Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)söndag 26 november 2017

Krogprofilen nästa "offer" för Me Too-rörelsenJag hatar att säga "men jag sa ju det". 

Det finns ett reklamdrivet skvalradioprogram som representerar den nya dyngiga och pladdriga svenskheten. Nu visar 30 sekunders Flashbackforskning att den så kallade blottaren och sextrakassören som kallas "Krogprofilen" inte bara tillhör nattsuddar-Stockholm utan även är en dominant figur i denna skitradio som borgerligheten valde sig eftersom Sveriges nationalsjäl ÄR DENNA SKIT. 

Undantag finns, och dessutom många av dem, men att hitta ett horoskop (här ställt utifrån den utagerande Solens perspektiv) som i flera avseenden påminner om Fredrik "Jag läser Läckberg & gillar plattskärms-tv" Reinfeldt, säger mig att vi börjat ringa in den nya lägstanivån i landet. Det handlar om en medelklass som i allt utom månadslönen och den allra tunnaste livsstilsfernissa mest påminner om en tölpaktig underklass. 

Prylgalna nollor som är så lättledda att man blir mörkrädd. Faktiskt, borgerligheten kan t.o.m. vara lägre än de "hatare" som drogs till Sverigedemokraterna. Även om de blir grundlurade då samma materialism genomsyrar det partiet sökte de sig ändå till SD för att de trodde på en Sverigebild av något slag.Sånt bryr den genomsnittliga borgerliga storstadsbon sig inte alls om, kär bara i sig själv, sin livsstil och rätten att konsumera och resa charter över hela världen. Sveriges ledande direktiv: jobba och konsumera har skapat ett folk för litet för Mänskligheten och kanske direkt ovärdigt Livet.

Det är inte svårt att utifrån den f.d. moderatledarens fysiska ascendent och Krogprofilens solascendent i Jungfrun notera hur samma hat mot samhället eller den social organisation av samhället förvränger deras intellekt och skapar en förgiftad och missriktad anti-posör. Talar förstås om Saturnus i fiendehuset som angriper individens eget intellekt där Skorpionens gift flödar fritt. Krogprofilens undertryckta ondska är dock något i sig och jag förstår nu bättre varför jag inte drog jämt med en f.d. arbetsgivare - född, visar det sig, precis sju dagar efter Krogprofilen och själv med ett förflutet i Stockholms nattliv. 

Bortom sockrade leenden och för all del en genuint vänlig sida bar han också på en så låg kvinnosyn att jag förställde mig en smula eller valde att byta ämne. Mannens insikt i kvinnans väsen slutade vid hennes fysiska attribut och det är inte svårt att se kombinationen av kräsna och elitistiska Jungfrun i kombination med sexualdriftens Skorpion som boven i dramat, båda männen har exakt samma "horbockssyndrom" (Mars + Venus) i Skorpionen kopplad till, lustigt nog, den halshuggna Draksvansen snarare än hybrisskaparen Drakhuvudet. Det senare tolkar jag som att hans födelsehoroskop var märkt för "halshuggning" för eller senare och då och just till följd av tredje kommunikationshusets sexuella perversion. 

Som en Flashback-röst klokt kommenterar: "Svårt att bryta en jargong när hela ens person och karriär bygger på att vara urflippad och gränslös." Brittiska astrologen Charles Carter var förunderligt på pricken med tanke på att han arbetade med den tropiska zodiaken, jag kan bara förklara detta med att han faktiskt inte ens tittade på faktiska horoskop utan resonerade teoretiskt, utifrån zodiaktecknens innebörder! Om den samtidiga aktiveringen av gruppsociala Vattenbäraren och Skorpionen såg han "the cult of being different", en kultur som Krogprofilen uppenbarligen tagit till ett extremläge... (Se åter Mars/Venus länkad till Rahu/Ketu!)

Märkligt hur samma TEMA kommer att ses med nya ögon i takt med Världssjälens ändlösa rotation som aldrig för den fallna själen någonstans. 2011 förklarade Krogprofilens kollega att hon älskade att ta och känna på manliga kroppar. Jag förmodar att hon varit på Krogprofilens också. Hon är ett klart exempel på samma dekadens som tydligen frodas i ett Sverige där aldrig intellektualitet stod värst högt i kurs.

Visserligen befinner vi oss nere i gyttjan av det popkulturella träsket nu, men håll med om att namn av den här kalibern bekräftar DEN HÄR BLOGGENS UNIKA PROGNOS OM ETT SVERIGE VARS IDENTITET ÄR I TOTALT SÖNDERFALL DETTA ÅR (och fram till april 2018). Under "Sveriges planetära cykler" kan man se åtskilliga händelser som alla pekar på att något gått sönder si och så många år in i den marknadsstyrda politik detta sorgliga land drabbats av för synder Sverige måste ha begått tidigare i historien.


Teknisk anmärkning

Horoskopet visar hysteriskt aktiv "satanisk axel" eftersom hungerdemonen Rahu i Oxen förstärker dess värd Venus, som i sin tur ligger mittemot och attackeras av plumpa och framfusiga sexualitetens Mars-i-Skorpionen. Övermod och halshuggning (Rahu och Ketu) är med andra ord så intimt sammanbundna här, att både orsak och verkan tycks inskrivet i födelsögonblicket. Jord och Vatten i Mörkrets kvalitet drar mer än någon annan nedåt och mot en implosion (minns Anders Borgs kukuppvisning i somras). Talet om "kreativa oppositioner" är bara att glömma med den håglösa och fysiska orientering den sataniska axeln frestar med.

(Not till mig själv: undersök om Nobelpristagargruppen lider brist på utmärkelser när den sataniska axeln är aktiv - underförstått dras individen ner i simpelt sinnesfrosseri och har varken ambition eller intelligens nog att uppfinna eller upptäcka något nytt och stort. Dessa är verkligen "Satans barn" eller "barn av denna världen" - Sveriges officiella sekulära ideologi.)

En period under 1965 är med andra ord sällsynt "på deken" och på frågan vad alla andra gjort i sina liv - de som inte blev kändisar och nådde rubrikerna - måste jag dystra till min prognos lite mer. Det är faktiskt risk för att de här större, kollektiva FORMERNA beskriver en sunkig grundbyggnation hos såväl hög som låg. I de finaste rikemanshem kan sexuell depravering finnas, i det lägsta arbetarklasshem en sjuklig konsumtion av porr... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.