Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 26 september 2017

Svensk militär bekrigar Statens JärnvägarSom om inte SJ redan hade problem med leveranskvaliteten ger sig drullen Hultqvists militärer under den föraktansvärda övningen Aurora 17 på ett tåg så att det spårar ut (AB). Det är tragikomiskt det svensken numera är beredd att sänka sig till för att industrins hjul ska snurra. Vi säljer mord till diktaturer, mutar över hela världen och rammar våra egna tåg.

Jämför man kollisionskartan med den tragiska figuren Hultqvist, han som på omvägar via små små omärkliga steg och partiella samarbetsavtal redan anslutit Sverige till NATO, så är det tydligt att den här olyckan bär försvarsministerns signatur:I Vagnshärad, Södermanland (den gamla jordägande elitens landskap) stiger 15.40 Skyttens tecken, närmare exakt 7°47'. Peter Hultqvists dåliga karma tecknas bland annat av dödens och ansvarets planet Saturnus, och den ligger just i Skyttens 7e grad! 

Sedan kan man också jämföra USA-kramarens psyke i Lejonets tecken, gradtalet är okänt men vi har ett flera möjligheter i olyckshoroskopet, och en sådan skamfläck i mannens cv kommer detta att bli att vi förefaller kunna använda pansarvagnskrocken som en av flera tilldragelser med vars hjälp man i efterhand och hypotetiskt återskapar det okända födelseögonblicket. Metoden kallas rektifiering.

Vid lunch ligger Hultqvists psyke/Måne i Lejonets 21a grad, passande nära kollisionens placering för olyckans Mars i Lejonets 20e grad! Det behövs flera viktiga händelser i krigsministerns liv, men utifrån enbart dagens förnedring skulle vi kunna flytta tillbaka månkartans provisoriska tolvslag till cirka tio på förmiddagen.

Vid olyckan ligger Mars mer exakt i 19°19'39'' Lejonet. Den hypotetiska födelsetiden i Gävle för Hultqvists Måne i samma position är 9.59 på förmiddagen. Detta ger en makthungrig Stenbocksascendent och ascendenthärskaren Saturnus (kontroll, fast hand) i rena klantarselläget i 12e huset för världsliga nederlag, förluster och i värsta fall oönskade individer som skickas i exil (utvisas från landet pga. inkompetens eller annat skäl).


Den här 12e-husplaceringen för ascendenthärskaren känner vi igen från Fredrik Reinfeldt, en fullständigt odugling, och frågan är om inte placeringen bäddar för paranoia eftersom 12e är en "omedveten" sektor. Hultqvists syn på nättroll och säkerhetsläget är ungefär så orealistisk som den kan bli. Sådana här politiker har alltså svenska folket röstat fram!

Ja, olyckshoroskopet antyder faktiskt en fullständig odugling för den arbetsuppgift han innehar i regeringen Löfven: både Sol och Måne halkar in i de deliriska onda hus där individen inte längre styrs av den rationella själen utan av omtöcknade föreställningar! (Husen har sina speciella områden där de är användbara i yrkeslivet men försvarsministeriet ska man hålla sig borta från om horoskopet ser ut så här!) 

På sätt och vis är det här precis vad bloggen redan hävdat, så att rektifieringstekniken nu pekar i samma riktning tar jag som tecken på att t.o.m. de mest raljanta blogginläggen på Sideriska faktiskt berättar sanningar mellan raderna! (För sådan har i vilket fall min avsikt alltid varit.)

Naturligtvis behövs, som sagt, ytterligare några viktiga händelser på Hulktrists livslinje och hoppfullt kommer alla dessa att verifiera varandra och styrka det här antagandet, att vi har en maktspelare (Stenbocken) av mest korkade och inkompetenta slag att göra. Hur kan en vapenvägrare avancera på detta sätt? Jag bara undrar, som varande en själv! Den här mannen var aldrig ärlig då eller också är det nu han fallit in i det Stora Falsariet. USA:s närvaro under Aurora 17 tyder på det senare.


PS. En ascendent i Stenbocken passar dessutom förträffligt med "hustrun" Kräftan som partner. Stefan Löfven har Solen i Kräftans 6e grad - bara två ynka grader från vår rektifiering! Nu börjar det brännas, för detta kan i sig tas som en bekräftelse på att SJ-olyckan helt korrekt drabbar Hultqvist i hans 8e onda hus där man skördar syndens och korruptionens lön.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.