Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 8 november 2017

H&M-branden varslade om detta



Notera ordet "väljer" i rubriken. Minns USA:s hot genom hela hösten i frågan om kärnvapennedrustningen. Sickna patetiska journalister, maktens lydiga instrument!

Så har då Sverige officiellt signalerat till omvärldens mörkare element att vi är en villig måltavla för alla USA:s fiender, nuvarande och framtida. Krighetsarna ledda av Trump och Mad Dog forcerade in Sverige i sitt vansinne och landet är nu legitim måltavla för precis vad som helst. Regeringen är en landsförrädare.

Detta var således vad höstens gigantiska militärövning Aurora 17 handlade om. Ett stort jippo och en vapenmässa. Fegproppen Sverige vågade inte säga nej och bara "steg 1" kommer att kosta skattebetalarna 10 miljarder. Den svenska identitetens upplösning är nu fullbordad (Sveriges planetära cykler) och detta var vad den tidiga morgonens nedbrunna kulturmärkta hus i Stockholm varslade om (se tidigare inlägg om ont omen). 

Nyhetens publiceringsögonblick 19.22 i Aftonbladet ger samma onda ömsesidiga reception mellan krigshetsaren Mars och handelsmannen Merkurius som då skrytbutiken i Stockholm brann ned till grunden innan den ens hunnit öppnas.

OBS. AB:s rubrik var vilseledande och jag läste inte texten innan jag skrev "köper missilsystemet" i horoskopet. I själva verket handlade det om att regeringens förhoppning om att få köpa det! Men det är lika illa.


OND, OND MARS i 4e HUSET FÖR NATIONELL SÄKERHET
OCH DESS DISPONENT MERKURIUS FÅNGAD I
6E FIENDEHUSET - DET ÄR USA SOM ÄR FIENDEN, VILKET
7e ALLIANSHUSET TECKNAR VIA SIN ÄGARE, DEN HÄR
ONDA RIKEMANSPLANETEN JUPITER I 5e/LANDETS LEDARE.
HOROSKOPET SER SNARAST UT ATT BESKRIVA VAPEN
SOM SYFTAR TILL ATT BEKÄMPA SOCIAL ORO INOM LANDET!
MEN DET KANSKE BLIR STEG 2 OCH NÄSTA 10 MILJARDER.

Följande predikotur ska nu årligen mässas i den riksdagens sekulära öppningsritual som ateistsekten Humanisterna lobbat in via socialdemokratiska mörkermän i riksdagen:

Providing
Appropriate
Tools
Required to
Intercept and
Obstruct
Terrorism 


Den svenska lystnaden riktar sig mot inget annat än en produktifiering av USA:s Patriot Act. Betongregeringen Löfven är är mer ur takt med Tiden än någon svensk regering någonsin varit! USA vill inget hellre än världskrig och Sverige är nu en proxy-stat som vilket sönderbombat hål i Mellanöstern som helst. 

Lyckligtvis blir nästa världskrig mänsklighetens sista. Synd att Sverige tog reaktionärernas sida istället för att vara en ledande kraft i utformningen av en ny och bättre värld bortom kapitalismen...



PS. Jag har varit nedstämd hela dagen efter att jag insåg H&M-branden var ett omen om något mycket värre på väg. Så kom den här nyheten och jag är inte förvånad att se det onda som i mitt födelsehoroskop håller i schack nu sliter sig loss i kartan för detta Sveriges mest ödesdigra beslut på århundraden. 

Allt detta matchar i horoskopet matchar bloggarens födelse:

Tvillingarna i öster och Månen i tecknet i opposition till Saturnus i Skytten
Solen i 5e ledarhuset och en välgörande Venus involverad. (Hos bloggaren via konstruktiv ömsesidig reception, här via delat tecken.)

Men... vad inte Sverige själva tycks förstå är att man nu släppt ut Djävulen själv i landets innanmäte. Bloggaren föddes med Solen i stadig kontroll (tät konjunktion) av den onda krigaren Mars och den onda rikemansplaneten Jupiter som en olycka och en fiende i 6e huset som övriga horoskopet inte befattar sig med. 


I horoskopet för offentliggörande om regeringens intention har istället Mars "slitit" sig ur Solens grepp medan Jupiter alltjämt symboliserar den onda rika mannen men nu - precis som i Sverigehoroskopet - verkar effektivt ur det 5e ledarskiktshuset. 

Venus som fred tyder på gott uppsåt men Sveriges ledare är icke desto mindre de dummaste pack folket någonsin kunnat beskåda. Rysskräcken är dock en kronisk nationell psykos och få kommer därför att köpa den här betraktelsen. "Men visst  ska vi vara armerade till tänderna innanför vårt slutna skal (4e huset)", sådan är den ringa människans tanke.

Den här nyheten understryker bloggens tidigare kommentar i anslutning till Paradisläckan och hur staten öser in pengar i amerikanska företag som Facebook vilka sedan fifflar bort sina inkomster till skatteparadis. Jag upprepar (från samma dygn vapenaffären meddelas):
Den här bloggen förefaller ha gått i mål under denna tid då Sverige-horoskopets solära ödescykel pekar rakt på landets sunkiga identitet - vår "onda" Sol i koppling med "ond" förmögenhet hos en grupp som inte är hela folket utan tvärtom enbart de gynnade och mäktiga (5e huset i nationalhoroskopet). Vem kan längre tveka över Vågen som den korrekta ascendenten från Sverige?

Det kan tilläggas att nyheten om det den vapentörstande regeringen (tveklöst efter aggressiv påtryckning från USA) meddelas med Solen i 21°26' Vågen. Den här bloggen har från första början använt 20°22' Vågascendent. En grads differens är inte mycket att tjafsa om. 

Nyheten anknyter direkt till landets skenheliga Vågascendent som nu inte längre försöker balansera och spela neutral utan öppet ställt sig på Förlorarens sida i spelet om världen och framtiden. 

Om jag inte missminner mig var överhetens fixade "Ja" till EU-medlemskap ett annat horoskop som också underströk Vågen som nationens rollspel utåt. Den och ytterligare någon viktig karta som bekräftar en siderisk Vågascendent ligger begravd i bloggens textmassor för en avlägsen framtid att återupptäcka.


SUMMAN AV KARDEMUMMAN: 

SVERIGES NATIONALIDENTITET ÄR FRÅN OCH MED DEN 7 NOVEMBER UPPLÖST.

I det här extrema avtalet, om det blir av, gör sig landet under överskådlig tid beroende av amerikanska reservdelar, know-how och gudarna vet hur mycket annat som USA kommer att kräva under det att den drogade svensken handlöst ser sitt land NATO-anslutas och bli en USA:s 51a delstat. Vapenköpet skulle vara en utomordentlig illustration av den nationella identitetskris jag för en tid sedan upptäckte under landets Rahu/Sol-cykel. 

Minns: Rahu är hybrisdemonen och ligger i 3e kommunikationshuset som med sin merkuriska karaktär även kan handla om handel- och affärsverksamhet. Under den årslånga sub-cykeln kommer Solen i fokus men man ska minnas att denna är verksamt ond för Vågascendenten (om än lyckligt placerad i 5e) och delar tecken med en ond Jupiter för elitens rika kapitalister. Den långa Rahu-cykeln (2002-2020) utspelades i Skytten och därför ÄGDES faktiskt hela denna period och dess bisarra överdrifter av samma onda rikemanselits Jupiter! 

Under denna tid dödade Storkapitalet landet och styckade upp det i profitdrivna nischer vars vinster FOLKET betalade via skatten! Missa inte hur internet kom att utformas under denna planetära storcykel! Ondskan och desinformationen var total i landet under detta historiska bottennapp och Sverige bör tillåtas dö. Det finns ingen nerv kvar längre och genom att sänka folk till shoppingmentalitet kan Eliten enkelt kontrollera vad som rör sig i huvudet på människorna. Se bara massuppbådet varje gång Apple ska släppa en ny produkt. Ett sådant land har ingen framtid.

Jag tror den här bloggen är klar nu. Planeternas återkomst till bloggarens födelsepositioner den dystra dagen för vapenköpet tyder på det.


Tillägg den 9 november
 



Något dygn senare har den borgerliga pressen fyllts av Patriot-advokatyr. I SvD lär man sig att USA tog med sig Patriot-utrustning till Aurora 17-övningen. Precis som jag misstänkte. Ett enda krämarmöte, en vapenshow och en pitch. 

I Sveriges regering sitter handelsmän i blod och död snarare än starka psyken toppade med kosmiskt medvetna intellekt - den typen av ledarskikt som kan föra ett land mot framtiden helt utan vapen, just därför att de saknar fruktan och heller inte skickar murriga signaler till grannländerna

Sverige kommer ALDRIG att nå de insikter som utmärkta nästa historiska era utan dö just i oförmågan att byta ut sitt tankemönster...