Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)torsdag 23 november 2017

Minitest: 13 anklagade under Me Too-rörelsen


Vår tids "De fattiga och de rika" nu bland färgade och
således ointressant för rasistiska svenska medieansvariga
med minimal önskan att väcka den björn som sover!

Det blev för tidskrävande att jaga upp namn på angivna i Me Too-rörelsen, men 13 namn (12 män) har jag fångat upp. Bara Weinstein och någon till från USA, en dansk och de övriga svenskar. 

Varför inte ta tre potentiellt relevanta himlaljus för att få lite volym på testet, som likväl är för modest för att säga något säkert om zodiaktecken och den märkliga last av översitteri med sexuella förtecken som rörelsen kretsar kring.13 Me Too-figurer
Total
1 1
1 1 2
1 1 2
1 1 2 4
2 2 4
1 2 1 4
3 3 6
1 1 2 4
1 3 4
1 1
1 3 1 5
2 2
Snitt
alla 3
3,25

(Cirka tre månplaceringar står och väger mellan två tecken, men jag har valt det som förefaller mest troligt. Virtanens intresse för unga kvinnor drar t.ex. mer åt Månen i Jungfrun än Vågen.)
  
Weinstein startade allt och han har manliga och offensiva Mars i partnertecknet Vågen. De övriga som bidrar till att detta erotiska tecken tar ledningen är alla svenskar, t.ex. samtliga tre solplaceringar. Ska man ta det här preliminära fyndet som att Sideriska siktet faktiskt är landets enda nätplats som levererar korrekt nationalhoroskop? Räknar man med midnatt dagen för offentliggörandet har nationen ju en ambition att spela inte bara Landet Lagom utan också en Jämlikhetsande via Vågen som ascendenttecken.

Att sedan ascendenthärskaren Venus själv står ganska maktlös i det 4e huset för hemmet ("det privata") visar att det kan vara lite si och så med den här jämlikheten - se bara skillnaderna i lönesättning mellan män och kvinnor och alla de andra graverande tecken på att det inte är merit som avgör saken i Sverige, utan vänskapskorruption eller t.o.m. kön. Högern älskar att mörka hemlandets förhållanden genom att likt ett småbarn peka finger på andra länder: "Ja, men titta hur mycket sämre dom och dom och dom är"

Nivån på högerns "tänkare" och propagandister behöver inte kommenteras (mer än så här), det ekar tomt när man i ond tro satsat på ett riktigt fult system som låter de rika köpa sig fördelar i stort som smått. En bra människa vilar förnöjt i vetskapen om att vara mer intelligent än tjockskallen. Begåvningen och förmågan att skapa storverk är sin egen belöning nog. Att inte borgerligheten förstått det, säger något om IQ-nivån bland dessa strebers och svikare, alla så uppfyllda av att göra individuell "bostadskarriär" eller göra klippet via spel & dobbel.

Ja, nu lämnade jag bestämt ämnet om maktfullkomligt tafsande, men det gäller att förstå vilket underliggande system som befordrar svinerier som dem Me Too-rörelsen synliggjort. De gamla kineserna rekommenderade att inte övervärdera ting så hårt eftersom sådant skapade tjuveri. Av samma skäl har kvinnor som klär sig som horor sig själva att skylla, hur mycket jämlikhetsvänstern förnekar detta. Vi talar om enorma naturliga och transpersonella krafter, vilka t.ex. planeten Mars omvittnar

Det är lönlöst att förvänta sig ädelmod av människor i en sekulär kultur som främjar hor och lycksökeri varje dag via medier och annonser. Det är bara att inse: västerlänningen kan vara den mest degenererade människotyp som vandrat Jordens yta! Välj bort Pengnarna som civilisationsbas och välj Människan och se hur mycket mer njutbart livet kommer att bli. För alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.