Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)måndag 9 oktober 2017

"Feministen" Hillary Clintons sexförbrytare till supporters


Herr Schweinstein

Harvey Weinstein, en av Hollywoods stora filmproducenter, med sexfixerade storsuccéer som "Sex, lögner och videoband", "The Crying Game" och "Pulp Fiction" på meritlistan avskedas av sitt eget bolag då berättelserna bara ökar i antal om de kvinnor han har sextrakasserat (AB). 

Detta, konstaterar WashingtonExaminer (seriös? skvaller?) med skadeglada instick, är samma man som finansierat Hillary Clintons "feministiska" presidentkampanj och som fotograferats med Hillary varmt hållande sin hand över sexgalningens hjärta.

Det blir inte bättre av att samma tidning påminner om att Hillary Clinton i sin makthunger tycks fullständigt blind för människors karaktär. Hon har också haft som sin nära vän en annan generös donator, pedofildömde finansiären Jeffrey Epstein. Jag tror inte man ska göra för mycket av att båda sexgalningarna har judiska efternamn, men det skulle kunna ligga något litet i saken. Den judiska religionen är sexual- och kvinnoförtryckande och vad som händer när man "befrias" av ett sekulärt och permissivt samhälle som det dekadenta amerikanska västkustlivet, är en orgie av självdegradering. 

Machopreferensen förlorar nu sin enda kontrollmekanism "gudsfruktan" och sexlivet ges fria tyglar att äga hela människan. Man har degraderat sig till något som är lägre än allt som kan ses i djurens värld. Den till religiös kontroll re-aktiva sekularismen är som vedersakaren Satan - som alltid förvränger verkligheten - det vill säga den egentliga roten till det onda. Problemet uppstår därför oavsett religionstillhörighet - se pingströrelsebarnet Megan Fox i föregående inlägg. Reaktivt vägrar hon nu ge sina barn några moraliska riktlinjer överhuvudtaget.

Med de här tre namnen Clinton, Weinstein och Epstein hamnar fokus på ett passande tecken som minsta gemensamma nämnare: den venusianska (amorösa) Vågens tecken. (Ska man vara noggrann delar de en kombination av Lufttecknen Vågen/Vattumannen som minsta gemensamma nämnare plus ett generellt band via det näriga Vattenelementet.)

Det är möjligt att Hillary alltid varit så luttrad av hennes dekadenta makes sexeskapader att hon själv förlorat kontakten med moralisk urskillning, det kan också vara att USA är just så här falskt leende och hycklande (en egenskap svenskarna är på god väg att ta över).

Hillary Clinton:


Clintons karta är bara med som jämförelse, den har kommenterats tillräckligt.

Harvey Weinstein:


När Weinstein inte längre kunde slingra sig undan är han hemskt ledsen över hur hans beteendet har uppfattats. Och det stämmer väl med en solascendent för handlingsmänniskan: hans begärsfulla soltecken i Vattenelementet förtränger den intellektuella och medvetna Luften så att sexdriftens Mars hamnar i åttonde huset för just sexdrift men också korruption och död. Venus är det ännu värre ställt med, i 12e huset för "sängkammarens hemliga nöjen" men här demoniskt förstärka av norra månnoden Rahu. 

Med Sol och intellektets Merkurius nedsänkta i driftslivets Vatten och intellektuell Luft dolda i "vattenhus" med de två sexrelaterade planeterna Mars och Venus handlar det här om den värst degraderade horoskoptyp jag någonsin sett! Detta är USA:s sämsta sida: detta är Hollywoods lägsta kryp de som exporterar den "amerikanska drömmen" till hela världen som ett led i USA:s krigföring och anspråk på att sprida sina värderingar över hela världen.

 Jeffrey Epstein:


Epstein ägde eller äger en ö som innan han dömdes för pedofili med unga flickor redan fått namnet "Orgieön". Tänk nu dagens "Paradise Island" och få en uppfattning om hur det finns ett system i världen (kapitalismen) som helt saknar moral och gör spin-offs på vad som helst så länge det luktar feta pengar. Det är svårt att säga vad som kommer att hända i nästa liv med alla dem som är involverad i det sekulära västerlandets spridande av själsdegraderande underhållning, våld och allmän grovhet.

Epstein har samma problem som Weinstein med BÅDE Mars och Venus i Luft, men nu i en konjunktion som jag ibland kallat "horbockssyndromet". Utifrån det solära handlingshoroskopet befinner sig den här libidinösa överhettningen i 2a huset, grekernas "porten till Dödsriket", vilket ju är passande med tanke på att han är finansiär och huset har med ekonomi att göra. Men i termer av sex kan man kanske kan säga att "horbocken" i Luftelementet ger "sex på hjärnan", en låsning i tanken till vissa former eftersom värdtecknet är Saturnus och därmed kommer att handla om hackordning. När sedan Saturnus står i 10e makthuset och opponerar sig Barnets zodiaktecken Väduren (där framgångens Jupiter ligger som en "verksam illgörare") då anar man att den här verkligt sjuka Stenbocken vill bevisa sin makt mot "Barnet" och det på det sätt som "horbocken" fixerat sig vid. 

