Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)fredag 4 augusti 2017

Systemfelet Ygemans högra hand nu handelsminister, älskar vidriga handelsavtal och tiger som muren om IT-skandalen

Ann Linde, Sveriges nuvarande EU- och handelsminister och en korrupt högersosse, älskade det vidriga TTIP-avtalet som skulle ge amerikanska rovkapitalister rätten att t.ex. dra nationer i domstol för att de månade om miljön och minskade företagens profiter.

Det är därför inte förvånande att se trådarna bindas samman och finna henne som sparkade systemfelet Ygemans tidigare sekreterare. Nu tiger hon som muren om vilka hon informerat - eller inte - om den IT-skandal SÄPO varnade för redan hösten 2015 (DN).

Lika barn leker bäst, heter det ju, och nog passar Ann Lindes sekretiva Skorpion perfekt ihop med Ygemans karta!


Systemfelet Ygeman:
Högra handen Linde:

Här kan man (precis som i fallet Ygeman) leka fritt med astro-symboliken och komma fram till att kvinnan representerar TOTAL MÖRKLÄGGNING. Utöver en hejdlös mängd planeter i Skorpionen, som tillhör Mörkrets kvalitet (Tamas guna) placerar sig det som återstår i på sitt sätt eller mörka hus, det onda tredje och fjärde. Tredje är ont i den meningen att kommunikation tenderar mot lögnaktighet tills dess att det amoraliska intellektet fostras till ett moraliskt beteende.

Tolfte huset är ont på ett annat sätt, som förlusten av världslig framgång via t.ex. utdömd exil, fängelsestraff eller som långvård eller mentalvårdsinrättning till följd av kroppslig eller psykologisk ofärdighet. För ett fåtal, som drivs av höga ideal, kan huset också beteckna frivilliga försakelser eller martyrskap för det högre goda. Men för merparten av mänskligheten är 12e, precis som hinduisk astrologi menar, enbart ett oönskat hus som berövar en denna världens goda. 

Rent psykologiskt kan huset också läsas som det omedvetna, det man inte ser av sig själv (men som omgivningen kan notera i vissa irrationella tendenser som inte passar in i den gestalt ascendenten/personligheten söker gestalta).

Reinfeldt tappade ett knippe tadelvärda ministrar ganska omgående efter regeringstillträdet 2006. Frågan är om den degenererade socialdemokratin utan någon som helst återstående ideologisk substans nu kommer att tappa allting, före eller vid valet 2018? Det verkar faktiskt så, det är inge direkt lysande horoskop som är knutna till den märkligt vattniga och ogripbara Stefan Löfven, storfinansens spratteldocka och frontman i detta skämt till demokratisk ordning där folk bara tror deras röst påverkar. 

Röstar folk nej, då genomdrivs elitens önskemål i lönndom genom den sittande regeringen och ju mer folklig regering desto enklare för eliten att korrumpera makthavarna. Eliten har nämligen indoktrinerat folk från tårna och uppåt så att korruptionen är närmast oundviklig i Sverige när en människa nått, säg 45-55, där vi hittar alla de högervridna sossarna i maktposition. Det går knappast att leva och åldras med äran i behåll i Sverige. Allt vackert men måhända inte "lönsamt" krossas och eller underordnas penningen (Djävulen) - Sverige producerar numera bara fula ting och ytligt vackra men på insidan ruttna människor. (Se detta inlägg från samma dag om att sälja sin själ.)

Det är därför det är en historisk skam det som nu händer med Löfven vid rodret, både IT-skandalen och Sveriges upptrappning av kärnvapenkrigshot genom att bjuda in NATO-USA till höstens gigantiska militärexercis Aurora 17. Båda dessa bjässeskandaler (medierna - förutom ETC - har inte samvete nog att kalla Aurora en skandal) passar besynnerligt väl in på bloggens prognos om landets genomklappning i identitetsfrågan (Solen). 

Jag tyckte det var lämpligt att lansera ämnet Sveriges figurativa solnedgång som En midsommarnatts mardröm, som det skulle visa sig bara några veckor innan IT-skandalen brakade loss. Ett antal småinlägg har följt innan en längre och mer överblickande uppföljning gjordes i Sveriges dåliga Jupiter oberoende bekräftad i slutet av juli. Diskuteras Solen i Sverigehoroskopet måste man nämligen också titta på "den onda rike eliten" eller Jupiter som knyter nära samman med ledarskapssymbolen Solen.

Framtiden kommer att bekräfta hur sanna dessa inlägg var i en tid när ingen ens kunde ana hur kort tid Sverige hade kvar. Det systemintensiva Sverige har nämligen börjat förlora kontrollen över alla sina IT-system och vår ledarposition i världen - i alla avseenden - är snart ett minne blott.Tillägg

Den 5 augusti minns även SvD:s Göran Eriksson tillbaka och påminner sig att en viss Ann Linde var proppen även när varningar om att flyktingtillströmningen var större än väntat.

Tillägg 2

SvD:s avslöjande den 1 sep att Linde teg som muren trots två påstötningar bekräftar väl inläggets tal om att hennes horoskop liknar "total mörkläggning".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar