnighet". 

Problemet med Tamas guna (Mörkrets kvalitet) är att den predisponerar personen till att söka fasta punkter i tillvaron (drar åt konservatism) och till att söka imponera på andra via just fasta punkter. Det blir en makthungrande natur som inte bryr sig om kunskap utan på ett lågt och förrädiskt sätt vet att buffelmetoder funkar bäst i mörkret med andra som också är relativt omedvetna. Det ligger därför t.ex. i svenska politikers intresse att hålla svenska folket så indoktrinerade och fåvitska som möjligt, allt för att skydda de svenska intressena som är Överhetens intressen. 

Sverigehoroskopet har i praktiken både Sol och Måne i Mörkrets kvalitet - Solen i Vattenbäraren och Månen i attitydlåst mörker om man besinnar att dess Vädursplacering avslöjar härskaren Mars i beckmörker i Oxen i åttonde nedsläckta skorpionhuset (och där inne i mörkret anfrätt av Satans korrumperande stjärna Algol).

Svenska folkets fördunklade sinnelag kan delvis förklaras som att det är Fattigsvenskarna från förr som alltjämt finns närvarande i den psykiska folkkroppen och om landet då har en självisk rik överhet som ser och vet att dra nytta av armodet inom befolkningen, förstå då hur kapitalistisk desinformation av tämligen banalt slag (se DN, se SvD) räcker för att styra folkopinionen... Givet Sveriges mentala handikapp kommer det här landet troligen att bli västvärldens sista att omfatta den nya Tidsåldern då De Rika tvingats börja arbeta för Mänskligheten som helhet istället för sig själva inom den lilla 0,1 procent stora klick de utgör...

Sveriges fullständiga urspårning i frågor om sexualitet, otrohet/skilsmässor med mera, kan också hänföras till nationalhoroskopets besvärande bindning till det mörka 8e huset för blind sexuell drivkraft om man sätter den i förbindelse med landets extremt jag-orienterade sinnelag i Väduren i 7e partnerskapshuset. I Sverige är vart ego sin egen dunkla drift närmast och om det skapar krig och elände i partnersammanhang, må så vara. Svenskarna är inte ens mogna att ta ansvar för sin sexualitet, så det är inte konstigt att vi troligen har betydligt fler potentiella homo- och freak-personer i landet än någon annanstans i världen. Mörka själar dras från himmelen ned till detta vanartiga experiment i total sekularism, total värderelativism, total materialism...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.