Man kan också förenkla kartan till det tre gunas (kvaliteterna) och då upptäcka att han har ett stort kors i Passionens kvalitet (Stenbocken/Kräftan kommer samman i unionens Vågen och ur detta resulterar Barnet/Väduren.) Detta är helt klart individer som är "bara alltför mänskliga" och kan sakna förmåga att leva efter människosläktets vägledande principer (sådana som kodats i zodiaken och ligger gömda där tills rätt personer SER budskapen till den fallna mänskligheten och söker beskriva dem - jag noterade bara häromdagen, i samband med aktrisen Lena Olins "ångest" att också Shakespeare såg astrologins verkliga berättelse.)

Bortsett från deras urspårade karaktär är det här två mycket framgångsrika (och rika) män och det förvånar inte att båda har en Sol med extra driv i: Weinstein har framgångs- och expansionsplaneten Jupiter i samma tecken, och den är förstås stark i sitt negativa hemmatecken. Men missa inte att hans agerande Sol i 1a placerar Månen - den konsumerande och ansiktslösa biopublikens Måne i 10e huset för stor makt och spridning. Hans filmer har fångat den stora massan och det vi ser här är hans depraverade Vattennivå som ligger under det folkmassans koppling till det jupiteriska Elden/Skenet (flimret projicerat mot vita duken). 

Denna elementens turordning är vad jag kallat sensationalismens negativa variant, när Vattnet drar ner biobesökaren till en nivå som tillhör Naturen men som människan via sitt förnuft egentligen inte är en del av. Samma "negativa sensationalism" blev nu också Weinsteins undergång när han visade sig vara en depraverad blottare - han tycks i sitt derangerade psyke inför allsköns kvinnor ha agerat ut ett spektrum av "dusch-" och "onaniscener" från Hollywoods filmproduktion. Eld och Vatten och defekt intellektualitet (Luft) ÄR en farlig kombination. I den här typen återfinner man troligen många nätcasionotorskar, porrmissbrukare och annat ur den bottennivå där människa tonar över i instinktiv och oförståndig vegetation.

Epsteins solära drivkraft är också förstärkt men nu av den lunära demonen Rahu som skapar omåttlig ambition att höja sig över den sublunära sfären och bli evig likt gudarna. Han är/var framgångsrik finansman - jämför storhetsvansinnige fransmannen Macron (Stenbocksascendent men med klen kontakt med gränsdragaren och rimlighetsplaneten Saturnus, också han med ett förflutet i finansvärlden. Epsteins SolStenbock i 1a ger demonen Rahus närvaro OCH Stenbockhärskaren Saturnus position i 10e framgångsrika makthuset en ovanligt tydlig bild av en "maktspelare", en som lever för att dominera andra och klättra på andras ryggar för att ta sig uppåt. 

Man kan just undra hur många skithögar som föddes till jorden denna period. Som vanligt är det bara ett fåtal själar förunnat att realisera horoskopets goda och onda potentialer till fullo, det är därför "kändishoroskopen" alltid stämmer så bra även när klockslag saknas. Dessa är ju de personer som faktiskt höjt sig över massan, i linje med "dygnshoroskopets" allmänna indikationer.

"Många är kallade men få är utvalda" är ett bibliskt talesätt som skulle kunna appliceras på Ödet och astrologin. De övriga födda samma dygn blir de utvaldas slavar och livegna, men går troligen konstant och drömmer om makt. Men nära skjuter ingen hare - se detta exempel på vad "nära" innebär när det kommer till astrologiska konjunktioner och deras sätt att spontant "urladda" eller manifesteras sig i denna världen. 

(Bloggaren glömde i det inlägget tillägga att detta var enda gången i hela hans liv en så märklig scen inträffat. Helt klart ett fall av själavandring och att själarna bakom människorna identifierade varandra, men var på "olika uppdrag" i detta liv. Inlägget är tacksamt att nämna på nytt eftersom det illustrerar raka motsatsen till grisen Weinsteins sätt att bete sig! Nyckelordet är alltjämt: Vågens tecken.) 

2 kommentarer:

 1. Jag noterar att Robert Aschberg är född samma dag som "Schweinstein". Ev analys av likheter/skillnader överlåter jag till dig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, den gamle populisten med prutt-tv för Stenbeckimperiet! :-)

   Jag kan tänka mig att många i den svenska kändiseliten har garderoberna fulla av hemliga lådor. Friska själar söker sig inte till medierna.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.