Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)fredag 15 september 2017

Mars attacks! Måltavla: nordamerikaner på Kuba

The Guardians berättelse från Kuba om vad som tros vara riktade ljudvågor, avsändare okänd, med syftet att skada amerikaner och kanadensare, låter som en vrickad spionhistoria från 1960-talet! Tidningen kan förstå att främmande makt angriper amerikaner (de är ju kollektivt medskyldiga eftersom USA är världshistoriens värsta mördarnation). Men varför kanadicker, undrar Guardian, Kanada har ju en god relation med Kuba.

Men förklaringen är naturligtvis inte alls snävt politisk utan närmast utomjordisk! Siaren Edgar Cayce (1877-1945) talade mycket om högfrekventa energikällor skapade av folket på Atlantis, en gigantisk sjunken kontinent på vilken Kuba och andra öar i regionen var bergstoppar. Den här glömda teknologins handhavare tappade kontrollen över sin okända teknologi och förorsakade en naturkatastrof av sådana mått att delar av Atlantis sjönk.

När den senaste istiden släppte försvann resten under de stigande vattennivåerna och då och då görs märkliga undervattensfynd i området som bekräftar detta, om jag minns rätt är det bara några år sedan dykare kröp in i en grotta som bara kunde nås från under vatten och fann primitiva väggmålningar eller om det var skelettrester... Amerika var befolkat långt, långt före den påstådda invandringen via Berings sund.

Edgar Cayce på sin tid, beskrev själavandringsprocessen och angav i trans vissa "tidsfönster" då själar som en gång härjat i Atlantis åter stod på tur att återfödas som amerikaner. Mycket grymheten i detta land som de vekaste av svenskarna beundrar, är otroligt gammal nationell karma som går tillbaka på den förlorade civilisationen. Greken Platon snappade upp och satte på pränt en rest av historien (som alltjämt fanns bevarad i den atlantiska kolonin Egypten för några tusen år sedan). 

USA:s mordiskhet och brutala kolonialism är bara ett eko av deras avlägsna förfäder, atlantierna. Att USA består av utvandrade européer ska inte förleda någon. Detta är bara det yttre "dna-höljet". Det är ett helt annat folk som animerar insidan på dessa galna vapenfetischister. Och världens nuvarande kris är en följd av de karmiska svallvågorna från ett väldigt "annorlunda" och mordiskt folk. Mad Dog Mattis var garanterat en av dessa intelligenta men ändå så primitiva atlantier. För att inte tala om Trump!

Samtidigt har The Guardians berättelse "alien"-drag över sig och de som drabbats av de här högenergiattackerna har säkert gjort det i en reva mellan världarna. Upplevelserna har halvt och halvt utspelat sig i det FÖRHÖJDA MEDVETANDETILLSTÅND som Edgar Cayce beskrev i samband med starten på Armageddon. Kriget utspelas primärt på den andliga nivån men skulle någon råka lyfta på locket och öppna sig för den världen (vilket kan hända i nattliga drömmar och i närheten av energikristallerna under vattnet), då kan påvisbara hjärnskador resultera! 

Händelserna rapporterades av samma tidning redan i augusti och föregick orkanerna som snart piskades upp i Atlanten. 

Spionvapen i klåpares händer eller Atlantis återkomst? Välj själv din Berättelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.